August 30th, 2012

Abang Nara tahu anda semua tak ada mood bekerja di office hari ini memandangkan esok sudah pun cuti. Untuk menghilangkan kebosanan anda, apa kata kita vote untuk lihat pilihan pembaca BeautifulNara antara Diana Amir dan Heliza Helmi. Menarik kan?

diana amir heliza helmi

Kedua-duanya masih single mingle lagi. Kedua-duanya manis bertudung. Kedua-duanya ada kelebihan masing-masing. Namun pasti anda mempunyai pilihan anda sendiri. Sila undi sekadar suka-suka di bawah.

4 lagi gambar Diana Amir dan Heliza Helmi yang dikeluarkan di Harian Metro hari ini untuk memudahkan anda membuat pilihan.

diana amir heliza helmi

diana amir heliza helmi
diana amir heliza helmi
diana amir heliza helmi


130 responses to “Diana Amir Vs Heliza Helmi, Mana Satu Pilihan Anda?”

  1. hanz says:

    Ya Allah, heliza mmg mcm tu dr dlu….ni la bila dh tgk 1 gambar trs nk judge mcm2…n x tw ke heliza rabun since dia d Sek Men lg..thats y msa dia matriks n msuk AF dia pakai spek…n skrg x pakai spek lg sbb dia pakai CTLens… CTLens haram kalau utk menunjuk2, brtabarruj… tp dalam kes HH, dia ni rabun… n x dinafikan dia bajet comel..sbb dia mmg comel pun… gaya dia mmg mcm 2..sekurang2nya dia lebih baik drpda anda smua yg mengutuk2 x tentu pasal… n DA, i like her… =)

  2. hate heliza says:

    mestilah Diana Amir..Low Profile..Heliza Bajet..Asyik buat pp kembung dan duck face…shame on you..sory to say..heliza gedik

  3. farahin says:

    korg yg nk gaduh2 psal drg knpe?
    aduhai… for me both is better…
    2 2 ade klebihn msg2…
    sya mint heliza since dye mule2 jd artis lagy.. suke tgok muke dye..
    dye mana ada paki contck lense lah… mata dye mmg cm 2.. dah ALLAH bg anugerah at dye.. xpyh nk gaduh2 lah…
    diana pulak for me mkin cntik n ayu bertudung..
    simple n just nice

    korg pon ade anugerah yg ALLAH bg tersendri kan?
    ptotnya drg ni djadikn cnth la.. drg xde pon kacau hdup korg kan..
    bnde cmni pun nk komplen.
    ptotnya support 2 2 .. sbb drg ni berhijab..
    bknnnye skong artis yg tah pape 2..

  4. anonymous says:

    diana amir baru bertudung heliza dah lama bertudung

    • no body says:

      heliza dulu pun xbertudung la. die baru nak pakai tudung time kat matrix before masuk AF tu. kalo x caya, tanya kengkawan dia yg sama matrik labuan dulu.

Loading...