Written by AbangNara | February 18th, 2013

Kesian jugak Abang Nara kat Sharnaaz Ahmad ini. Sudahlah kecewa putus cinta tak habis lagi, tup-tup ada pulak suratkhabar yang menyiarkan kenyataan yang tidak pernah keluar daripada mulutnya. Kenyataan palsulah kiranya.

sharnaaz shila

Nasib baiklah dunia sekarang penuh dengan teknologi yang memudahkan komunikasi. Sharnaaz meluahkan rasa tidak puas hatinya terhadap perkara tersebut menerusi akaun Twitternya. Nasib baik Sharnaaz bagitau. Kalau tak mesti semua orang percaya bulat-bulat apa yang ditulis di suratkhabar itu.

sharnaaz

Abang Nara tak tahu suratkhabar mana satu yang memutarbelitkan kenyataan Sharnaaz. Apa pun diharap Sharnaaz bersabar. Biasalah kontroversi pasal anda tengah panas. Pasti ada pihak yang mengambil kesempatan untuk memanaskan lagi cerita. Yang penting anda tahu cerita yang sebenar.

P.S: Festival buah lemon di Perancis

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

124 responses to Diam Bukan Bermaksud Aku Mudah Dipijak – Sharnaaz Ahmad

  1. kakak jemah says:

    ape la bang nara ni… kate ari tu dah xnak post pasal shila n shrnaz ni… cakap x supe bikingggg….

    0

    0
    • amoi says:

      Nara tak kotakan kata2 dia…har har har…dah ku agak :P

      Hurm..ok..berani kerana benar..kalau bkn keluar dari mulut ko, apa lg, saman lah :P

      Jadi sian plak dgn Sharnaaz ni…tp apa boleh buat…sape srh ko jd biadap dgn orgtua…nak buat menantu pun berpk pjg dah pasni…ape pon, semoga berbahagia dgn kehidupan baru yer :)

      0

      0
      • Anonymous says:

        Suka sgt melalak mamat ni..klu jadi bini dia entah2 lambt masak ckit jek dah melayang pinggan mangkok kat kepala..issh taknak aku eh..semakin terserlah baran ko tu ye shanaz

        0

        0
        • rosmah mansor shah says:

          pandai pandai je ko agak dia punya hidup kan.mcm kenal sgt..
          kalau kene mcm tu sapa je x melalak, sedangkan ko yg xde kene mengena dalam hal ni pun dah melalak x tentu hala.apa lagi kene batang hidung..

          0

          0
        • missa says:

          bang nara.. nabila berseksi seksian lagi.. di pulau.. cepatla update bang nara.. gambar panas…. huhu

          0

          0
        • Datin Grabriella De La Dantes says:

          meluat tgk sharnaaz ataupun shila, shila siap buat lagu utk sharnaaz..eh hello bf jer kot..tak payah lah smpai cinta mati, datin grabiella harap NARA stop buat entry psal love story yg meluat ni yer, love story bf n gf taik kucing

          0

          0
        • Abang Mat says:

          jom ramai2 kita pijak SHARNAAZ..

          PIJAK
          PIJAK
          PIJAK
          PIJAK
          PIJAK
          PIJAK
          PIJAK
          PIJAK
          PIJAK
          PIJAK
          PIJAK

          Ahhhhhhhh.. Lega rasanyaaaaaaaa..

          Shila Amzah.. Jom kawen dgn Abang Mat!

          0

          0
        • missa says:

          lantak kolah sharnaz.. sabar jelah….

          p/s: bosan menanti gosip panas.. emm…

          0

          0
        • keledek says:

          ingatkan dah tamat.. si sheila pun 1.. buat video aritu satu hal. pastu buat lagu pulak. mcmana la benda ni nak berakhir. kata nak pisah tapi g buat lagu buat apa. ditambah lagi sharnaz ni hot temper. kau buat lagu mcmtu, lagi hot mamat ni jadik nya sbb ko mcm tarik tali ngn dia. korang ni macamana sebenarnya???

          0

          0
        • Olga says:

          KAN AKU DH CKP NARA MANA PERNAH PEGANG PADA JANJI!
          ORG MCM NI MMG X BOLEH DIBAWA BUAT BISNES! HANCUR X PERNAH PEGANG PD JANJI!

          0

          0
        • Ohsonija says:

          Macam mana nak cakap yer. Nara dah cakap sebelum ni taknak update citer psal mamat bangla-alike ni. TETAPI dia mungkir janji dia. pembaca b’nara pun kutuk Nara. Aku pelik sebab boleh je korang ignore cerita ni. Jangan la baca kalau dah menyampah. Nara pun satu, jangan la janji kosong macam ahli politik.

          Bagi aku Nara kena update semua kisah artis yang hot. sebab aku sangat malas nak bukak web gosip yang lain. yang pasal talhal tu takpayah kot sebab bagi aku dia bukan sape2 dalam industri ni. termasuklah fidah ibrahim tu. takde bakat langsung.

          0

          0
        • Didi says:

          Salam. Kita tak boleh salahkan sharnaaz sangat. Bayangkan kalau korang kat tempat dia. Cerita benda betul last last keluarnya lain. And jangan salahkan bang nara keluarkan cerita sharnaaz ni. Nama pun blog gossip. So cerita2 panas, mestilah bang nara tulis. Nanti org kata “lame”pulak

          0

          0
        • CNN says:

          ahhhh ko sharnaaz..propa je lebey..mcm media jugak…yg fb ko konon2 kene hack 2 pon ko tipu kan kan…saja nk buat kontrobasi…NARA plsss stop citer psal bangla made in malaysia ni lgi hokeyyyy…

          0

          0
        • TENUK PROPA says:

          TAK BOLEH BLAH NGAN INTRO NARA!!! “KESIAN NGAN SHRNAZZZZ TENTANG WARTAWAN TULIS CRITA X BETOLLL”!!! HABIS TUH YANG KO KATA FARA ASYIKIN KAWIN NGAN MAMAT AFRIKA SELATAN! KO MAIN TYPE JE TANPA USUL PERIKSA APA KESSS??!!! TUPTUP CRITA X BETOOLLL!!! PLZZZ LAR NARA KO JANGAN NAK MENGGEDIK KATA KESIAN!!!

          0

          0
        • Anonymous says:

          yg ND lala pn 1 hal jgk..mudah lupa diri..mcm la bagus sgt..nk tumpang senang ank pn jgnla smpi jejaskn prestasi die..ko buat mcm ni dh tentu ank ko hilang tumpuan..mmg ko tua tp xsemestinya ko betul..restu mmg penting tp 2 bukanlah 1 tiket utk ko menidakkan hak anak ko utk pilih pasangan hidup die..aku tahu ramai yg xsuka dgn komen aku ni tp ni cume pendapat aku sorang je..ape yg korang kate pun semua betul aku xnafikan,tp bab ND lala ni aku kurang suka cara die ikat shila..

          0

          0
        • nooriez says:

          boooooooo la lu!!!!

          0

          0
        • EH, BUTOKAMU MUDAH DIPIJAK!!!!

          0

          0
      • cella says:

        Alaa..Sharnaz.. klau surat kabar x tulis pon, org ttap nmpak gak ko mmg seorg yg biadap dan kurang hajaa.. sbb.. aku sendri dah tgk kat TV , ayat yg kluar dari mulut ko, bila wartawan tnye, ko jwb mmg sah2 nmpk kurang aja sgt bile ko berckp tntang ND Lala tu..

        0

        0
        • kak lina says:

          Kalo tak silap saya dengar dia guna perkataan “bro” utk nd lala, memang dengar macam biadap, macam tak hormat org yg lebih tua, kalo bahasakan nd lala sebagai “pakcik” atau “uncle” lebih elok, ini pendapat akak. Cara shanaaz jawab dlm Melodi, buat akak tak berkenan. Tolong belajar hormat pd org yg lebih tua.

          0

          0
        • Marsha ex gf kau dulu shanaz says:

          Kau tak respect org so kau ingt kau warning tu org takut ke shanazzzzz. Pirahhhhhh LAN todak

          0

          0
        • LLLL says:

          ARITU SALAH KAN PIHAK ND LALA… SKRG SALAHKAN PIHAK MEDIA PULAK… CKP TAK GUNA AKAL… AKAL LETAK KAT TAPAK KAKI…

          0

          0
      • K.A.A says:

        janji x ditepati..

        0

        0
      • Shila Amzah says:

        Sendiri mau ingat la cibai.

        0

        0
    • Obe Gemuk says:

      Agaknya Nara ni jenis manusia yg suka mungkir janji kot….

      0

      0
    • menyampah dgn isu yg xseberapa says:

      nara xkan diam slgi ade cite sal dieorg ni,konpem nara akan post lg dan lg dan lg,huuhuhu.nara omong kosong!

      0

      0
    • mamat ensem says:

      orang hensem, kot* masam pun org nak jugak, apa heran..

      0

      0
    • janine says:

      udah udah lah tu!! xhabis2.. ko ingat, satu dunia nak tahu kisah cinta ko ke?kat semenanjung ni pun belum tentu ada org kenal ko pun sharnaaz oi!! bukan popular pun! Diam2 sudah. Annoying gila.

      0

      0
    • kak timah says:

      benci lah ngn bangla panas baran ni . . selamat shila dh putus ngn bangla ni

      0

      0
    • mart says:

      Lps ni ko ckp je no komen shahnazz oi mcm si pasha dlu..No komen..no komen..no komen..Lame2 diam ler si paparazi mesia 2..

      0

      0
    • Apa2jer says:

      Apa la abg Nara ni….ckp x supa bikin…..ari tu mrh jgk kt c shaanaz ni……kuar statement bru plk…..sian la plk kt c ganazz ni………mmg gergaji mata 2 la weeeeiiiii…….

      0

      0
    • mika says:

      cuba bayangkan 10 atau 15 tahun akan datang, bila masing2 dah kawen dgn pilihan masing2.. masa tu anak2 dah besar dah boleh berfikir sendiri, agaknya ape perasaan diorang bila baca citer pasal ni..
      “eh ni bf mak aku dulu ye? citer gah semacam last2 putus tgh jalan .. kontroversi gilerr ”

      krikk krikk krikkkk

      0

      0
    • Amoi Comel says:

      Kau percaya kata2 seorang blogger gossip?
      Tak sangka mudah sungguh diperdaya… Kalau dia cakap serupa bikin buat ape dia buat blog ‘Beautiful Nara’… Lol

      0

      0
    • kak kepoh says:

      heyyyyyyyy meluat lah aku dengan dua orang ni. hissssssssh

      0

      0
    • emmm.. says:

      sian sharnaaz..korg ni jgn la kutuk2 dia. dia nak bahagia jugak..

      0

      0
    • kak bedah hok aloh says:

      kesian abg nara… update salah, tak update salah… dah update ada yg kecoh2 pulak… kalau tak suka tak perlu la baca… tak menyusahkan hidup kita pun kan kalau abg nara update citer pasal sharnaaz… kesian blogger tau bila pembaca kutuk2 camni…

      0

      0
  2. wawa says:

    aik,ade ag ke cter psl dorg nih…aritu ckp last dah…abg nara oh abg nara..

    0

    0
  3. naraniru says:

    ko nara ckp dh xnak sebuk pasal deorang ko update lagi pasal deorang…apadah…

    0

    0
  4. sharnaazkaudiam says:

    ok..kau lebih baik diam…jangan nk meroyan je kerja..bapaklah annoying!!

    0

    0
    • dedaun says:

      sian sharnaz.. dia manusia biase.. ade perasaan macam org lain jugak.. ade perasaan marah, sakit hati, sensitif…. bukan nak ckp ape la si sharnaz ni suke kat shila dari shila tu tak berapa glamor lagi… ni bila dah glamor?? byk pihak yg campur tangan.. paham2 je lah kan.. sekurang-kurangnya dia ada niat nak kawen dgn shila.. harap ko dapat kawen dgn org yang lebih baik.. klu dgn shila ni banyak dosa pulak ko kena tanggung.. sesungguhnya menyanyi utk kaum perempuan itu haram…

      0

      0
      • Anonymous says:

        sokong dgn dedaun..aku xrse semua salah 2 pd sharnaaz..niat die baik nk kawen dgn shila..tp knpe org tua halang..sedangkn selepas kawen pn shila boleh teruskn karier die..knpe la dgn ko ni ND lala..bila wartawan tnye kelaut jawapannya..mcm nk berceramah pn ade..kdg2 mcm ko pulak yg gile glemer..dislike la aku byk2 xheran pun..

        0

        0
      • amilie says:

        aku sokong gak apa yg dedaun ni kata. kalau betul la tak suka ngan si sharnaz, knp tak halang time si shila ni lom glamer lagi? ni tetiba jer time saham shila naik, terus hubungan diorang terhalang. sblm ni elok jer bagi sharnaz temankan shila gi mana2 show, siap ngan mak shila sekali ada. knp time tu tak halang jer sharnaz dari terus rapat ngan shila?

        0

        0
  5. LESONG says:

    KATE DAH TAK NAK POST PASAL DORANG NI??? SKANG APA CRITA???

    NEXT..~~~~~~~~~~~~~!!!!!

    0

    0
  6. enw says:

    alahai nara,kate x nk citer psl bdk2 nie lg… ape kes…

    0

    0
  7. tupai berjanggut says:

    macam-macam

    0

    0
  8. suka Sabree Abu says:

    kalau x buat kenyataan tu, amik je la tindakan undang2 tu

    0

    0
  9. FMR says:

    Agak2 kes ap ekk??aku rasa mcm kes dia dgn Shila ja…hahah…x abes2 lg..mencapub jugak dia ni…

    0

    0
  10. lulu says:

    kawal lah baran tuuu…. (^_^) ucap alhamdulillah je… dpt jgak pahala lebeh..

    0

    0
    • K says:

      senang aje ko.. x kene btg idung sendiri boleh lah..cube lah kalo maruah ko yg dipijak, maunye meroyan ko!!

      0

      0
  11. shila mambo hey mambo! says:

    walaupun aku pendiam tp aku ttp nk pijak kau wahai chinta hati yg tak berapa berhati perut.
    Eh, kau dah dengar lagu baru shila amzah? Mesti kau nages peluk bebear malam2 kan kan kan

    0

    0
  12. ac n mizal says:

    elok semua pihak diam je…tk perlu la keluarkn cite2 mcm ni lagi…tumpukn la dekat kerjaya masing2 lg byk faedah…mcm mn penganjur nk panggil artis tempatan buat persembahan utk apa2 event kalau asyik2 gosip je yg keluar…nk byr pun kena fikir 10x mcm ni…biar berbakat dr kontroversi je…sebarang masalah elok la kita berdoa pada Allah tk perlu nk kecoh2 dh….islam itu indah…peace yo..

    0

    0
    • hanna says:

      tp secara logiknye,,kalau betullah ape yg die kate,,,xbaik jugak media amek kesempatan wat putar blit crita ke ape mcm die ckp tu…dah tahu die tu jenis cepas panas kenapa nk simbah minyak? mcm saje plak nk bg org tu marah..die dah diam hari tu dah lah..tak payah nk korek3 cerita pasal diorang lg..

      to shahnaz kalau betol ape yg ko ckp, wat report…xpayah mngamuk kt twitter sgt…feeling2 zed zaidi ke?

      0

      0
  13. Que says:

    biarlah. die suke cerita psl org

    0

    0
  14. Anonymous says:

    ini bukan crita pasal mereka berdua..nie pasal sorang je..si sharnaaz..kalo x nak baca..jgn klik cni..bukan semua yg x berminat drama cinta diorang nie..ada gak yg prihatin nak tahu perkembangan kisah mereka berdua..selfish betul..huh

    0

    0
  15. suka menyibik says:

    kecian kat sharnaaz la.. i like ur lakonan la sharnaaz..menjadi sume..

    0

    0
  16. Adik Budak Lagi says:

    Oppss…jangan tertinggal, bukan setakat akhbar, blogger pun ramai putar belit.

    “Biasalah kontroversi pasal anda tengah panas. Pasti ada pihak yang mengambil kesempatan untuk memanaskan lagi cerita. Yang penting anda tahu cerita yang sebenar.”

    Aku tuju ayat ini kat nara balik….huhuhu…

    0

    0
  17. Jujur says:

    Baik jaga rumah tangga sendiri dari sibuk hal orang lain!!

    0

    0
  18. fizz fairuz says:

    adik budak lagi,

    gegurl ke boboy? if gegurl…meh…come to papa!!!

    0

    0
  19. miss mong says:

    tp yg semoleknya baik ko diam je sharnaaz..dr dok ckp mcm2 lg buat org sng nk sensasikn cerita ko.tutup kes,mulakan hidup baru.lama2 org diam jgk..

    0

    0
  20. Anonymous says:

    kuat nipu mu ni..kate last..,..~!!

    0

    0
  21. Lan Tolol says:

    Nm aku Lan…… Org pggl aku.. Lannnnnnnn.. Toooooo…LOL…

    0

    0
  22. entah laa says:

    kbo lastttttttttt..

    0

    0
  23. ............ says:

    cite dia org ni lagi…haiii…dh nk jadi cam cite jebeng y kat tv tu ke y berepisod memanjang….bang nara….boring la cite dia org ni…cukup2 sdh…cukup2 sdh la abg nara oiiiii…..bila aku buka je blog ni nmpk si muka dua org ni…x sudah2 …bosan tahap gaban la…

    0

    0
  24. L3e hYor! says:

    ishkkkkkkkkk….ishkkkkkkkkkkkkk…ishkkkkkkkkkkkkkkkk….

    0

    0
  25. Anonymous says:

    bosan dah dgar cerita ni
    :(

    0

    0
  26. gulai says:

    ermmmmm……..

    0

    0
  27. sukeatiakula says:

    nak cari publisiti lg le tu… media n blogger yg kalut sensasikan citerr.

    0

    0
  28. Anonymous says:

    Nama pun blog nara. Sukati dia la nk update pape pun. Hak eleee. Korg nak pi la buat blog sendiri.

    0

    0
  29. Aku says:

    Kau diam kau kena pijak. Kau keluar statement pun kau tetap akan kena pijak.
    Maka dengan itu, sebelum buat sesuatu perkara guna akal yang DIA telah berikan.
    Bukan ikut nafsu. Otak ada 9 pun tak reti nak pikir. Tanggung lah padahnya.

    0

    0
  30. Nek Tipah says:

    Kate Ahmad Nispu… “Apa yg ko mereeeeepeeeekkk lagiii ni syaiiittooooonnnn” .. jantan yg suka meghoyan kekdahnya…
    sekali kuar stetmen sekali cover.. itu tandanya org yg suka ikut suka gigi dia je… asal panas hati lepas cakap.. dah pk balik tarik balik..cover bagai.. haih! ape benda betul laa kamu ni!

    0

    0
  31. Anonymous says:

    Abang Nara janji selepas ini Abang Nara takkan update lagi cerita mengenai Sharnaaz dan Shila. Cukuplah ini sebagai entri terakhir mengenai mereka. Abang Nara yakin anda pun sudah bosan dan mungkin tidak ambil pusing lagi terhadap mereka.

    ahhahahhahahahhaha :P Abg Nara….ooo naraaaa

    0

    0
  32. qaqa says:

    alaaa besela la tu wartawan..
    janji cerita dekat mags/paper depa laku
    cerita betul ke
    cerita tak betul ke..
    kuasa kat jari diorang.

    0

    0
  33. slay says:

    da la shanaz oi….ko ni tak abis2 la…kau ingat family shila je ke nak pijak kau???ramai la nak pijak kau sebab kau takde rase hormat kat orang..!!!just wanna say fuck u shanaz!!

    0

    0
    • Sweet minah jambu merah biru says:

      eh kalau marah pon jangan la main fuck fuck tk bagos tol tk ..korang semua ni panas baran jugak ke macm si shanaz ??? minah jambu rasa eh korang punye panas baran lagi terok dari shanaz…baran korang macm baran @#$#@#$&$#@#$#@ tau tak huh !!!!!!!

      0

      0
  34. Wartawan putaq alam says:

    bab2 putaq belit fakta..lain ckp lain disiar mmg byk terjadik. Kdg2 wartawan malaysia ni tulis aper yg masyuk utk depa..waima perlu bercakap bohong sekalipun. Etika ntah letak ke mana.Ckp ni berdasarkan pglmn. sbb tu pling selamat hanya bercakap no komen sajer. Klu dier nk interview baik mintak draf n tgk. Nanti ntah haper2 kuar. 10% jer isi kiter selebihnyer dier bedal. Buruknyer namer kiter. So shahnaz mungkin antara mangsa. Bukanlah menyebelahi dier tpi cuma bckp yg benar/mungkin terjadi.

    0

    0
  35. ikan masin says:

    Kenapa kontroversi keluarga Nd lala belum abis ni! Macam cerita drama pula…
    Artis lain pun kerisis dengan gf bf keluarga tidak sekecoh macam ni..dunia dunia…

    0

    0
  36. Kaki Kencing says:

    nk lakukn paper camnila dorg wat..aptb

    0

    0
  37. kiki pemalu says:

    therefore, just keep your mouth shut… tatkala org dah berdiam diri n ur ex pun dah move on.. alih2 bukak balik citer ni.. do u need attention dear encik sharnaaz?

    0

    0
  38. ikan masin says:

    Nd lala nak anaknya menyanyi sampai dapat pencapaian anugerah books rocers malaysia macam siti melibihi 200 anugerah..brulah shila boleh kahwin hahah

    0

    0
  39. mmmmmm... says:

    saya bersimpati dgn sharnaz…..orang yg kutuk sharnaaz ni memang tak ada perasaan…wpun sharnaaz ni ada kelemahan dia (terlalu berterusterang), tetapi dia juga ada hak untuk meluahkan perasaan….orang sedang kecewa, memang macam tu…..awak semua mungkin bertuah, kisah cinta tidak dijaja oleh media, dan mungkin x pernah kecewa..

    0

    0
    • Sweet minah jambu merah biru says:

      betol kau cakap tu uruf m minah jambu stuju dengan pendapat kau…dorang ni asek asek nk hentam shanazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz aje pesal !!!! dia dh putus ngan shila tu sudah lah ehh dorang nk pijak2 shanaz pulakkkkkk macm bagos dorang ni semua !!!!! nk marah pon agak2 la kan !! shanaz minah jambu rasa u ambek shila balek dengan u ok biar padan dengan muka dorang2 semua ni huh !!!

      0

      0
  40. sibodoh says:

    setakat cakap kat twitter semua orang pun boleh.
    jangan pondan boleh tak bangla? walk the talk lah, semua orang nak tengok.

    0

    0
  41. Ratu minah jambu merah / biru says:

    tapi kite patut berterima khaseh ngan shanaz sebab dia telah merubah kn shila daripada tk bertudong jadi kn shila bertudong dn menutup aurat..mungkin dia ingat shila lah jodoh dia tapi terjadi di sebalek nye….minah jambu harap shanaz tabah dn bersabar ye lagi pon shanaz iklas nk ambek shila sebagai isteri tapi ape nk buat perkara dh berlaku …..nasib baik shanaz tk jadi macm si fiz sini cakap lain sana cakap lain hipokrit…..

    0

    0
  42. sempurnakan aku says:

    BOSAN LA ABG NARA NIEH LGSG TAK COVER CITE PASAL KONSERT 3DEKAD ANUAR ZAIN TAU??!!!! KE MMG XCLUSIVE TUK BUDIEY JE?!! AAAHHH PEDULI KAN…NAK CITE PASAL ABG NUAR PLSSSSS!!!!

    0

    0
  43. apekejadahnyeni says:

    kalau dah jodoh pasti takkan ke mana. kalau dah bukan jodoh,pergi la cari yg lain. terima je la hakikat kalau bukan jodoh.apa susah,kan banyak lagi manusia dalam dunia ni.ni dah berapa. kali aku tengok isu pasal diorang ni…haiz tak habis habis..bosan pulak.

    0

    0
  44. karimkaram says:

    nara ngan bangla panas baran sama jek.. tak habis meroyan, cakap tak supa bikin, suka kasi panas, booooooosaaannn laaaaaaaaaaaaaa…… get a life broo..

    0

    0
  45. as says:

    Sudah2lah tu abang nara… Kata dh tak mahu siarkan cerita sharnaaz & shila amzah… Ni ada lg… Dh jemu membaca kisah diaorg ni…

    0

    0
  46. Anonymous says:

    so telenovela… bosan la.. nara ni pon sengal gak.. last entry katanya…

    0

    0
  47. Anonymous says:

    abg nara, nape dok asyik copy citer dr blog lain??..blog tu update cter pasal artis ni,nara msti nk update gak,cerita same just tukar tajuk je..

    0

    0
  48. Cik Tonah says:

    kesian pulak kat sharnaaz nie ! meh laa kat cik tonah tak payah nye dekat shila tuhh !! huhuhu..

    0

    0
  49. mat sentul says:

    aaaahhhhhhh………..BODOH lah kau SHARNAAZ….kau memang BODOH….rupa dah macam PAKISTAN jual kapet……….

    0

    0
  50. mami says:

    Hello.buruk2 perangai sharnaz kurang2 dia jujur nak kawin dhn shila tu.unlike ‘some people’!!!bercinta bertahun2,usung ke hulu hilir penyudahnya brtunang dgn org lain.apa kes???

    0

    0
  51. Abu says:

    Woi nara apesal pic mamat nepal dngan shila jgak ko letak???… Tak leh ke ko(nara) ltak pic mamat nepal ni sorang2.??

    0

    0
    • ikan siakap diternak kak cham/olga says:

      engkau tak tau ke???? nara ni ade gambar ni je dlm simpanannya
      ntah ape2 nara ni…
      semua gosip pasal dorg ni guna gmbr yg same je.. bengong siakap memikirkan nara ni.. just letak gmbr sharnaaz sorg ckuplaa…

      0

      0
  52. nurmisnan says:

    Susah juga jika masalah ini dicampuri ramai pihak

    0

    0
  53. ikan siakap diternak kak cham/olga says:

    ni pantun nasihat untuk abg nara yg tak pernah nak kotakan janjinya…

    ” buah nangka buah keranji,
    dipetik oleh ahmad nisfu,
    kalau tak ikhlas jangan berjanji,
    para pembaca rasa tertipu…”

    ni pula pantun utk sharnaaz:

    ” shila amzah makan maggi,
    makan bersama ND Lala,
    toksah nak bising2 lagi,
    diam-diam sudehlaaa….”

    p/s abg nara tolonglah jgn berjanji kalau tak pasti akan ditepati. abg nara bukannya berjanji dgn [email protected] org.. pmbaca blog abg nara ni beribu.. tau takkkk???? sabarrr jeeeellaaaaaaaaaa….

    0

    0
  54. Anonymous says:

    Korg ni ckp mcm diri korg tu perfect sngt..dye powm mnusia ada prasaan bran,sdih,gmbira..tipu la klau korg xder prsaan bran kn..dye baran tu msti ade sbb..kite x bole nlai seseorg tu dri lua je kn..ak x skong sape2 tp kdg2 ak kesian jgk kt sharnaz nie,.kite xtau pape tibe2 kite ktuk dye mcm2..kite xknl pown prgai dye mcm mne..

    0

    0
    • skehatibapakolah says:

      yup.. kesian gak ngan sharnaaz ni.. yg lain mengata sharnaaz tu baran.. tp aku tgk yg maki dia kat sini terlebey2 baran.. poyo je! puuii!!!

      0

      0
  55. khadeeja says:

    i xknl sharnaaz scra peribadi.. & xberada di tempatnya.. tp mmg kesian ye dgn org yg pts cinta pe lg bcerai berai.. anyway sapa yg single mingel tuhz.. ada msa meh la visit my blog http://www.litte-queen-qkhadeeja.blogspot.com.. yg dh kawin pn sila2.. hahahahah

    0

    0
  56. khadeeja says:

    rasanya sharnaaz ni btl2 cintakan shila tu psl dia nk kawin dgn shila xwat main2.. ok pe.. stkat panas baran tuhz.. tiap org ada kelemahan… antara curang dgn panas baran rasanya myb shila prefer panas baran.. hheheheh

    anyway if uols ada masa plz visit my blog yea… http://www.little-queen-qkhadeeja.blogspot.com . tqvm.. mmuaahahhh!! hehehehe

    0

    0
  57. Anonymous says:

    si wartawan tak habis2 nak korek dan canang kisah artis..
    si artis pulak tak habis2 cari masalah/tak jaga perangai..
    pastu kena kritik.. ELOKLAH TU…

    0

    0
  58. ayam says:

    untung la jadi artis………

    0

    0
  59. Anonymous says:

    kesian sharnaaz, korang asyik hentam dia je. cube kalo orang lain hentam korang jugak macam korang hentam dia, ape perasaan korang?

    btw, sharnaaz hensem n manis je muke

    0

    0
  60. hell jay says:

    Nak anak dara org, tapi ko langsi semacam ngn bapak dia..

    0

    0
  61. Sharnaz perasan hensem nk mampos says:

    Sharnaaz ketahuilah bahawa kami rakyat Malaysia akan mengatakan “ADA AKU KESAH?”

    0

    0
  62. ana81 says:

    emmmm sian… takpe ko saman je akhbar tu… dorg nak lakukan akhbar, suka suki putar belit kenyataan bagi sedap bunyi.. allo yg buat fitnah taktakut ke kena saman???

    0

    0
  63. mak lampir says:

    setahu mak… bila plak si mamat ni diam???
    bukan everyweek die nak kecoh bagi statement je ke??

    haishhh no wonder pinangan kamu di tolak..kerana becakap umpana tidka pijak bumi dan tidak cermiin diri sendiri..

    0

    0
  64. siakap senohong says:

    nantikan kemunculan maklum balas dr shila pulak ye….pasni ape plak ek dia wt…?wt lagu lg ke?wt video kua ingus leleh ke?? hmmm

    0

    0
  65. Anonymous says:

    Kesian si shanaz..sudah la putus cinta..tup tup ada blog y menyiarkan pasal dia lagi…

    0

    0
  66. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    this guy is so stupid…pathetic sungguh…u better shut your mouth up…

    0

    0
  67. anonymous says:

    boikot jer si nara nie dah mungkir janji..kata tak nak siarkan cite diorang..tapi tup2..siar jugak…klu buat bisnes dgn nara nie lingkup x boleh pegang pada janji….

    0

    0
    • zilla says:

      takde kena mengena langsung dengan bisnes. kau tak suka, kau boikot lah. aku ok je. publish satu entry pun nak kecoh. lagipun this is just about sharnaaz and the media, bukan pasal cinta diorang. apa masalah semua orang?

      0

      0
  68. zilla says:

    apa masalah semua orang? ni kan blog nara, suka hati dia lah nak publish apa. if u hate cerita pasal sharnaaz dan/atau shila so much, skip je lah tak payah baca.

    0

    0
  69. MERCURY says:

    statement sharnaaz yg biadab sewaktu diinterview dan ditayang di TV jelas menunjukkan siapa dan bagaimana sharnaaz ini..bukan satu saje statement, malah beberapa yg senada & ego menegakkan keras kepala & biadab nya dia. makanya logic lah pakcik ND bertegas dgn shila sebab shila tu anak dia..dah bela dari kecik sampai dah gatal menggedik mcm tu, ofcos pakcik ND ada hak menegaskan sesuatu keadaan kerana dia dan isteri serta keluarga terdekat semestinya tahu serba sedikit tentang r/ship antara shila-sharnaaz, apatah pulak shila ni anak yg rapat dgn pakcik ND..mgkin juga pakcik ND dan isteri tak pernah restu shila berkawan dgn sharnaaz..kita mana lah tahu kan..sebab kalau difikirkan, kenapa sharnaaz bagi statement2 pasal shila bakal isteri dan sebagainya melalui media? seolah2 hubungan mereka mmg tak direstui dari awal & mereka sekadar memberitahu kepada umum (secara tak langsung kepada pakcik ND dan keluarga) bahawa mereka ini berkawan, bercinta & ingin berkahwin tak kira apa jua rintangan..kononnya laa..pada saya, simple aje..apa yg dibuat pakcik ND mmg make sense sebagai bapa dan pelindung kepada anak..sbb sharnaaz dah membuktikan jenis manusia bagaimanakah dia menerusi interview, statement, dan mgkin juga menerusi kejadian2 lepas..ingat senang ke bapak nak lepaskan anak wehhh!!

    0

    0
  70. diana says:

    KANN???

    0

    0
  71. ok2 says:

    korang tak pernah kot rase cinta dihalang orang tue…bukan nak defense sape2 la…tak yah la kite nak over2 lagi dari dorang.sbg org yang pernah berhadapan dgn masalah ni once upon a time,aku boleh faham perasaan dorang ni.

    nd lala ni die over protected sangat kot..so die nak yg terbaik utk anak nye.jgn ulang kisah hidup dorg dulu.hidup susah,merempat.so die nak pastikan shila ni berjaya wat ever happen. shanaz pulak terlebih sayang,tapi panas baran sangat.cakap lepas je..orang tue tak berkenan perangai gitu.ape2 pun aku suke die belakon..muke sangat ganas.aku suke laki muke ganas2 ni..orang tak berani nak kacau kite kalau ade laki muke ganas gini..i like!!!

    0

    0
  72. noor says:

    sabar lah shahnaz…kesian lihat komen negatif …awak memang lah panas sikit tapi awak mempunyai akhlak yang baik. Sebab awak tidak melarikan anak orang..awak berdepan cakap awak nak kawin dgn orang tu. Yang nie memang saya puji awak…apapun semuga awak sabar dengan dugaan semuga awak bertemu jodoh yang baik.

    P/s…saya pun orang penang…kebanyakan lelaki penang (town area) mmg cara bercakap macam nie tetapi mereka bukan lah kurang ajar sebab rata rata org sebelah sini style mereka memang begini. Tak percaya cuba duduk lama lama kat kedai nasi kandar dan perhatikan ..

    0

    0