July 16th, 2012

Selepas Irma Hasmie, Abang Nara dapat bayangkan betapa meriahnya perkahwinan Diana Amir suatu hari nanti. Abang Nara perasan yang pembaca BeautifulNara sekarang ini suka kepada artis-artis wanita yang telah berhijrah. Ini satu perkembangan yang amat sihat sebenarnya. Semoga trend sebegini akan lebih berkembang luas nanti.

diana amir

Diana Amir ternyata semakin anggun dan menawan di apabila tampil menghiasi muka depan majalah Lisa edisi Julai 2012. Pasti ada cerita menarik yang telah Diana Amir kongsikan dengan pihak editor Lisa selepas penghijrahannya. Kalau nak tahu, dapatkanlah majalah Lisa ini di kedai buku berhampiran anda.


35 responses to “Diana Amir Hiasi Muka Depan Majalah Lisa Edisi Julai 2012”

  1. DIANA AMORE says:

    TAK CANTIK PON DIE NI…POYO JE LEBEHHHH..PUIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

  2. Kurus says:

    cover nih? mmmm… tah ler…

  3. timah lenggang says:

    cantik? budak ni btudung ke, free hair ke mmg langsung tak cantik.. ni btudung tu bukan ape, dah tak laku, da puas merempit dalam V3 nak ala2 insaf konon2nya dia pun bertudunglah. Org ikhlas nak btudung kerana Allah bukan mcm ni.. ni nak menunjuk konon sbg pencetus aliran trend wanita bertudung yg urban lah kononya… mual aku mnengok.

    • lalala says:

      ape pun niat die, tu hal die dgn tuhan. yg pntg die dh start buat ape g wajib.kalau pun die nak cetus kan trend whatsoever, kalau ada remaja yg tetbe terikut die bertudung, tak ke die dpt gak portion pahala budak tu? igt le, bkn sng nk berubah. pelacur sekalipun, kalau die solat taubat nasuha n betul2 insaf, Allah ampun kan. kite siape nk ckp org itu ini?awak tu sebok mgutuk org buat baik, igt org tak mual ke. -.-

  4. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    artis kalau tk berape nk laku lebih baik pakai tudong ada jugak faedah nye…..

  5. Aku Bukan Sesiapa says:

    Artis bertudung pertama yg aku suka sebab lps je berhijrah Diana trs biarkan kening dia tumbuh ke asal. Artis bertudung yang lain masih cabut2 kening. Mcm tak 100% berhijrah pulak kan..

Loading...