Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Dihimpit Kontroversi Kerana Kesilapan Saya Sendiri – Fathia Latiff

Manusia mana yang tidak melakukan kesilapan, bezanya buat Fathia Latiff beliau mendapat perhatian ramai kerana bergelar seorang selebriti.

Advertisement

Tahun 2018 menyaksikan pelbagai kontroversi dikaitkan dengan beliau dan tidak dinafikan imejnya terjejas teruk sehingga ada satu tahap namanya digugurkan daripada sebuah drama serta tidak mendapat sebarang tawaran lakonan.

Ada yang menganggap akibat salah memilih kawan, Fathia sering dihimpit kontroversi.  Namun, buat Fathia apa yang berlaku sebenarnya adalah kesilapannya sendiri dan tidak mahu menyalahkan orang lain.

Sejujurnya apa yang berlaku adalah kesilapan saya sendiri, bukan kawan. Saya tak pernah menyalahkan orang lain atas apa yang berlaku. Memang saya salah, tetapi kalau boleh selepas ini jangan menghukum saya terus tanpa mengetahui punca saya jadi begitu. Orang tidak tahu apa yang saya lalui. Secara luaran orang mungkin tengok saya ceria dan happy go lucky, tetapi mereka tidak tahu masalah yang sedang saya hadapi.

Bila kontroversi berlaku dan orang terus menghukum, saya tidak boleh menghalang dan menganggap itu ujian Allah buat saya yang kerdil ini.

Untuk tahun baru ini, Fathia sudah bertekad untuk menjadi contoh yang baik kepada masyarakat dan enggan lain mengulangi kesilapan lalu. Kami harap Fathia akan terus bersemangat untuk berubah

Sumber Berita : Utusan Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

21 Comments

  1. production house

    January 8, 2019 at 7:48 am

    berubah berlakon betul2. jgn belagak diva plakk dtg lewat kat set dgn kepala tgh high pastu nk salahkan production! perangai ko tu xbetul. bukan nk berlakon pun nk glemer je nk bergaya jd artis. x komited xyah la g buat kerja lain bimbo! kau tgh mabuk ke stone je dah la belagak nk mampos sound2 orang. bajet bagus je kau ni. dah sendu acah mintak simpati. tu la lainkali jgn isap dadah nnti jadi bodoh mcm anju bibir sumbing kawan baik ko tu!!! – dari kami orang production yg muak dgn perangai ko! Tasha elyza tu pun sama belagak je sila berambus dr industri menyemak je!

  2. komarad

    January 7, 2019 at 3:09 pm

    takpe Thia abg maafkan kao

  3. Nana

    January 6, 2019 at 3:10 pm

    Ko, si anjoulie tu dua2 sama je hipokrit. Laman sosial bertudung, kat luar ko bukak tudung…pstu acah2 ‘jadi diri sendiri’ kononnye…aiyoooo stop this nonsense la…ko xnak pakai tudung bukak je la. Seiring la dgn perangai korang yg kaki dadah and clubbing tu…?????????? Malu la org islam/melayu mcm ni…depan media konon alim..belakang2…hantu

    Done jadi mulut Jahat… ???

  4. Alip syuk

    January 5, 2019 at 1:30 am

    Aku ade knal srg awek kuat mendadah, blik2 ckp nk berubah. Ubt dh abis kesan je ckp nk stop, pastu dpt ubat trus high blik tdo 3ari 3mlm. Bgun tdo ckp nk berubah. Elok mati je pmpuan cmtu.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama