Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Diana Danielle Nafi Halang Farid Kamil Jumpa Anak-Anak

Susulan berita mendakwa Datuk Farid mengalami kemurungan dan tekanan kerana tidak dapat berjumpa dengan anak-anaknya. Isteri beliau, Datin Diana Danielle tampil menjelaskan beliau tidak pernah mengeluarkan sebarang arahan untuk menghalang Farid bertemu dengan anak-anak mereka.

Advertisement

Diana meminta bantuan ibunya untuk menjaga dua orang anaknya ketika bekerja dan Farid boleh sahaja bertemu dengan mereka.

Disebabkan saya bekerja, saya tinggalkan dua anak saya di bawah jagaan ibu. Rumah ibu hanya setingkat bawah rumah saya iaitu di kondominium yang sama. Dia boleh berjumpa anak-anak dengan mudah kalau dia mahu.

Pelbagai kenyataan dan berita mengenai Farid tersebar, lebih menyedihkan Farid berkemungkinan mengalami masalah mental. Itulah orang kata, kadang-kadang disebalik senyum dan tawa tersirat duka yang tidak terkata.

Sumber Berita : BH ONLINE

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

25 Comments

  1. Mata mata

    January 12, 2018 at 11:50 pm

    aku doa ada kebaikan pd penghujungnya

  2. Anonymous

    January 12, 2018 at 10:15 pm

    alahai fk mental koyak..

  3. Anonymous

    January 12, 2018 at 10:05 pm

    Moral of the story. Kalau mak bapak xsuka xpayah kahwin walau kacak ke bagus ke family dia atau kaya ke xpentingpun sebabnya Kalu apa pun yg kita nak buat mak bapak x bagi ke xsuke ke atau sewaktu dgn nya… keberkatan tu xada. sebab air pertama walau setitis yg kita minum air susu ibu.

    • Anonymous

      January 12, 2018 at 10:44 pm

      Petua org tua…dptkan restu ibubapa dulu, ada kebenarannya

    • Sambal belacan

      January 13, 2018 at 9:56 am

      Betul sgt. Lagipun hal ibu bapa tak restu ni jadi pada org yg terdekat dgn aku. Satu tu kawin juga tp bila accident dh tak boleh jalan, suami dia tak peduli langsung. Satu lg jadi pada anak cousin,baru bercerai dah la anak baby lagi. Yg anak cousin tu,parents ex wife dia tak restu masa kawin.

  4. Anonymous

    January 12, 2018 at 9:47 pm

    kat metro mak dd ckp dorang still duduk sebumbung..aku rasa farid ni yg x turun jengkuk anak bila anak2 dekat rumah nenek dorang..dia dengan mak dd kn x ok…

  5. Fidot

    January 12, 2018 at 9:11 pm

    Dorg ni dh duduk asing2 ke? Dari penceritaan ni mcm dh x tggl sebumbung je… hmn..

    • Bawang

      January 12, 2018 at 9:27 pm

      Ya..mcm tak sebumbung da

    • Minah ke do

      January 12, 2018 at 9:39 pm

      Kann..rsenye ms rye aritu pn pnh kuar kt blog kte diana rye kt kl dgn ank2,farid rye kt kdh sorg2..ms tu alasan diana mk die xchat..skg alasan die ank2 die mk die jge..kalo btul farid tu depressed,sgt kesian..n sian jgk kt diana sb sn suami,cni mak,tgh2 anak..kalo pilih suami,mk xske..kalo pilih mak,tgalkn suami ank2 plak jd mgsa..even im not their fans but im a mother,a wife n a dotter..i feel u diana..moga yg terbaik utk FK n DD..aamiin

    • minah jambu say NO to drugs

      January 12, 2018 at 10:13 pm

      memang dh tk tinggal sebumbung la tu babtu si farid ni dia tertekan tk dapat jumpa anak2 dia ..kalau dh gitu diana dh boleh gi makamah fail kn perceraian ..ape guna ada laki kalau tk duduk sebumbung nk tungu ape lagi tol tak ..kebetulan farid pulak dh di tangkap tampar police punye pasal n kes urine kotor ha cantek
      sangat kalau diana gi makamah ..bukan menghasud tapi itu yg diana nak kan ?

    • Haha

      January 14, 2018 at 8:31 pm

      Diaorg tinggal sebumbung, sama condo dengan aku.. jangan nak Pandai2 cakap kalau taktau apa2. Mak d tinggal tingkat bawah blok yang sama, family farid takyah nak salahkan org la.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top