Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Didakwa Hina Rakyat Kelantan, Caprice Tampil Mohon Maaf

Penyanyi rap Caprice dikenali sebagai seorang yang lantang memberikan komen dan pandangannya berkaitan isu semasa yang hangat diperkatakan.

caprice hina kelantan

Advertisement

Baru-baru ini, dia ada memberikan pendapat mengenai kehadiran penceramah, Dr Zakir Naik di Kelantan minggu lalu. Caprice menerusi sebuah video mempersoalkan kehadiran begitu ramai rakyat Kelantan pada majlis cerah tersebut.

Kritikan Caprice didakwa menghina rakyat Kelantan apabila mengatakan masyarakat di negeri itu sering terpalit dengan perkara negatif.

Tidak pandai Bahasa Inggeris, banyak

kes dadah dan buang bayi

caprice kelantan

Rakyat Kelantan tersinggung, NGO

buat laporan polis

Advertisement

ngo buat laporan polis capricengo caprice

Kesal dengan kenyataan Caprice yang disifatkan terlalu ego dan penuh penghinaan, sebuah pertubuhan bukan kerajaan (NGO) Kumpulan Anak Kelantan Prihatin (KUKP), telah membuat laporan polis terhadapnya.

Caprice Mohon Maaf

caprice mohon maaf hina kelantancaprice hina kelantan

Terbaru, Caprice menerusi akaun Instagramnya tampil memohon maaf kepada Kumpulan Anak Muda Kelantan dan rakyat Kelantan terhadap kenyataannya sebelum ini. Caprice berkata dia bersedia bekerjasama dengan NGO Anak Muda Kelantan untuk membantu ummah.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

43 Comments

  1. Ainun

    August 26, 2019 at 3:20 pm

    Betul. Pernah satu bilik dengan org kelantan, dia punya pengotor…..tahap dh tak tau nk istghfar mcm mana.. tapi bila nk keluar..dia punya melaram cantik bergedik dia sembur minyak wangi dari hujung rambut ke hujung kasut.. terpaksa report kat managment kolej kediaman, suruh keluarkan dia dari bilik aku.. sumpah tak tahan.

  2. Anonymous

    August 20, 2019 at 4:36 pm

    Yg bab pengotor tu mmg btui.. Dan bawa tinggal ramai2 dlm rmh yg bkn rmh sendiri tu pun betul…

  3. roro

    August 20, 2019 at 2:08 pm

    bukan nak cakap apalah. most kelantanese ni terlalu bangga dgn jati diri(konon). asyik paggil orang lain ni as ‘orang luar’. what the hack? pastu masakan diorg jela yg sedap. nasi kerabu,nasi dagang nasi berlauk bla bla..nasi negeri lain tak leh terima tekak la, tak leh nak telan lah. citttt!! annoying gile kot. aku pun pelik, korang tak leh terima masakan negeri lain, tapi korang bersepah kat negeri lain cari kerja.. pelik. and yess, psal pengotor tu betul. adala jgk yg aku jumpe jenis pembersih. tp ramai je yg pengotor.

    • Ririi

      August 20, 2019 at 3:13 pm

      Macam dengki je roro ni.. bodoh pon ye.. hihihi.. macam negeri lain x pengotor.. tgk statement ko pon aku dah agak level pemikiran ko.. tak bape cerdik.. k lah buang masa layan orang bebal

  4. anak makcik bawang

    August 20, 2019 at 8:44 am

    eh betullah… kenapa nak mintak maaf? jantan tak guna pun ramai kat kelantan. pengotor pun ramai. bajet muslimah tapi kurang ajar pun ramai. ini kenyataan yang org kelantan kena terima

  5. Alif S

    August 20, 2019 at 8:32 am

    its true. Kelantan as a whole mcm tu. although not all. accept the fact please. dont be denial kelantanese.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top