(13 GAMBAR)Diana Danielle Di Majlis Tayangan Perdana Filem PE3

Hiburan

(13 GAMBAR)Diana Danielle Di Majlis Tayangan Perdana Filem PE3

Pertama sekali, Abang Nara ingin mengucapkan jutaan tahniah kepada Farid Kamil kerana berjaya mencuri hati Diana Danielle. Pastinya ramai jejaka yang lebur dan luluh hati apabila Farid mengumumkan tarikh pernikahannya dengan Diana Danielle semalam.

diana danielle

Advertisement

Hanya tinggal beberapa hari sahaja lagi sebelum Diana Danielle menamatkan zaman gadisnya. Untuk makluman, mereka berdua akan dinikahkan di Hotel Flamingo pada 3 November dan majlis resepsi sebelah pengantin perempuan akan diadakan pada 21 November. Majlis sebelah pengantin lelaki pula akan diadakan pada bulan Disember.

diana danielle

Kepada Diana Danielle dan Farid Kamil, semoga persiapan perkahwinan anda berdua berjalan dengan lancar. Tak sabar rasanya untuk melihat Diana Danielle dalam pakaian pengantin. Pasti bombastik. Lagi 11 gambar Diana Danielle dengan membaca entri ini sepenuhnya.

diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle

Kredit gambar kepada MIG Online dan BuahMulut.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

48 Comments

  1. Cinderella

    October 17, 2012 at 10:45 am

    muke DD nmpk bseri.. thniah.. <3 <3 <3

  2. Oxy 10

    October 17, 2012 at 10:31 am

    Gagaga..dulu aku minat gak kat FK…DD aku tak minat…tapi skrg aku salute dua-dua….tup2 tunang dan dah nak kahwin pun….

    Moga kekal hingga ke akhir hayat buat FK n DD…

  3. Zalia Eleena..

    October 17, 2012 at 10:11 am

    hensem aper FK tu….

  4. LINDA

    October 17, 2012 at 10:08 am

    Last 2 weeks i nampak dia dkt bangsar telawi, dia pakai baju kurung gak,time lepak minum kat pelita. kat pic ni pun pakai baju kurung. alhamdulillah

    • unduk

      October 17, 2012 at 1:03 pm

      masa sheila rosly ambush dia suh masak ketuk2 ramadhan dulu pun dia pakai baju kurung. padahal masa tu gi watson ke gurdian je. cantik sgt. nampak sweet + ayu je.

  5. janda baik

    October 17, 2012 at 9:59 am

    sejak bertunang nie nmpak sopan sgt2 DD nie…truskan perubahan tu…mna taw one day terbuka ati nak berhijab …kita semua doakan…mna2 yg x suka pasangan ni..dok diam2 je…xpyah nk mengutuk…

Loading...