Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Digelar ‘Attention Seeker’, Rita Rudaini Ditegur Netizen, Minta Berhenti Meroyan Isu Vaksin

Rita Rudaini

Seolah tidak berkesudahan, Rita Rudaini sekali lagi menjadi hencapan netizen berikutan rentetan ‘drama’ aktres ini yang sering meluah perasaan di Instagram mengenai kecaman yang diterimanya kerana enggan menerima vaksin sebelum ini.

Advertisement

Semalam, Rita difahamkan telah mencetuskan kemarahan dalam kalangan pengguna media sosial kerana memuat naik IG Story berbaur sindiran terhadap kelonggaran yang diberikan kerajaan kepada mereka yang telah lengkap vaksinasi untuk makan di restoran serta rentas negeri.

Advertisement

Setakat bagi dine-in, rentas, masuk mall..lagi apa lagi? Itu je NIKMAT yang boleh bagi? Alahai, tak hadap pun. Semua tu bukan keperluan. Tapi kalau bagi SYURGA..haa memang sistur menggelupur merentan kat rumah nangis tepi flush jamban. Itu barulah nikmat. Wahai YB/Menteri dah dah lah tu, tak semua rakyat boleh diperbodohkan.

Menerusi sebuah forum hiburan, ramai netizen mengkritik tindakan Rita yang dianggap sebagai terlalu sombong dan bongkak.

Malah, ada yang meminta Rita untuk menyediakan sejumlah wang yang banyak jika nanti dia dijangkiti wabak COVID-19 di kemudian hari serta mencari hospital ‘private’ agar tidak menyusahkan kakitangan hospital kerajaan.

Ada juga netizen yang mencadangkan agar mengabaikan dan tidak melayan karenah Rita yang dianggap suka meraih perhatian netizen.

“Perempuan kurang kasih sayang. Tak payah layan. Biar dia bercakap di Instagram seorang diri. Lagi bagi perhatian, lagi dia suka. Dasar attention seeker.” tulis seorang netizen di bahagian komen.

Terdahulu, Rita meluahkan rasa kecewa berikutan namanya telah digugurkan daripada dua produksi penggambaran drama kerana keenggananny untuk mengambil vaksin.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

9 Comments

  1. Anonymous

    October 15, 2021 at 7:39 am

    Hari tu ckp dia x kisah pun walaupun nama dia digugurkan drama 100 episode apsal sekarang mengelupur.

  2. Anonymous

    October 14, 2021 at 12:46 am

    Hah btl la tu mmg attention seeker mak cik ni,da xdek job n xleh nk g mne kan ape je lg die leh wat slain mroyan slahkn semua org..hrap klau ko kne covid jgn la mnyusahkn krajaan n kami frontliner krajaan ni ye,n silalah pg mampos di private yg mne ko kne byr setiap sen pn..silap2 frontliner private tu pn dlm ht sumpah sranah nk lyan ko,klau xsbb duit diorg pn xhengen nk hdap ko yg moron tu tau x..

  3. Junaidi Syarif

    October 13, 2021 at 9:44 pm

    A FEW TIMES A BITCH, ALWAYS A BITCH

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top