Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Diana Danielle Nampak Biru Dalam Cover Majalah Lisa Yang Terbaru

Lama tak dengar cerita tentang kekasih lama Abang Nara, Diana Danielle. Nampaknya dia sedang bahagia bercinta dengan Farid Kamil. Namun apabila melihat cover terbaru majalah Lisa, teringat kenangan lama bersama Diana Danielle dahulu. (sila gelak Abang Nara cuba membuat lawak di sini)

diana danielle

Comel kan? Rasanya tahun 2012 banyak filem yang menampilkan Diana Danielle akan ditayangkan di pawagam. Antaranya tak lain tak bukan filem Hanyut yang ditunggu ramai. Bagi Abang Nara, Diana Danielle bukan sahaja menjual kecantikannya tetapi memang betul-betul berbakat dalam lakonan.

Advertisement

diana danielle

Apa pun Abang Nara respek dengan team majalah Lisa kerana semua cover majalah mereka adalah selebriti-selebriti muda yang cun melecun. Contohnya seperti Neelofa di atas. Sebelum ini Shila Amzah, Fazura dan Lisa Surihani turut pernah tampil menjadi cover majalah Lisa.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

47 Comments

  1. agnis

    June 3, 2012 at 4:14 pm

    simpel bos makasih infonya

  2. STLECA LATZE

    May 21, 2012 at 1:29 am

    CTERLA…and SWEETER 91?
    Looks like HANSEN fucked up.
    And he fucked UO with BLECO- LABLECO because thingsnwere getting
    ” tight” .
    And that meant EDWARD MEESE and RUSH .
    So there went the IRA- POPPINDA.
    LA – SO- FACALL.
    And that wasnthe end to LATZE.

  3. Anonymous

    February 22, 2012 at 8:27 pm

    blah la..bila artis lain seksi, pandai nk jadi ustz n ustazh pilihan..time Si DD ni ramai yg dok puji melangit..plastik aku kenal sgt la dd ni dpn peminat konon baik..belakang…………..the hidden truth

  4. dd

    February 20, 2012 at 12:53 am

    tgk gaya DD posing – elegant, ada identiti

  5. Abg MAN

    February 19, 2012 at 7:02 pm

    Lakonan DD a ++++ . tgk saje satu malam perawan tuh yg kat astro. dulu ak ingat die ni harap muke je tapi rupe nye pndai belakon tau! untung farid, bkn saje lawa…tapi DD ni dah mule nak tutup aurat sikit2. and she’s prettyyyy! Neelofa ap yg ada? muke x seberapa, belagak kaya kat twitter. slalu tweet seolah2 die je yg ada duit. baru baca paper,film azura hampeh~

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top