Written by serenity | June 10th, 2013

Akhirnya Farid Kamil memberikan reaksi berhubung khabar yang isterinya Diana Danielle telah bersalin penghujung Mei lepas.

Melalui media Keek MIG Online, Farid Kamil berkata Diana sedang berada dalam fasa matang kehamilan dan dijangka bersalin 15 Julai ini dalam satu rakaman video pendek:

Kenyataan beliau ini sekaligus sebagai penafian dakwaan dalam ruangan pojok Kosmo! yang mengatakan Diana telah bersalin seorang bayi lelaki penghujung Mei lepas di sebuah hospital di Australia.

Menurut Farid Kamil:

…menjalani proses matang kandungan untuk selamat berada di sana. Juga dijangka lahir pada bulan tujuh, In Shaa Allah, 15 hari bulan. Jadi kita sama-sama doakanlah. Saya pun masih berada di Malaysia lagi, akan meneruskan kerja saya. Terima kasih atas doa-doa dan sokongan yang telah diberikan kepada saya–in advance.

Diharap dengan kenyataan Farid ini jelaslah semuanya ya. Kita tunggu saja perkembangannya nanti, semoga dipermudahkan.

132 responses to Diana Danielle Dijangka Bersalin 15 Julai 2013 – Farid Kamil

  1. jangan suka buat fitnah says:

    Pray d best for them..yeayyy!! 1st.

    0

    0
    • kamariah says:

      x kisahlah ape2 pun org nk pk psl die org ni….die org pun dh kawin diana
      pun otw nak deliver..smg farid n diana tabah n gembira selalu smg korang bahagia hingga akhir hayat..

      0

      0
      • kamariah says:

        kadang2 bile teringat ape yg mak sye ckp ms sye
        sekolah dulu, mak sye slalu ingatkan sye jgn buke aib org
        Allah menutup setiap aib kite, tp yg membuka aib kite
        adlh kite @ org2 disekeliling…

        0

        0
        • Ashwarya Ray says:

          Gossip pelakun Bollywood Jiah Khan bunuh diri setelah dirogol serta disiksa lagi sensasi dan panas !!!!!!!

          0

          0
        • Gundik Brad Pitt says:

          gossip angelina jolie buang 2 belah payu dara lagi syok….kesian brad pitt noks!!!!!!!!!!!

          0

          0
        • Joyahlina Gomez says:

          gossip Bunga Citra Lestari pakai bikini lagi bertattoo di Bali dicium suami…wow… wowo..dan terus wowowowowwowow Kak Ton hoi.

          0

          0
        • Neelofiah says:

          Jiah Khan bunuh diri sbb frust dgn jantan encem.

          0

          0
        • Yang Tak Tahu says:

          you ols, macam mana nak teran baby keluar? adakah macam teran berak? sila kongsi maklumat.

          0

          0
        • Fafaurina says:

          ye…sorry la aku tak pernah suka dgn Farid Kamil ni. selalu berlakon muka comot berminyak. nampak busuk sangatdia neg. nak lawan dgn Leonardo DiCaprio mcm langit dgn jamban. aku lagi suka Zila Bakarin you ols…tetiba.

          0

          0
        • l says:

          ala farid susah sgt diorang xnk percaya suruh diana sndiri wt video keek..tgok perut besar lg ke x..bru dorang puas hati..berani kerana benar..dr awal kehamilan ramai kot peminat yg nk sgt tgok perut diana..mse nie la kne buktikn..tkot mengundang fitnah..kite nie bukan sje kena elakkn dari memfitnah org tp kite jgk kena la elakkan dari ssuatu yg boleh mengundang fitnah org..xgitu???

          0

          0
      • Jemah says:

        doakan yg baik2 saja….anak itu kan rezeki Allah. tak payah nak negatif buruk sangka la hai.

        0

        0
        • Putar putar alam maya says:

          Cakap aja dah “berprojek korek lobang” sebelum kawin kan senang?
          Tak payah nak berdolak dalih yg bukan2 dijangka diramal segala.
          Orang2 Melayu kat luar sana ramai yg dah cerdik bro.
          Yang bodohnya artis2 Melayu camgini.
          Tak payah buang masa buat cerita ala keling paria putar2.

          0

          0
        • lala says:

          nikah 3 nov..mmm..ade ke doktor jgke lhir x cukup bulan..da terpikir yg buruk..tp tetap dokan yg baek2..smoge ank comel dan jd anak soleh solehah gitew

          0

          0
      • Bibikyana Layola Toyota says:

        Mesti anak mereka comel…tapi comel lagi anak Ning Baizura. :)

        0

        0
      • CT LIZA TARAUDDIN says:

        AKU JUGAK YG TAK MENGANDUNG-NGANDUNG….STRESS TAU !!!!!!!

        HUK HUK HUK

        0

        0
        • Bidan Toyah says:

          …….sebab saka/pendamping ikut kau nok !!!!

          (eeeee lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii)

          0

          0
      • Ritu vs Aya says:

        Kan sy dah kata, Allah jua yg Maha Mengetahui setiap dilangit dan dibumi. Jangan jadikan isu. Yg baik jadikan pengajaran. Yg buruk jadikan iktibar utk diri sendiri dan anak2 kita.

        0

        0
      • Shamsiah Yussof says:

        Diana yg patut beri penjelasan . Wat video ker ? kan ?

        0

        0
        • dudududuud says:

          tak pernah dibuat mana2 doktor bertauliah bagi due date 36 minggu je. due date all the time 40 weeks la.

          karang ada la pulak yg mengaku berdasarkan pengalaman sendiri doktor dia bagi due date 8 bulan. lolll nak bekap FK ngan DD punya pasallll.

          heh, tanyalah mana2 doktor puan ke atau doktor bertauliah. ada ke dorg nak bagi due date 8 bulan? tgk gaya FK explain pun fishy semacam.

          0

          0
        • Cilie Pedas says:

          36 minggu……itu hanya untuk artis- artis je.
          Kau bukan artis…duduk diam la. :)

          0

          0
        • Anonymous says:

          duddududuu whatever… bengong x reti kira due date.. malas aku nak terangkan, ko pegi check ngan dokter la bingung.. btul la dia kira 40days plus minus 1week tu..

          0

          0
        • Anonymous says:

          setuju d
          engan dudududududu…stakat ni belum ada doktor di malaysia mahupun tempat lain akan bagitau due date 36 minggu kecuali ada masalah semasa mengandung……x caye cer tanye doktor O&G

          0

          0
    • Anonymous says:

      Wahai melayu yang suka menyibuk n suka melihat2 aib orang. Dah penat memfitnah semalam tanpa usul periksa? Komen2 anda di beautifulnara ni xboleh di delete, kalau anda mati sekarang komen2 fitnah anda kekal di sini. Yang like pun bukan main hebatnya.

      Kalau betul anak luar nikah sekalipun, anda semua nak ke diorang mengaku tu anak luar nikah baru korang puas hati? Kita xtau lagi nasib kita dpt anak luar nikah ke tak. Anak2 perempuan kita dah perhatikan belum? Boleh jamin ke keluarga korang takkan terlanjur?

      Jangan kita buka aib orang yang nak disorokkan kelak esok meludah kelangit terpalit ke muka sendiri. Jaga aib terutama sesama orang islam.

      0

      0
    • jip says:

      Wahai melayu yang suka menyibuk n suka melihat2 aib orang. Dah penat memfitnah semalam tanpa usul periksa? Komen2 anda di beautifulnara ni xboleh di delete, kalau anda mati sekarang komen2 fitnah anda kekal di sini. Yang like pun bukan main hebatnya.

      Kalau betul anak luar nikah sekalipun, anda semua nak ke diorang mengaku tu anak luar nikah baru korang puas hati? Kita xtau lagi nasib kita dpt anak luar nikah ke tak. Anak2 perempuan kita dah perhatikan belum? Boleh jamin ke keluarga korang takkan terlanjur?.

      Jangan kita buka aib orang yang nak disorokkan kelak esok meludah kelangit terpalit ke muka sendiri. Jaga aib terutama sesama orang islam.

      0

      0
    • Anonymous says:

      Wahai melayu yang suka menyibuk n suka melihat2 aib orang. Dah penat memfitnah semalam tanpa usul periksa? Komen2 anda di beautifulnara ni xboleh di delete, kalau anda mati sekarang komen2 fitnah anda kekal di sini. Yang like pun bukan main hebatnya.,

      Kalau betul anak luar nikah sekalipun, anda semua nak ke diorang mengaku tu anak luar nikah baru korang puas hati? Kita xtau lagi nasib kita dpt anak luar nikah ke tak. Anak2 perempuan kita dah perhatikan belum? Boleh jamin ke keluarga korang takkan terlanjur?

      Jangan kita buka aib orang yang nak disorokkan kelak esok meludah kelangit terpalit ke muka sendiri. Jaga aib terutama sesama orang islam.

      0

      0
    • Anonymous says:

      wahai melayu2 yang suka menyibuk dan suka melihat2 keaiban orang lain. Dah puas memfitnah tanpa USUL PERIKSA semalam. Di beautifulnara, anda tak boleh detele komen anda sendiri. kalau anda mati harini komen berbaur fitnah anda kekal disini. Yang mengLIKE komen fitnah pun bukan main nampaknya.

      kalau betul dia mengandung anak luar nikah pun, nak diorang mengaku baru anda semua puas hati ke. nak sangat aib orang lain terbuka. hati2 semua, kita semua ada saudara perempuan masing2, anak, adik perempuan, kakak even diri sendiri.
      jangan meludah kelangit kelak terpalit ke muka sendiri. sama2lah kita jaga aib sesama kita terutama jika anda orang islam.

      0

      0
      • Joyah vs Semah says:

        tak semestinya komen panjang tu betul…

        0

        0
      • milah says:

        Kenapa mesti sebut Melayu..? ada dosa bangsa Melayu dgn ko? ko bukan Melayu ke..?

        0

        0
        • ddd says:

          otak kalau dah sempit…hati kalau dah hitam dah susah nak nampak benda lain..nampak yg buruk je lah…tp xreti nk cermin diri sendiri…

          org atas tu cakap ‘wahai melayu yg suka menyibuk…bla…bla..bla..’ melayu yg tak menyibuk tak payah nk terasa…tp yg menyibuk yg suka korek aib org tu mohon lah terasa…dah confirm masuk syurga ke?

          0

          0
  2. Anonymous says:

    Yeke? Ok

    0

    0
  3. mooka says:

    ye ke??

    0

    0
  4. mooka says:

    kita tunggu dan lihat je la..

    0

    0
  5. nuyui says:

    bkn da bersalin??

    0

    0
  6. kak mah says:

    Abang Nara,

    Semalam kat Kosmo dah tulis pasal Diana Danielle sudah bersalin. Khabarnya, Diana sudah melahirkan anak lelaki pada hujung Mei lalu. Ruangan DIVA yg keluarkan berita ni kalau tak salah. Tolong periksa berita ni, entah sahih tak.

    0

    0
    • miss watever says:

      kak mah, ko ta bace ke kat entry abg nara yang sebelum ni.. kan die da kuokan cite pasal kosmo tuu

      0

      0
    • ddd says:

      ko da kenapa…kan ke dah respon utk kosmo tu… takkan suratkabar lebih tahu drp laki diana danielle sendiri…cerdik! sbb tu namanya gosip… lum tentu betul…kita yg tengok ni jangan mandai tokok tambah..kalau tak betul yg ditokok yg ditambah berdosa!!! rasa diri xde dosa ke yg mcm seronok je mnambah dosa kering…

      0

      0
    • BUNKFACE NO.1 says:

      to kak mah..kau ni ketinggalan airplane gamaknya , berita kosmo tu tak betul..diana belum bersalin lagi lah

      0

      0
  7. Inikali lahhh says:

    Uols tak baca oh bulan ker? nara lambat update. yg itu gbr anak buah farid kamil.

    0

    0
  8. Anonymous says:

    So apasal farid update status ` welcome to the world my baby boy’?????

    0

    0
    • Mak Cik Angkat says:

      kalau yg lahir tu anak bestpreng aku skalipon, aku bole je nk letak caption gituuuu..
      itu pon kau nak persoalkan..? duhhhh

      0

      0
    • ddd says:

      ‘my baby boy’ dengan ‘my son’ adalah dua perkara yg berbeza… cuba hati tu jgn nk cari silap org je… bersepah je org upload gambar niece, nephew ngan caption ‘my kids’,my love n whatsoeverlah…… padahal anak sedara je pun..tu maknanya org nk tunjuk kasih sayang,,,cerdik!

      0

      0
    • Rina says:

      Apa motif si Farid kamil ni letak caption mcm tu? Kalau ‘My baby boy’ sahlah maknanya that baby belongs to him. Gambar pun penuh syahdu mcm bapak kiss baby. Menyampah pulak aku saja je nak buat kontroversi kan. Tulis aje la welcome to the world my nephew. Dari dulu aku meluat si Farid ni.

      0

      0
      • Diana says:

        Ade jugak yg duk zaman 70an pemikirannya.. Anak Sedara aku panggil aku ibu…n aku selalu post pic dorang kt fb aku since baru lahir lg…selalu je aku tulis “anak2 ibu”.. Does it means those kid belongs to me? Sape2 pun cium baby Akan penuh penghayatan,, bau syurga tuuuu!!! Kecuali lah org2 yg xtahu apa tu kasih sayang… McM kau..

        Pelik aku..caption gambar org pun nk disoal siasat…x boleh ke bukak sket kepala otak tu utk fikir yg baik2 je pasal org…

        0

        0
        • wan azli wan razmi says:

          ko tu bknnya artis…..sebab tu xde siapa pun nak amik tau. so jangan samakan ko ngan artis.

          0

          0
        • milah says:

          wakakaka… aku suka komen ko en wan azli wan razmi… hihi…

          0

          0
        • Rini says:

          Ko nak letak caption apepn ade org kisah cik Diana ooi..ko da lupe ke yg ko tu bkn retis or public figure..!!!! org kisah caption FK tu sbb dia retis yg ada bini nunggu hari nak besalin,ttiba kuar caption cam tu, mmng la org confuse…kesian btl ko ni tau

          0

          0
        • ddd says:

          jadi.. artis je ke yg berdosa? kalau betul pun artis tu pernah terlanjur dan dia mnafikan, bguslah…sekurang2nya dia buat aib, dia tutup..yg kita ni plak org2 bukan artis yg konon baik yg gagah sgt nk pegi korek bukak aib org pun pasal ape? ko nak dia mngaku? kalau die mngaku ko nak bg 300000 ringgit? dah lah mengaibkan pastu for nothing..pastu korang leh gelak..itu je ke motifnye..sedeh!! banyak sgt kot pahala sampai sibuk nk kira dosa org lain.. kalau betul diorang terlanjur,betul berdosa..tp yg duk pungpang2 ni ingat tak berdosa? lagi satu kalau diorang tak seperti yg korang katakan tu dah jatuh fitnah..berganda2 dosa kering,,,seronok ke diri banyak dosa? aku tahu aku dah byak dosa gak..kalau boleh taknak la tambah dengan benda yg hanya die,bini dia ngan allah je yg tahu.. kita org luar tak payah nk tokok tambah…just dengar dan faham..thats it..nk percaya,percaya..tak nak,dah…tak payah nk pertikaikan statement org.

          0

          0
    • Tengok btul2, dia tak cakap my BABY boy; di cuma cakap my boy…if nak quote biar betul fakta tu nanti tak tentu pasal mcm kosmo juga :)

      0

      0
      • Anonymous says:

        aku xde anak laki, semua anak sedara aku yg lelaki semua pun aku buat caption my boys, anak sedara pun anak jgk, so ape masalahnyeee?????

        0

        0
        • Anonymous says:

          masalah bkn dg ko, masalah dgn FK artis! ko artis ke?? ade org kisah caption ko????

          0

          0
      • confuse says:

        Same la tu my baby boy ke, my boy ke..sapa suru kuar caption cam tu, aku x slh kn org2 yg confuse dgn caption die tu….

        0

        0
  9. NURUL says:

    SUKA HATI DIA LA IG DIA.DIA NK CAPTION APA PUN DIA PYA SUKA LA.KORANG SKT HTI SGT PEHAL!!!PENYIBUK JE..BUAT TAMBAH DOSA JE KORG NIE…

    0

    0
  10. mooka says:

    sorri la saye tak pandai kira.. kalau bulan julai bersalin masih 8 bulan preggy? sori kalau tesilap..

    0

    0
    • baby aa says:

      apa2 je lah ko ni mooka…dah xreti kira duk diam, syak wasangka menambah dosa saja…mereka dah nikah, apa lagi masalah anda?? yg lain tu, urusan mereka lah…xperlu nk sibuk mengira lah sngt..

      0

      0
    • preggy says:

      info, pregnancy dikira selama 40weeks start dari last menstrual period.

      0

      0
      • Anonymous says:

        yup starting by the first day of last menstrual period till 40 week…but at 37 week it s considered as mature n can be delivered already.

        0

        0
    • Anonymous says:

      tu la..diorang nikah pn 2 nov kan?

      0

      0
      • jemah says:

        aku nikah bln awal bln 11 anak aku kuar bln pertengahan bln 8 ok..

        0

        0
        • doktor besalin awal says:

          ya, tau xpe… mmg awal sebulan pon… kompem sebelom kawen da ehem2… tu yg kawen sepantas kilat. opppsssss

          0

          0
        • Anonymous says:

          sbb laki ko x sharp shooter, dan ko x bunting pelamin. ngok!

          0

          0
      • ......... says:

        dari awal lagi byk menimbulkan tanda tanya ttg mrk:
        smell something fishy..
        1. keputusan nikah dlm tergesa gesa – fishy
        2. time tunjuk pregnancy test, line trsangat jelas even br 2 weeks – fishy
        3. decide nak study oversea even br pregnant dan berpisah dgn suami – fishy
        4. video keek time pregnant seems mcm dah sarat – fishy
        5. rumours psl bersalin july pon fishy jgk..

        apa pun yg berlaku ant mrk siapalah kita utk menghukumnya. setiap manusia tidak lari dari melakukan kesilapan… yg buruk jadikn sempadan, yg baik jadikan tauladan. cuma fk n dd perlu usaha agar tidak menimbulkan kontroversi dgn kenyataan yg mrk keluarkan. dunia artis adalah dunia yg diperhatikan…

        0

        0
    • Anonymous says:

      ye..aku yg start mengandung 11/10/2012, EDD adalah pada 18/07/2013

      0

      0
      • tunggu dan lihat says:

        tunggu tgk nnt baby boy or girl. if girl.. then mmg trnyata berita ni tak benar. tp if baby boy….hmmm.. tp apa pon mmg pelik if lahir bulan july coz baru 8 bln… hanya Allah dan mereka lebih tahu..

        0

        0
      • wan azli wan razmi says:

        aku xnk tau bila ko mengandung ler sengal. ko bknnya terkenal pun. bila komen xnk guna nama sendiri.

        0

        0
        • Anonymous says:

          abg wan dah kembali dgn memperjuangkan ‘komen guna nama seniri’ beliau… hoii ape ni guna anonn… comey anak abg, anak btul ke anak sedare?

          0

          0
      • Anonymous says:

        mcm mana ko tau ko start ngandung 11/10/12??? 11/10 tu ko main pastu ko kira dr hari tu utk due date ko, maknanye ko punye due date dah terlewat 2mggu… due date dikira dr hari 1st mentrual date. sila google klu xnak benak sgt akal.

        0

        0
        • Anonymous says:

          anon10:38 am..bodoh komen di atas..dah g klinik mesti la doktor tanye 1st day period bagi period yg terakhir… xkn la dr nk tanye waktu subur bile ngokk… ko ni mandul ke xpnh mengandung

          0

          0
        • hoho says:

          anon 10:38, try gna pregnant calculator kalu dah benak ayam.hoho

          0

          0
  11. Anonymous says:

    YANG KAT INSTA TU ANAK ADIK FARID KAMIL..
    FARID TAKDE PUN BUAT CAPTION ‘WELCOME TO THE WORL MY BABY BOY’
    DIA CUMA LETAK ‘WELCOME TO THE WORLD BABY BOY’
    SO KO TAK PAYAH NAK TAMBAH2 WORD ‘MY’ TU YE……..
    FARID DAH SAHKAN YANG DD BELUM BERSALIN LAGI..
    BABY TU IALAH ANAK ADIK DIA..
    PAK SEDARA AMIK GAMBO DENGAN ANAK BUAH..BIASALAH TU………….
    EVEN BF YANA (ABANG FK) PUN ADA AMIK GAMBO DENGAN BABY TU..
    SO WHAT SO WEIRD??
    FK DAH CAKAP DD DUE PADA 15JULAI..
    HA LEPAS NI KALAU DD BERSALIN AWAL SEMINGGU DUA DARI TU JANGAN PULAK ADA YANG CAKAP BERSALIN AWAL SEBAB MENGANDUNG AWAL KE APA..
    15JULAI TU IALAH 40 MINGGU..
    RAMAI JE YANG BERSALIN PADA MINGGU KE 37-38..
    AS LONG AS SESEORANG TU DELIVER AFTER 36 MINGGU, TU DIKIRA BIASA..
    OK, YANG TAHU CONFIRM PAHAM..
    YANG TAK PAHAM TU SILALAH TAMBAH DOSA KORANG..
    =P

    0

    0
    • Anonymous says:

      caption dia: “welcome to the world my boy… #baby” #pembetulan fakta

      0

      0
    • mrs saja says:

      sya nurse…temp baby 40weeks..doc akn bg date ckup2 40week..n btw sya kja kt labor room…kalu fk bg date tu mmg xckup bln.. n ofcoz kuar baby prem..
      hanya Allah mengetahui sglnya…permudahkn lh urusan mereka..Amin..

      0

      0
      • Anonymous says:

        nurse, it’s term bukan temp. due date pun x reti kira cemana hang jadi nurse ni wei? btul la tu die kira 40hari???

        0

        0
        • Anonymous says:

          *40weeks

          0

          0
        • Sister says:

          temp = tempoh bukan term

          0

          0
        • mrs saja says:

          sory..term baby…susah la kalu nk crita detail nih…xkn nk tunjuk no daftar jururawat sya kot bru nk pcya…huhu..mslhnya dia xckp btul2 LMP dia…kalu x sng la nk kira bila cnfm due dia…kalu ikut bln xckup pn 40weeks…
          doc pn xkn nk matangkn kandungan dia kalu xdk risk pape…risk pregnancy ni byk…

          0

          0
    • Bidas says:

      Ade aku kesah bf Yana pegang baby tu??? dia bkn suami yg tgh tunggu bini besalin pn…..

      0

      0
  12. jiwa says:

    mak tau….y suka cari kslhn org tnpa usul periksa adalah org PAS,PKR & DAP…huhuhuhu

    0

    0
  13. mine says:

    ikot dr ape yg FK ckp ni DD tgh dlm tempoh fasa matang kehamilan..maknenyer dia dijgka bsalin lbh awla..dulu ms sy preggy sy pun pernah mllui mende nih..matangkan kehamilan utk bsalin awl..so sy xheran la kalo ape yg FK ckp nih..mgkin btul..ade org mpunyai mslh n sebab tsendiri knp matangkan kehamilan utk deliver lbh awl dr biasa..jgnla asek nk ckp itu ini..jatuh fitnah..berdosa ye kawan2

    0

    0
  14. nurin says:

    mooka, kite dh blh brsalin start 37 weeks, ade org 40 week..
    ikt keadaan masing2.. ade org brsalin awl 2 mgg dri tarikh yg doc bgi

    0

    0
  15. mulut puaka says:

    BUNTING GAJAH KE APA???????????

    0

    0
  16. kiki says:

    yang aku tgk farid kamil cium bayi baru lahir kat instagram tu menda plak??

    0

    0
    • Anonymous says:

      tu anak sedara dialh. ko tk kn tk reti baca, dd bersalin bulan julai. cukup cukuplh buat dosa kering,

      0

      0
  17. mulut busuk says:

    ermmmm …. mmg dah beranak pon .Susah payah x nyempat2 nak ke luar negeri lepas kawin ari tu semata mata nak sorok perut .Entah2 ada kat malaysia menyorok kat ghumah dgn ank kecik .Propar jer ………

    0

    0
    • Anonymous says:

      mulut busuk mulut tu tk yh jahat sangat lh. kn fk kata dd bersalin bulan julai. yg dia cium tu anak sedara dia.ko tk kn tk paham.tk baiklh buat spekulasi.ke mate ko rabun tk reti baca. ko tu yg propa. . cukup cukuplh mengata, buat tambah dosa je lebih, cermin diri dulu

      0

      0
  18. Anonymous says:

    abg nara…x bek fitnah….huhu..baru nk terrrr…pecaya FK n DD dah dapat bby..hu

    0

    0
  19. ayam jepun says:

    Cakap je ” ya aku KONGKEK B4 NIKAH ” ko ade ,,,,

    0

    0
  20. ayam jepun says:

    KONGKEK B4 NIKAH !!! KO ADE

    0

    0
  21. cacing kerawit says:

    tu lah sape yang tabur fitnah pade pasangan ini.. korang dh tanggung malu denga buat kenyataan yg bukan2 …xpe.. dd dgn farid dapat pahale. bergande2 pahala mereke..engkau ade? lain kali jngn buat andaian bukan2. kite sendri tak sahih lagi berite yg di terime sbb kenytaan tu hnye berdasarkn gambr bukan pengakuan pasangan tersebut. tolong udoh2 le awok2 seme cite psl dd n farid.. klu anak luar nikah sekali pun kite tgok nnti ic budak ni ade berbinti @ x yek.. tu urusan die dgn ALLAH SWT kite manusie betulkn diri sendri. belum tntu kite tau untung nasib kite. mne tau ahli keluarge anda pun akan terrrrrrrr tettt kn.. so tutup mult anda,

    0

    0
  22. mooka says:

    Ramai jugak yg dislike komen saya haha padahal saya cuma btnya.. bila masanye saya mgutuk or syak wasangka.. tnya pun tak bleh.. adui.. sbb saya tk pndai kira lh, tu yg btnya..

    0

    0
  23. mooka says:

    Thanks nurin n preggy for the info hehe tu lh pasalnya saya btnya.. blum penah preg, thats y nak tau kiraan2 preggy ni..

    0

    0
  24. sah says:

    masalahnya bru 2 weeks kahwin Dan bagi tengok test kehamilan tu sebabla peminat ri sangat..kan bagus terus terang mcm krisdayanti..

    0

    0
  25. kaka says:

    perlu eh nk blaja mengira kat sini. p google senyap2 sudaa.. tanya kat sini cuma mengundang spekulasi jek

    0

    0
  26. Anonymous says:

    apa la artis ni..anak luar nikah la…lahir x cukup bulan la…yang paling best bunting pelamin selama setahun…kenapa wartawan x bongkar pasal tu ehh..senyap jer…pergila tanya sebab nak dengar alasan2 si penipu tu..

    0

    0
  27. Koko says:

    Nnt kita tgk je la bsby tu muka sama ke x bln depan

    0

    0
  28. mira says:

    cuba bayangkan 7 tahun dari sekarang, anak FK dan DD google2 terbaca komen korang.. apalah perasaan budak tu.. if you don’t have anything good to say/write, dont say/write at all..

    0

    0
  29. timah says:

    agak2 ssh sgt, apakata tunjukkan je gambo diana pegang baby tu…tunjuk dgn baby bump sekali…kan senang…

    0

    0
  30. Sandra Bullock says:

    takkan la farid bengap sangat publish dia kiss anak dia kannnnnn..

    0

    0
  31. anon says:

    Ohh. maksudnya 03 nov dia kawen tu dah 3 weeks & 5 days
    Tahniah ala ape pun

    0

    0
    • Anonymous says:

      siap kira dr tarikh die kawen ye? penyibuknyeeeeeee…. 3nov tu dia main, dan pregnant, yes kiraan die masa tu ialah dlm 2-3mggu, sbbnye kiraan pregnant start dr hari 1st dia punya last period paham! semua nak kene bgtau kat sini, cuba la google klu ye pun buduh.

      0

      0
  32. idir says:

    kalau betul anak luar nikah pun apa probnya..tu prob dia..yg kurang cerdik nya, bini dicampak jauh kat ostolia membesarkan perut sorang2. sangat kurang bijak.

    0

    0
  33. Anonymous says:

    yela kesian diana dok sowang waktu perut besar takde manje2 gan suami.
    manusia semua buat silap. Doakan klu betul lah dah wat silap bertaubat lah pd Allah.

    0

    0
  34. mama mia says:

    Apa yang berlaku kena amik iktibar.. mama dulu ngandung anak kedua last period 1 nov 2010 baby keluar 4 ogos 2011 (39 minggu). Mungkin apa yng berlaku ngan farid n DD sudah terjadi.. tak leh nak diundur masa.. anak tidak bersalah. janji farid bertanggungjawab. Semoga mereka dapat mendidik anak mereka menjadi anak yang soleh..

    0

    0
    • Anonymous says:

      btul la tu, abis tu dia kawen 2nov, xkan die period 2nov tu kot, mestilah die period 2mggu sebelum at least.. so cuba kira btul2 salah ke kiraan dia???

      0

      0
  35. Anonymous says:

    yg korang dok ngata kat cni mak bapak si baby yg x berdosa…tp sedar lah wei yg bakal dpt tempias nye in future ialah baby yg x berdosa itu. kesimpulannya, setiap manusia ada wat silap. Asalkan dia sedar dan bertaubat, Insya Allah diampunkan. Tuhan Maha Pengampun

    0

    0
  36. Ayam Kampung says:

    Papepun tunggu je la time buat Sijil Kelahiran baby 2 kelak..even dia bersalin di Australia tp kalau nak baby 2 kerakyatan M’sia..kene still apply kat Jabatan Pendaftaran M’sia. Masa register mereka mintak sijil nikah n laporan rasmi hospital mengenai tarikh kelahiran. Kalau diaorg x approve yg xleh bin FK, itu lain cite.

    Senang cite utk kes ni, suruh DD tunjuk body skrg LIVE samada berbadan dua atau dah kempis selepas bersalin..gambar sahaja x jamin gambar hari ni atau bulan lepas atau photoshop. Walaupun terdapat keraguan..tp sy x berani kata apa2. Biar masa menentukan…

    Papepun semoga hubungan kekeluargaan mereka semakin bahagia.Kalau betul sekalipun rumors 2, itu antara mereka dgn Allah. Mls nak letak kesalahan/dosa kat org.

    0

    0
  37. Nera says:

    Abg nara kena muhasabah diri dgn benda yg berlaku (kena rompak). . .tengok jela page apa dia create skrg ni. . .

    0

    0
  38. MAMA RED says:

    As salam… uolsss… pikir yg elok2… mama dlu kawen after 6 months baru pregnant then sampai 7 nak masuk lapan bulan kene operate coz baby x leh bernafas… x semesti nyer org yg pregnant semua genap 9 bulan….. nobody perfect

    0

    0
  39. maya meira leyana says:

    awl2 lg wrtawan da terbau ikan…hehehe.. :)

    0

    0
  40. bunting pelamin club says:

    bodoh juga korg ni mesti yg dok comment tatau makna BUNTING PELAMIN woi aku kahwin pas 2minggu pregnant gak oi. aku dgn confident nye dan yakin mmg main malam aku nikah je. aku sniry pun terkejut baru kawen 2 weeks dh preggy 4weeks. rupenye 2weeks extra dia kira ari last period bukan 1st main!!!
    BOLEH JGN TUNJUK KEBAHLOLAN DISINI X.? pergi blajar make a research 1st.

    0

    0
  41. senyum says:

    Saya dulu kawin 2 nov,selepas 2 minggu sy demam teruk,dn pergi klinik check,doc minta tarikh first period..sy period tgh bulan 10,kemudian doc kata ”Tahniah puan mengandung 4week,”saya terkejut,tapi doc terangkan,kiraan minggu mengikut first period kerana time itulah waktu subur wanita..so sy x heran diana akan bersalin 15 julai..yg xtau menahu tu..jgn sedap2 main ckp.diana n farid dpt pahala korang dpt dosa…

    0

    0
  42. ahkak pink says:

    aku rasa betoi ja tarikh 2..sbb diowng xkira tarikh dia kwen…diarang kira tarikh awal period sebelum dia kwen 2… sepupu aku kwen 9.6.2012, bunting pelamin beranak 27.2…dia period 27.5.. so dirang amik tarikh hari period 2…40weeks…sudah2 la pitnah org…

    0

    0
  43. ahkak pink says:

    typo
    period 23.5

    0

    0
  44. ZEL says:

    Tak pelik pun jika doktor ramalkan bersalin masa 36 minggu..
    Masa mengandung anak ke-2..
    Masuk 6 bulan.. doktor dah suruh pilih tarikh..
    Memang tak boleh lajak sampai ke minggu 37..
    36 tu last..

    sebabnya.. DARAH TINGGI

    0

    0
  45. stella says:

    org melayu suka komen mmburuk2 kan sndri . . kesian . . no wonder ……..

    0

    0
  46. the adams says:

    Tak nk lah kutuk2 ni tpi tunjukkan bukti pls fk n dd..

    0

    0
  47. nora says:

    knp smua kecoh2 ni, bkn kna mngna dgn FK pn, utk mklmn smua ayah FK Prof Dato Dr Zahari tu dr, mntn Pgh Kesihatan Neg Kedah, skrg pnsyrh perubatan di AIMST univ perubatan d Kdh, jd dr org dok mgata mcm2, psti ayh dia lbh bijak dr kamu smua. Jd jgn tdh mcm2, ok.

    0

    0
  48. nora says:

    sya dlu kwin 22.11.90. dpt ank prtma 11.9.91, skrg ank sya dh nk msuk 22 thn, sya pn dh nk msuk 23 thn kwin, ank sya pn dh 6 llki, mmg kwin cm FK trus prgnt, jd jgn dok ktk klau org cpt dpt baby, baik kshnorg yg kwin berplh thn x dpt ank.

    0

    0
  49. Ms leahh says:

    U guys mmg lawak la,sibuk ja nak tgk perut ,kira tarikh period dia,, not surprised why diana nak duduk di australia during her pregnancy , aman skit ,janji dah sAh dah dia kawen and baby tu pon selamat. Yes she is a an artist , but respect la the fact that dia x mau share her pregnant photos with the media. Peace ;)

    0

    0
  50. mama says:

    sebenarnye dh bersalin ke belum diana neyh?? confius…

    0

    0
  51. Anonymous says:

    Aku x heran kalu DD mengandung sblum nikah. Aku pernah terserempak dgn diorg berdua saje tau kat satu pulau peranginan yang sohor kat pantai timur bulan Apr 2012. So, you all sndiri fkirlah xkan sewa bilik sebelah-menyebelah kot.

    0

    0