Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Diburu Organisasi Gelap Sehingga Ke Hotel, Caprice Ingin Berehat Panjang

Caprice

Penyanyi rap Caprice baru-baru ini ada memuat naik hantaran Instagram terbaru yang berkongsikan perkembangan misi kemanusiaan ke Gaza, Palestin yang masih belum kesampaian.

Advertisement

Dedah Caprice atau nama sebenarnya Ariz Ramli,33, dia menerima terlalu banyak ugutan di media sosial malah hingga ke dunia sebenar.

View this post on Instagram

A post shared by Caprice (@capriceofficial)

Meskipun begitu, semangatnya masih utuh dalam meneruskan misinya itu dan sentiasa berdoa kepada Allah S.W.T agar dikurangkan beban yang ditanggung dari hari ke hari.

Misi kita ni makin lama jadi terlalu dalam, sampai kita terima banyak ugutan..sampai seorang ahli organisasi gelap tiba-tiba muncul dekat hotel Caprice. Sampai IG Caprice akan kena delete..tapi kita tetap akan teruskan. Caprice doa hari-hari untuk (Allah) tunjuk jalan dan kurangkan beban ini.

Ujarnya lagi, dia ingin memohon maaf kepada mereka yang terkesan secara langsung dan tidak langsung jika pendedahannya sebelum ini ada mengguris hati mana-mana pihak.

“Tapi demi rakyat Palestin, kita sanggup bersuara dan lawan organisasi yang menggunakan isu Palestin untuk cuci duit.” tambahnya lagi.

View this post on Instagram

A post shared by Caprice (@capriceofficial)

Advertisement

Dalam akhir kata hantaran tersebut, Caprice berkata dia akan menyelesaikan beberapa perkara sebelum kembali kepada pangkuan keluarga dan rakan-rakan yang dirindui.

Kata Caprice lagi, hantaran tersebut berkemungkinan untuk kali terakhir dan dia berhasrat untuk berehat panjang daripada media sosial.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

4 Comments

  1. brunes

    August 3, 2021 at 10:43 am

    what a cry baby.. pls lah you are just an influencer hardly an aspiring artist, no one is expecting you to do anything for malaysia. infact at this point we just need u to go back to your country and shut tf up!

  2. Rimau kapas

    August 3, 2021 at 4:46 am

    Dah agak dah mana2 derma atas tabung mesti kena cedok. Tak sampai pada yang sepatutnya. Nasib pernah derma sekali je. Tu pun rm5. Tapi aku harap dia ni tak dpt masuk gaza sbb dia bising. Org gaza nak yg diam2 je. Gaza tu kan ibarat sebutir berlian. Jd tak payah nak tunjuk kat dunia luar. Kang ada yg nak hancurkan.

  3. Anonymous

    August 3, 2021 at 2:19 am

    Maaf anda tidak diterima. Dah, balik jek Malaysia, x yah la buat drama2 dekat sana lagi. Bukan rezeki ko. Nak tlg nasib rakyat Palestine, diaorg ada influencers diaorg sendiri jugak because you aren’t adding anything new to them. Apa kata tlg & bela jek nasib rakyat2 Malaysia.

    • Anonymous

      August 3, 2021 at 7:09 pm

      Kjar die yop.. Kjar… igt die buat kple senget posing, angkt kening, owg tkot… Mafia dtg tunjuk btg idung pun cuakk..diowv nk salam je kot.. Hahahahaha

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top