August 27th, 2012

Argh ~~ Katakan ini tidak benar. Diana Amir dah jumpa kekasih hati? Terkejut Abang Nara mendengar berita ini. Nasib baik rupanya ini semua berlaku hanya dalam filem Salam Cinta. Kalau tak Abang Nara pasti ramai jejaka yang kecewa. Kalau tak salah Abang Nara, inilah filem cinta Islamik pertama yang pernah diterbitkan.

salam cinta

Filem Salam Cinta ini ditunjangi oleh Diana Amir sebagai heroin dan Kamal Adli selaku heronya. Memula sepatutnya Abang Nara yang berlakon jadi hero tapi Abang Nara terpaksa menolak tawaran itu kerana sibuk menjaga baby. Hehehe. Abang Nara pasti ramai yang akan teruja melihat filem cinta yang berlandaskan syariah Islam ini. Confirm lain daripada yang lain.

Akan mula ditayangkan di pawagam berhampiran anda bermula 6 September ini, jangan lepaskan peluang untuk menonton filem Salam Cinta ini. Lagi beberapa keping gambar eklusif filem Salam Cinta untuk tatapan anda dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit kepada MIG Online.

salam cinta
salam cinta
salam cinta
salam cinta
salam cinta
salam cinta


66 responses to “Diana Amir Bertemu Si Dia Dalam Salam Cinta”

  1. han says:

    Satu2nya filem yang hampir 100% Islamik yang aku pernah tengok ialah Syukur 21.
    Yang ni…hmm perlu ke masukkan scene kat disko?
    Filem Malaysia tak letak scene disko tak sah.

  2. zulan says:

    cutenya diana amir…aku suka lakonan dia…best…lebih2 lagi selepas dia berhijrah…lagi aku suka….semoga Allah memberkati hidupmu dunia dan akhirat

    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer dh tukar kaler says:

      jangan pulak bila dia dh berenti berlakon nanti …dia cakap duit lakonan tu duit haram pulak !!!

  3. haterskamaladli says:

    habis habis kamal adli..benci betul dahlaa x hensem…hehe
    lepas 2 asyik nak buat citer lelaki jahil pas 2 insaf….
    mcm syurga cinta dgn 7 petala cinta ..
    penulis skrip ni dah x der idea keee???

Loading...