Diam Lebih Baik, Tak Nak Buka Aib Sesiapa – Amar Asyraf

Hiburan

Diam Lebih Baik, Tak Nak Buka Aib Sesiapa – Amar Asyraf

Kemelut rumah tangga pelakon Amar Asyraf semakin berpanjangan apabila baru-baru ini, isteri keduanya, Vivi Jeffry tampil menuntut suaminya agar bertanggungjawab terhadap perkahwinan mereka. Semuanya demi masa depan anak mereka yang memerlukan perhatian serta kasih sayang seorang bapa.

amar asyrafBagaimanapun, Amar bertindak mengunci mulut mengenai segala kontroversi yang tercetus. Lebih baik berdiam diri daripada mengeruhkan lagi keadaan dan dia juga enggan membuka aib sesiapa.

Advertisement

Saya memilih untuk tidak memberikan sebarang kenyataan bagi menjawab luahan yang dibuat Vivi dan Ellika. Sebagai manusia, saya banyak belajar daripada kesilapan dan biarlah masa menentukan segala-galanya.

Saya juga tidak mahu membuka aib sesiapa dengan memberikan kenyataan balas. Buat masa ini, saya tidak bersedia memberi komen lanjut dan berharap, semua pihak menghormati pendirian saya.

Cukuplah apa yang berlaku sebelum ini dan selebihnya, memadai hanya isteri dan keluarga yang tahu. Tidak perlu saya jelaskan kepada umum kerana bimbang ia memberi kesan pada hubungan baik saya dan keluarga

Terdahulu, kecoh apabila seorang wanita, Ellika Azman mendakwa dia kekasih gelap Amar dan mereka menjalin hubungan cinta sejak setahun yang lalu sehingga merancang untuk berkahwin. Malah, wanita itu turut mendedahkan Amar sebenarnnya sudah mempunyai dua orang isteri. Tidak lama selepas itu, isteri kedua Amar tampil membuka mulut dan mengakui mereka sudah pun mendirikan rumah tagga beberapa tahun lalu dan dikurniakan seorang cahaya mata.

Sumber Berita : BH ONLINE

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

16 Comments

  1. mimi

    October 24, 2019 at 11:18 am

    Ha ah, sebab tu la Along Cham tu sampai sekarang tenggelam terus

  2. logik

    October 24, 2019 at 10:54 am

    i support u Bro, diam je biarkan geng2 panas ni dgn spekulasi, mcm along cham dulu, lepas cerai, senang je dia, No komen, last2 org pon dah tak nak amik tahu, selagi ko cakap, selagi tu, ini salah itu salah, ko diam je, padan muka cacing kepanasan ni, wakakaka

  3. Anonymous

    October 24, 2019 at 10:49 am

    kan!

  4. sis no name

    October 24, 2019 at 10:42 am

    kepada bodoh gatai..

    wife – satu bini
    wives – banyak bini

    bukan wifes.

  5. Bodoh gatai ......

    October 24, 2019 at 10:16 am

    Tak tau sapa you … Tak pernah dengar or tengok b4 ….. But seriously I have a solution to your problem …. Pergi jumpa pakar sakit otak and sakit jiwa … You need it … Not a joke …

    Also tak all the wifes n gfs also .

Loading...