Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Diana Danielle Nampak Comel Dalam Majalah GLAM March 2012

Selepas memikirkan siapakah yang layak menggantikan Lisa Surihani sebagai artis pujaan Abang Nara, Diana Danielle merupakan salah seorang top 5 calon yang paling sesuai. Comel, muda, kurang kontroversi dan mesra rakyat. Namun agak mengecewakan kerana semua orang sudah tahu yang Diana kini sedang bercinta dengan Farid Kamil.

diana danielle

Advertisement

Dan sememangnya sisi kebudak-budakan dan kecomelan Diana Danielle terserlah untuk majalah GLAM edisi March 2012. Bertemakan era 80-an, memang sesuai sangat dengan wajah kekanakan Diana Danielle. Cute macam Hagemaru gitu. Tahniah kepada team GLAM kerana berjaya membawakan konsep yang menarik ini untuk majalah mereka.

Lagi beberapa keping gambar Diana Danielle dalam majalah GLAM dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit sepenuhnya kepada Facebook GLAM Malaysia.

diana danielle

diana danielle
diana danielle

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

94 Comments

  1. ape je la...

    March 6, 2012 at 4:10 am

    x kisah la pkai inner ke tak..sama ngan warna kulit ke tak…tapi klu si diana ni pakai inner pun..itu dah dikira perkara yang boleh minimbulkan syakwasangka…jadiii JGN MEMBUAT PERKARA YG MENIMBULKAN FITNAH..ok jadi pikirrrrrr.pikirr..la sndiri………….cra pakai pakaian yg btul pon takkan nk ajar jugak kot da besar pnjang. DIANA oiiii….tutup betul2 la……

  2. student bandung

    March 5, 2012 at 9:39 am

    untungnya saya dan rakyat malaysia dpt tgk sikit perut diana daniella!! yeay!!

  3. mixgirl

    March 3, 2012 at 12:03 pm

    inilah tema enam jahanammm…..g mamposlah klau ingat gaya camni buat u all cute!!!!

  4. akuwanitategar

    March 3, 2012 at 12:18 am

    come on lah folks! sblm judge org tu jahat itu-ini, cube bukak mate besar2 dulu. that is not her tummy. tu bukan perut dia. tu belt/kain skin color. kemain lagi duk kutuk2 org, korang tu belum apa2 dah pandai judge org. tgk cermin dulu lah beb/

  5. Anonymous

    March 3, 2012 at 12:10 am

    abg nara juge dapat “share” krn menyebarkan gmbr sebegini sbg saudara sesame Islam.

Loading...
To Top