Diana Danielle Tampil Bertudung Dalam Majalah EH! Jun 2012

Hiburan

Diana Danielle Tampil Bertudung Dalam Majalah EH! Jun 2012

Gorgeus gila!!! Orang yang secantik Diana Danielle tampil lebih menawan apabila bertudung menghiasi muka hadapan majalah EH! untuk bulan Jun 2012. Nampak sangat ayu gitu. Pasti banyak cerita menarik yang dikongsikan oleh Diana Danielle untuk para peminatnya di dalam majalah EH! kali ini.
diana danielle

Di kesempatan ini, Abang Nara ingin mengucapkan terima kasih kepada Diana Danielle kerana sudi bergambar dengan baju T-Shirt BeautifulNara semasa Hari Belia 2012. Rakan Abang Nara yang turut berada di tempat kejadian terus jatuh hati dengan kesopanan dan kebaikan hati Diana Danielle.
diana danielle Kalau anda ingin dapatkan T-Shirt BeautifulNara ini, sila email ke [email protected] Terima kasih.

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

112 Comments

  1. oh artis

    May 28, 2012 at 11:06 am

    apa yang kecoh sgt..bini menteri pun tak bertudung…ini kan pula artis dgn dunia glamor…kalau tudung mnembawa ke syurga bgus btul tu.semua org yang bertudung masuk syurga lah.confirm..

    • Anonymous

      May 28, 2012 at 11:16 am

      komen ustajah bn – xpakai tudung confirm masuk neraka.

      hang nak reply ape kat utajah??

  2. joyah

    May 28, 2012 at 11:01 am

    dulu masa mulaa22……abg Nara kite menulis guna ayat2 English…..tapi tak sampai 2 minggu je masa tu…dah tukar jadi blog tulisan melayu….kenapa abg Nara?….Ohhhh…My Englishhh!!

    • Kurus

      May 28, 2012 at 3:57 pm

      sebab susah nk kutuk org tk tutup aurat ckap english..ikikiki

  3. Bisnis Pulsa

    May 28, 2012 at 10:53 am

    baju T-Shirt BeautifulNara malah jauh lebih cantik :D

  4. chentalove

    May 28, 2012 at 10:44 am

    diana memang cntik…
    smoga suatu hari nnti dia akn btudung bnr2

  5. ygadil

    May 28, 2012 at 10:25 am

    setuju, sebab org yg ikhlas bertudung wajahnya berseri n bercahaya dek keimanan pada Allah..bkn pakai tdg sekadar nak jadi cover majalah…subhanallah…..

Loading...