Written by AbangNara | May 27th, 2012

Gorgeus gila!!! Orang yang secantik Diana Danielle tampil lebih menawan apabila bertudung menghiasi muka hadapan majalah EH! untuk bulan Jun 2012. Nampak sangat ayu gitu. Pasti banyak cerita menarik yang dikongsikan oleh Diana Danielle untuk para peminatnya di dalam majalah EH! kali ini.
diana danielle

Di kesempatan ini, Abang Nara ingin mengucapkan terima kasih kepada Diana Danielle kerana sudi bergambar dengan baju T-Shirt BeautifulNara semasa Hari Belia 2012. Rakan Abang Nara yang turut berada di tempat kejadian terus jatuh hati dengan kesopanan dan kebaikan hati Diana Danielle.
diana danielle Kalau anda ingin dapatkan T-Shirt BeautifulNara ini, sila email ke [email protected] Terima kasih.

112 responses to Diana Danielle Tampil Bertudung Dalam Majalah EH! Jun 2012

  1. shana says:

    cantikkk

    0

    0
  2. Anonymous says:

    wek..

    0

    0
  3. peace~ says:

    The makeup makes she looks older than her age..

    0

    0
  4. kicapmanis says:

    xcantik pun..aku lg cantik…

    0

    0
  5. ygadil says:

    x baik kalau bertudung skadar nak berfesyen.ingtlah azab Allah itu benar.

    0

    0
  6. puansophie says:

    Ni bkn bertudung..sekadar ttp rambut jeeee

    0

    0
  7. Aku~makcikyghot!! says:

    Yer. .. Yg ni sgt gojes.. Tp x bape hot cam ahkak! Huahua!!

    0

    0
  8. ape2 aje says:

    mcm rahib je –`

    0

    0
  9. halia teck says:

    pelik r plak nmpak muka die…xcantik pon…cantik lg IRMA HASMIE

    0

    0
  10. poyo says:

    weh korang!lisa surihani dah berisi…hehehe

    0

    0
  11. cici says:

    Biasa jea pon . Abang Nara ja puji lebih2 , DD nie muka dia matang dari umur :)

    0

    0
  12. wisermy says:

    macam paderi kristian… bangang… dasar jahil agama

    0

    0
  13. ordinary says:

    mana mix dia ni ek. cam org melayu jati je. apa yg kecoh lebeh tu?

    0

    0
  14. duitduit says:

    TAMPIL bertudung ? ni bukan bertudung, ni membungkus. haha
    make up dia nampak dia macam 32 tahun dah macam sama umur dengan erra.
    first time cover EH! tak lawa macam selalu.

    harap dia tampil betul betul bertudung, insyaALLAH

    0

    0
  15. Norish Kelate says:

    cantiknya.

    0

    0
  16. anis says:

    nampak berumur….

    0

    0
  17. anon says:

    ape sebenarnya definisi bertudung? sekadar tutup rambutkah? :)

    “Dan katakanlah kepada perempuan-perempuan yang beriman supaya menyekat pandangan mereka (daripada memandang yang haram), dan memelihara kehormatan mereka dan janganlah mereka memperlihatkan perhiasan tubuh mereka kecuali yang zahir daripadanya dan hendaklah mereka menutup belahan leher bajunya dengan tudung kepala mereka dan janganlah mereka memperlihatkan perhiasan tubuh mereka melainkan kepada suami mereka, atau bapa mereka, atau bapa mentua mereka, atau anak-anak mereka, atau anak tiri mereka, atau saudara-saudara mereka, atau anak bagi saudara-saudara mereka yang lelaki, atau anak bagi saudara-saudara mereka yang perempuan, atau perempuan-perempuan Islam, atau hamba-hamba mereka, atau orang gaji dari orang-orang lelaki yang telah tua dan tidak berkeinginan kepada perempuan, atau kanak-kanak yang belum mengerti lagi tentang aurat perempuan dan janganlah mereka menghentakkan kaki untuk diketahui orang akan apa yang tersembunyi dari perhiasan mereka dan bertaubatlah kamu sekalian kepada Allah, wahai orang-orang yang beriman, supaya kamu berjaya.” annur ayat 31

    0

    0
  18. kurus says:

    tengok gamba yg Diana pegang T-shirt beautifulnara, dah nampak kurus.
    Manis je rupa Diana ni.

    0

    0
  19. Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengadap computer says:

    tk cantek lah diana bertudong…..minah jambu komen dengan jujor dn iklas….terima khaseh aje lah yeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!

    0

    0
  20. haaaaaachuuuuummmmm!!!!! says:

    tutup rambut tak bermaksug bertudung..

    0

    0
  21. Lan Todak says:

    ala .. dh abis photoshoot bukak balik .. same je xde beza pun ..

    0

    0
    • Anonymous says:

      ye baik kita puji artis2 yg berposing majalah pakai bikini, sekurang2nye diorg x phtoshoot pakai tudung pastu bukak balik..hipokrit semua niiiii… artis pakai tudung stakat tutup rambut semua hipokrit!

      0

      0
  22. hamba allah yg kerdil says:

    tutup lha aurat kamu sebaik-baiknya. pakailha pakaian yg longgar,pakailaah tudung yg melepasi paras dada,pakailah tudung yg xjarang. JANGANLHA KAMU MENGGALAKKAN WANITA2 MEMAKAI TUDUNG YG PENDEK DAN STILL MENAMPAKKAN AURATNYA =) artis skrang,pakai tudung,nauzubillah himinzalik. ISLAM MEMANG TIDAK MENGHARAMKAN FESYEN,tapi,biarlah nk berfesyen2 tu berpada-pada.nnti kat akhirat kain putih jugakk. nanti kat akhirat,xde fesyen2 yg mngarut mcm zaman skrang ni.

    0

    0
    • apa nak buat hamba. standard hiburan dengan kumpulan peminat yg tolol masih wujud, macam peminat izara aishah. itu yang mereka sakan tu.

      0

      0
      • hamba allah yg kerdil says:

        haish,org cakap mende betol,rmai yg xboleh nk terima,entahlha.manusia zaman skrang,mmg xboleh dtgur dah. :( pegi dgr ceramah ustaz azhar,tngok rncangan 30 minit ustaz don,tapi,still mcm tu jugakk.

        0

        0
  23. Zzzzzz says:

    Hurmmm…pade aku…klu dye lilit tudung mcm ni x comel..tp klu dye pki tdung bawal ker…tdung mnik ker….msti nmpk cntik…klu lg cntik pki tdung smpi bile2.. Tp x dinafikn dye ni cntik…

    0

    0
  24. mimi says:

    photoshop over sangat..dia nmpak tua dari usia sebenar..

    0

    0
  25. […] Gorgeus gila!!! Orang yang secantik Diana Danielle tampil lebih menawan apabila bertudung menghiasi muka hadapan majalah EH! untuk bulan Jun 2012. Nampak sangat ayu gitu. Pasti banyak cerita menarik yang dikongsikan oleh Diana Danielle untuk para peminatnya di dalam majalah … Continue reading → […]

    0

    0
  26. joyah says:

    Wahh memang cantik.. Sejuk mata memandang.. *melihat dari atas,, seterusnya ke bawah* choppp!!!!!! pesal lain mcm bawah tu

    0

    0
  27. Diya Sofea says:

    Saksikan Diya Sofea & Diana Danielle dalam Fesyenista Manja Baby Kiko 2 pada 1 July 2012 di Astro Ria. Jangan lupa vote kami nanti :)

    0

    0
  28. meeradriana says:

    so far xleh lawan diana amir..huhuhu

    0

    0
  29. mimi says:

    Bagus. Selamat mempermainkan tudung. Artis malaysia mmg hebat. Majalah lg hebat. Cheap.

    0

    0
  30. triple j says:

    Drp mengutuk,bknkah sebaik2nya kita mendoakan agar dd terbuka hati utk terus memakai tudung.seterusnya pakai tutup aurat yg proper secara tetap?brp ramai artis yg lepas pakai camni masa photoshoot ke drama or filem ke terus dpt hidayah?atau fans diorg yg juga dpt hidayah lps tgk diorg brtudung?

    N by far beratus2 kali ganda lg elok drp artis yg bkn saja menyeksi mcm haram malah defend lg keseksian tu kata suami bagi la,sy tak la seksi sgt biasa je,dsb?

    0

    0
  31. Anonymous says:

    haishhhh.. main2kan aurat lak.. ni yg x suka nih

    0

    0
    • Anonymous says:

      main2 aurat tu mcm mana? mcm main galah panjang? konda kondi?? main tengteng??

      0

      0
  32. pakai tudung sebab nak ikut fesyen je!

    0

    0
  33. Tenuk Handsome says:

    Lawanya Diana pakai tudung..

    0

    0
  34. Sshh says:

    knap la dia org x ambl artis y btl2 brtudung..dh la ambil si DD ni..pki tudung caranya cam tu plk..bibir wat cam tu..cam x ad kelembutan langsung..ni DD pakai tudung enth ap2 jer..cam ala2 rahib jer..abg nara ni klau nk puji org y pki tudung pn tengok2 la dulu..klau cara Irma pki tudung baru la cantik..

    0

    0
  35. mai nara! says:

    BG NARA TAK NAK CILOK KE SI ND TU LALOK KAT KELAB MALAM BARU2 NIE? coverina laa sket, kang basi karang baru nk hegeh2 cover..pi laaa terjahhh

    0

    0
  36. anak tenok says:

    org yg fitnah la tanggung tak kan ko mai nara.

    0

    0
  37. aliceza says:

    tul ke ND? die dah komen pic seksi die..tp klu tol, npe nk ttp2 muka die pulak..
    klu tak betul, tak baik fitnah die… myb pic lame??

    0

    0
  38. aliceza says:

    DD nie lawa, tp baiklah amik ratis2 yg bertudung. tak rase semacm ke dah ttp aurat then buka balik…

    0

    0
  39. kerengga kurus kering says:

    diana x cantik pkai tdung. x nmpk natural. hye artis pkai tdung hanya utk cover majalah jer bukan ikhlas pun. nanti akhirat besok, jd cover neraka pulak kalau x bertaubat. tu hanya my opinion cuz sy pun x sempurna sgt tp sbg manusia ape salahnya bg nasihat :D

    0

    0
  40. ygadil says:

    setuju, sebab org yg ikhlas bertudung wajahnya berseri n bercahaya dek keimanan pada Allah..bkn pakai tdg sekadar nak jadi cover majalah…subhanallah…..

    0

    0
  41. chentalove says:

    diana memang cntik…
    smoga suatu hari nnti dia akn btudung bnr2

    0

    0
  42. Bisnis Pulsa says:

    baju T-Shirt BeautifulNara malah jauh lebih cantik :D

    0

    0
  43. joyah says:

    dulu masa mulaa22……abg Nara kite menulis guna ayat2 English…..tapi tak sampai 2 minggu je masa tu…dah tukar jadi blog tulisan melayu….kenapa abg Nara?….Ohhhh…My Englishhh!!

    0

    0
  44. oh artis says:

    apa yang kecoh sgt..bini menteri pun tak bertudung…ini kan pula artis dgn dunia glamor…kalau tudung mnembawa ke syurga bgus btul tu.semua org yang bertudung masuk syurga lah.confirm..

    0

    0
    • Anonymous says:

      komen ustajah bn – xpakai tudung confirm masuk neraka.

      hang nak reply ape kat utajah??

      0

      0
  45. loving says:

    memeng cun la Diana m’makai tudung…..
    s’moga diana trs m’makai tudung…jgn hanya kt dpn mjlh je pakai tudung….
    perempuan melayu mst ayu klu m’makai tudung….

    0

    0
  46. Nono says:

    Slm..hahaha En. Nazu, i mcm kenal je kwn u yg dmksudkn tu,,hahahahaha

    0

    0
  47. Reena says:

    Lawalah jugak drpd fasha tu..

    0

    0
  48. Anonymous says:

    SALAM SATU MALAYSIA..MINTA MAAF MENCELAH..SAYA DISINI INGIN MENJUAL RUNCIT MAXIS

    Sim Pek Maxis Broadband SKMM

    RM50 PER PACK!!
    -hantar pos laju / face to face
    -percuma sebulan pertama (30 hari)

    (RM25.00 SEBULAN SAHAJA)

    STOCK ADALAH TERHAD! SAPA CEPAT DIA DAPAT!

    Akses data sebanyak 0.7GB bersamaan dengan:
    – melayari 7,000 laman web
    – membaca 7,000 e-mel
    – menonton lebih dari 11jam filem di internet
    – muat turun 4500 gambar
    – bermain 2,800 permainan di internet
    (penggunaan berdasarkan statistik purata
    bulanan pengunaan individu)

    BOLEH MENGGUNAKAN VPN UNTUK JADIKAN UNLIMITED DAN SPEED LAJU XTERKATA!! 3.2mbps

    SESIAPA BERMINAT SILA HUBUNGI SAYA DI NO 0147561272 NAWAWI AZMAN.
    URUSAN PENDAFTARAN SAYA URUSKAN..!
    KEPADA YANG BERMINAT UNTUK MENJUAL SIMPEK INI.. BOLEH JUGA MEMBELI SECARA BORONG DENGAN SAYA… DENGAN HARGA ISTIMEWA..MINIMUM BORONG HANYA 10PCS!!

    0

    0
  49. Anonymous says:

    Tak lawa ponggg

    0

    0
  50. I read I review says:

    Gambar first sekali…Rupa iras-iras luna maya…

    0

    0
  51. si debab says:

    tak sesuaiii .. serupa kristian dahh .. sedihh aku nengoknya ..

    0

    0
  52. […] Diana Danielle Tampil Bertudung Dalam Majalah EH! Jun 2012 (111) […]

    0

    0