April 1st, 2020

Semakin hangat nampaknya “perang” antara golongan artis dan para netizen selepas pelakon Zarina Anjoulie, mendedahkan beberapa orang artis yang didakwa menghina netizen dengan panggilan yang agak kasar iaitu memiliki IQ rendah dan ibarat lembu dicucuk hidung. Rata-rata netizen berang dilabelkan sedemikian rupa dan mengatakan artis sepatutnya sedar diri kerana tanpa netizen mereka tidak mampu menempa nama dalam industri hiburan.

netizen boikot amyza aznan

Susulan itu, netizen juga telah melancarkan kempen menyeru rakyat Malaysia untuk memboikot artis-artis yang bertindak melampau itu. Antara yang terkena tempiasnya adalah pelakon Amyza Aznan yang kini teruk dikecam selepas perbualannya didedahkan.

Sedar dirinya dan rakan-rakan artis diboikot, Amyza menerusi akaun Instagramnya menyifatkan apa yang berlaku sekarang adalah sebahagian daripada perancangan jahat pihak tertentu dan hanya fitnah semata-mata.

boikot amyza aznan

Apa-apa pun, kami harap segala kemelut dan perang dingin yang melanda ini dapat diselesaikan dengan baik.


16 responses to “Diboikot Isu Hina Netizen, Amyza Aznan Dakwa Ada Pihak Sengaja Tabur Fitnah”

  1. Dafiesyah says:

    baru start nak layan drama melayu balik.. Enjoy dgn drma dia kat MonaLisa. Tp apakan daya… Lepas nie aq bukak tv utk tngok berita dan kbsworld jark.. Bye darama melayu…??

  2. Haszahari Zakaria says:

    dorg X fhm yg bantuan dari kerajaan tu just untuk bg rakyat ada makanan. bukan la nk bg kaya raya hidup mewah. dlm time2 mcm ni pn dorg nk maintain hidup mewah dorg ke?! kalo dh ada artis yg hidup susah mcm rakyat biasa je, gi la mohon bantuan…

  3. Anonymous says:

    Tiada siapa yg nak memfitnah kau’ memang mulut kau’ dngan segenlintir yg cakap mcm tu.. dasar mulut puaka.. dah cakap tak megaku pulak..

  4. Anonymous says:

    Negara sebok ngan isu covid19..artis sebok cari publisti murahan

  5. Anonymous says:

    mcm budak2

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...