Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Dengar Macam-Macam Cerita Tentang Aiman, Kena Dapat Restu Saya- Zainol Macwilson

Hubungan percintaan pelakon Zahirah Macwilson dan Aiman Hakim Ridza bukanlah suatu perkara rahsia lagi. Mereka juga terbuka menampilkan kemesraan bersama dengan umum. Ramai peminat menyifatkan mereka pasangan merpati dua sejoli, selalu sahaja nampak sangat mencintai antara satu sama lain. Kata orang, semakin ‘bersemut’.

Advertisement

Bagaimanapun, bapa kepada Zahirah iaitu Zainol Macwilson hanya mengetahui tentang hubungan anaknya itu melalui media sosial sahaja dan mengakui tidak begitu mengenali Aiman.

Nampaknya mereka bukan sekadar berkawan, hubungan mereka kelihatan begitu intim. Namun, saya tak berapa kenal sangat dengan Aiman. Saya tak tahu dia budak baik atau tidak. Saya tak tahu hal sebenar kerana orang boleh cerita macam-macam.

Berbicara mengenai perancangan Zahirah dan Aiman yang ingin bertunang, Zainol berkata mereka harus mendapatkan restunya terlebih dahulu.

Memandangkan saya masih hidup, of course the right thing to do kena minta restu ibu bapa. Kalau dua-dua restu, ok. Kalau dua-dua tak restu tak ok. Kalau salah seorang sahaja yang restu pun tak ok juga.

Terdahulu, Aiman sudah bertemu dengan ibu Zahirah dan pertemuan itu berjalan dengan baik. Ibu Zahirah juga seakan merestui hubungan cinta pasangan ini apatah lagi melihat anak perempuannya itu cukup bahagia disamping Aiman. Mungkin lepas ini Zahirah boleh bawa kekasih hatinya itu bertemu bapanya pula. Lebih mengenali dan siapa tahu boleh dapat lampu hijau untuk bertunang.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

37 Comments

  1. Aku sebatang kara

    April 29, 2019 at 10:29 pm

    Pakcik sondol cikgu ni takde keje ke?

  2. Anonymous

    April 29, 2019 at 8:35 pm

    Poyo naw pkcik ni..sdap mlut je ckp xtau baik ke x aiman tu..abis ank2 pkcik baik sgt ke??yg adik zahirah no 3 tu makin lg kena pegang sana cni nga mt saleh..da ke pkcik tgur???ni la org ckp..kuman sberang laut nmpk..gajah dpn mata x nmpk!!

  3. aku

    April 29, 2019 at 6:17 pm

    aku rasa mana ada lelaki bujang baik sgt..nakal sikit sikit pun biasalah..anak pompuan ko pun bukan terperuk dirumah nak yang suci bagai

  4. Mokde

    April 29, 2019 at 5:38 pm

    dia je yg nak check anak org…org x pyh check anak dia

  5. whattttt

    April 29, 2019 at 5:30 pm

    hmm..dah mula dah pakcik ni bukak mulut……aku nk tunggu ja benda jadi cam dengan zul dulu.hadoi.takyah la nak cakap kat media. cer cakap terus ngn anak ko. duhh..tua2 pun tak cerdik.

Loading...
To Top