February 27th, 2019

Berita kecurangan Aliff Azizi buat kali kedua hari ini menggemparkan seluruh media sosial. Isterinya, Bella Astillah mendedahkan suaminya itu sudah seminggu tidak balik ke rumah dan didakwa berhibur sakan di kelab malam sehingga mabuk dengan seorang pelakon wanita baru, Oktovia Manrose.

Bella juga berkata ia bukan tuduhan semata-mata dan mempunyai bukti video Aliff dan Oktovia menari sakan.

Dikala pelbagai spekulasi mula tercetus, Aliff bagaimanapun belum bersedia untuk tampil memberikan sebarang komen mengenai isu beliau curang buat kali kedua.

Buat masa sekarang, saya tak boleh komen apa-apa. Saya sedang berbincang dengan keluarga mengenai hal ini.

Terdahulu, sekitar dua tahun lalu, Aliff pernah ‘kantoi’ bermesra dan berdua-duaan dengan pelakon Afifah Nasir di sebuah pusat karaoke. Namun, demi rasa kasih serta cinta dan juga anak sulung mereka, Bella membuat keputusan untuk memaafkan suaminya itu.  Aliff juga pernah berjanji tidak akan menyakiti hati isterinya lagi dan akan berusaha menjadi seorang suami dan bapa yang baik.

Sumber Berita : Harian Metro


46 responses to “Didakwa Curang Kali Kedua : Aliff Aziz Belum Sedia Berikan Komen”

  1. Sonny Bunga says:

    Cuaca semakin panas, lebihkan minum air kosong/mineral.

    Kurangkan aktivti luar, jaga pemakaian dan elakkan berada di tempat lapang antara pukul 2pm hingga 7pm

  2. HeranAku says:

    aku baru tahu nama artis Via ni..baru pernah ‘visit’ IG dia..muka dia in every pose, video, gambar…sama je…mcm ‘staring into empty space’. no expression at all..u all perasan tak?

  3. Bawang Holland says:

    Blah2 je la bella..tgk si alip tu layan ko mcm haprak lg..mcm terpakse rela je hidup dgn ko..xperlu la terhegeh2 kt laki yg xtahu hargai ank n isteri mcm2..?

Loading...