Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Diana Amir Hiasi Muka Depan Majalah Lisa Edisi Julai 2012

Selepas Irma Hasmie, Abang Nara dapat bayangkan betapa meriahnya perkahwinan Diana Amir suatu hari nanti. Abang Nara perasan yang pembaca BeautifulNara sekarang ini suka kepada artis-artis wanita yang telah berhijrah. Ini satu perkembangan yang amat sihat sebenarnya. Semoga trend sebegini akan lebih berkembang luas nanti.

diana amir

Advertisement

Diana Amir ternyata semakin anggun dan menawan di apabila tampil menghiasi muka depan majalah Lisa edisi Julai 2012. Pasti ada cerita menarik yang telah Diana Amir kongsikan dengan pihak editor Lisa selepas penghijrahannya. Kalau nak tahu, dapatkanlah majalah Lisa ini di kedai buku berhampiran anda.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

35 Comments

  1. DIANA AMORE

    July 18, 2012 at 2:26 pm

    TAK CANTIK PON DIE NI…POYO JE LEBEHHHH..PUIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

  2. Kurus

    July 17, 2012 at 12:31 pm

    cover nih? mmmm… tah ler…

  3. timah lenggang

    July 17, 2012 at 10:48 am

    cantik? budak ni btudung ke, free hair ke mmg langsung tak cantik.. ni btudung tu bukan ape, dah tak laku, da puas merempit dalam V3 nak ala2 insaf konon2nya dia pun bertudunglah. Org ikhlas nak btudung kerana Allah bukan mcm ni.. ni nak menunjuk konon sbg pencetus aliran trend wanita bertudung yg urban lah kononya… mual aku mnengok.

    • lalala

      July 17, 2012 at 10:54 am

      ape pun niat die, tu hal die dgn tuhan. yg pntg die dh start buat ape g wajib.kalau pun die nak cetus kan trend whatsoever, kalau ada remaja yg tetbe terikut die bertudung, tak ke die dpt gak portion pahala budak tu? igt le, bkn sng nk berubah. pelacur sekalipun, kalau die solat taubat nasuha n betul2 insaf, Allah ampun kan. kite siape nk ckp org itu ini?awak tu sebok mgutuk org buat baik, igt org tak mual ke. -.-

  4. Raja minah jambu 24jam mengadap computer

    July 17, 2012 at 8:42 am

    artis kalau tk berape nk laku lebih baik pakai tudong ada jugak faedah nye…..

    • BAJET LA KO NIE PAH

      July 18, 2012 at 11:17 am

      minah jambu … bajet setuju sgt……………..

  5. Aku Bukan Sesiapa

    July 17, 2012 at 8:27 am

    Artis bertudung pertama yg aku suka sebab lps je berhijrah Diana trs biarkan kening dia tumbuh ke asal. Artis bertudung yang lain masih cabut2 kening. Mcm tak 100% berhijrah pulak kan..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top