Written by Bella | August 7th, 2019

Desas desus mengenai status perhubungan pelakon jelita, Nina Iskandar dan penolong pengarah, Azlan Adzanan ataupun lebih dikenali sebagai Lan Lebah akhirnya terjawab apabila mereka sudah telah selamat berkahwin pada bulan April lalu.

nina iskandar kahwin

Walaupun sudah beberapa bulan mendirikan rumah tangga, Nina masih lagi terpalit dengan kontroversi dikaitkan menjadi perampas dan punca suaminya bercerai dengan isteri sebelum ini.

Tidak mahu pelbagai spekulasi liar terus hangat diperkatakan, Nina menerusi  Insta Story di Instagramnya tampil menjelaskan perkara sebenar.

nina iskandar perampas

Nina meluahkan rasa kesal difitnah menjadi perosak rumah tangga orang lain. Dia bertemu dan mula berkenalan dengan suaminya setelah hampir setahun Lan berpisah dengan bekas isterinya.

Terdahulu, Nina dihimpit kontroversi panas dan menjadi topik perbualan ramai apabila dia dikatakan telah menjadi punca keretakan rumah tangga Lan bersama bekas isterinya yang merupakan seorang pramugari.

nina iskandar

Namun, dalam satu sidang media khas Nina menafikan tuduhan tersebut dan menganggapnya adalah satu fitnah yang mahu menjatuhkan nama baiknya. Nina turut berhasrat mahu mengambil tindakan undang-undang terhadap beberapa pihak yang menyebarkan fitnah tersebut sehingga memburukkan imejnya.

Sumber Berita : mStar Online

24 responses to Difitnah Perampas, Nina Iskandar Saman Jurusolek Dan Bekas Isteri Suami

  1. kelantit says:

    oh

    0

    25
    • nana says:

      dia ni ke artis kawen bln 4 yg minta sponsor honeymoon 20k plus 1k untuk tanggung cost make up tu? yg semua benda nk free tu? kisah je la, lelaki yg baik untuk perempuan yg baik. kalau hauk dpt hauk….tu je nk ckp.

      4

      56
    • NenekKebayan says:

      Nenek cuma nak ckp kalau nak caraspun kaya raya 7keturunan duit tak habis, handsum sado ke kut boleh telan kalau dikecam. Ni yg kemetot, kusam muka tak berapa nak handsum, pakai tie pun senget yg kau rapat apa ke hal? Bukan pengarah, sedangkan Azmi yg Faye caras pun hidup tak cukup ni yg kau caras asst pengarah aja pun. Jodoh mmg ditangan Tuhan kalau kau tak layan tak jadi punya.

      32

      65
  2. Anonymousjugak says:

    Haish dah messed up, admit it and own it. It doesn’t have to be a big deal la, terang2 nampak babe…simply acknowledge your responsibility and move on. Lagi nampak insecure tak mengaku dah buat salah. Kau buat org look worse & costs them respect…kalau camni Izreen tu lagi nampak berani mengaku…sedih kau…

    11

    55
  3. Anonymous says:

    Ya jodoh itu hendak Allah. Nnti berpisahpun khendak Nya utk semua kita2 sbgai umatNya ni.
    Cerai Jan tapi bukan Feb.. tapi tahun bila ye..adakh last year 2018 .

    Ohhhhh….last year lah tu..ye…klau mcm tu dah stahunlh ye..
    Cer ckp tahun bila Jan dn Feb tu. Sbb kamu kawen April 2019.

    Tak adalh org mmbwg berjela2. Ke blog Nara ni terlupa tulis tahun bila Lan tu bercerai.

    6

    56
    • nina desperado says:

      lan lebah ke lan babi tu tak tinggal sama dh setahun, officially bercerai January 2019 bkn Feb 2019 katanya, dorg kawen april 2019 reception baru ahad lps, persoalan nya time ko rapat tu laki tu laki org, ngaku jela dr nak saman bagai, berbaloi lg rebut jejai dr mamat kg ni aduhai

      17

      61
      • Anonymous says:

        itulah ada pepatah berkata “bercerai kasih bertalak tidak, 1000 tahun berjumpa jua”.
        Tpi dh ada yg menyendeng..tiada harapanlah kan…

        2

        51
  4. nini celop celop says:

    yang penting aku nampak wedding dress n makeup dia kg dot com.

    36

    0
  5. Anonymous says:

    Cinta pertma Dan bekas isteri atau bkas lki pertma itu bukan mudah lelaki dan wanita nk lupakan kta org tua2..walaupun dh mnikh berkli2.
    Jgn sentap. Mmg itulh hkikatnya.

    3

    53
  6. Anonymous says:

    Retis dan laki orang..
    Yg penting ada sikit kaitan untuk popular

    5

    54
  7. Anonymous says:

    Aik mana post ruzaimi lgbt geng pajura tu? Dah ilang????

    5

    0
  8. faraj says:

    khinzir..memang camni ker..dh langgar mesejid org pastu nk berak plak…ishishish…sayang Nina ..!!..yg awak langgar tu Surau jer ( Lan Lebah)..jp lagi roboh lah surau tu…kikiki

    3

    52
  9. Rin says:

    Kalau lelaki itu hensem dan kaya raya tak pe juga, ini macam tak de lelaki laen

    6

    55
  10. Mug Kuning says:

    Gambar last tu tek mantap siakkk

    2

    0
    • Anonymous says:

      kan? ketat jugak si obit ni, takde pulak org kutuk cer artis lain maunya kena..dia pun asal tudung bukak kenapa org tak bash? asal muka mcm baik2??? padahal2

      5

      0
  11. Anonymous says:

    Ingatkan dia kawen dgn BF dia y hensem iras2 cam sharnaz tu…sekali tgk rupe laki dia…Allah…tepuk dahi…adoiii nina dh xde org lain lg ke…gemok dan muke x semenggah…xpe..maybe kaya kot byk duit…maklum laa penolong pengarah drama…

    3

    54
    • Anonymous says:

      Klau kau rajin Google.. ada info dlm2 cerita..bkas bini ckp…seorg suami yg tiada apa2..kereta cabuk je.. dn seorg yg x brtggugjwb. Bkas bini pnh ckp…tinggalkn je Lan tu sbb Nina ni boleh dpt yg lebih bgus dri suaminya..
      Ini aku ada baca. Aku smpaikn lh dri info yg aku baca..bukn fitnh.
      Klau bkas bini ckp bohong..kitapun tertipu. Klau bkas bini ckp bnar..tunggulh kesudahnya.

      Rajin2lh sekodeng2. Tajuk taip je..lan lebah atau nina byk info dlm tu.

      Sbelum mmbwg..kita kena ada info. Tak lh fitnh buta2. Berdosa fitnh.

      6

      57
  12. Lavender says:

    An MUA?

    4

    13
  13. Anonymous says:

    Abisla nina mesti kau kena boikot mcm izreen. yg tgok drama ni semua ramai makcik bawang yg anti sondol. nampaknya berakhirla career kau sebagai pelakon. rip.

    7

    114
  14. damai says:

    nasib kau lah Nina, if kau bahagia ok lah, if x jgn ckp org x payung awal2, no need lah nak saman2, dah mmg betul kau ambil duda yg baru bercerai so mmg org akan tuduh kau perampas, kalau kau rasa kau bukan perampas, just seal your mouth and hope that you have lovely marriage, nanti dah kahwin baru tahu oh tidak laki aku rupanya x ada duit, hutang dia sekeliling pinggang.

    2

    51
  15. 123kucing says:

    Laki hodoh macam ni pun kau nak

    1

    51
  16. Elliza Razak says:

    BUKAN BETINA JALANG

    1

    51

Leave a Comment

Optional