Written by Bella | April 29th, 2019

Hubungan percintaan pelakon Zahirah Macwilson dan Aiman Hakim Ridza bukanlah suatu perkara rahsia lagi. Mereka juga terbuka menampilkan kemesraan bersama dengan umum. Ramai peminat menyifatkan mereka pasangan merpati dua sejoli, selalu sahaja nampak sangat mencintai antara satu sama lain. Kata orang, semakin ‘bersemut’.

Bagaimanapun, bapa kepada Zahirah iaitu Zainol Macwilson hanya mengetahui tentang hubungan anaknya itu melalui media sosial sahaja dan mengakui tidak begitu mengenali Aiman.

Nampaknya mereka bukan sekadar berkawan, hubungan mereka kelihatan begitu intim. Namun, saya tak berapa kenal sangat dengan Aiman. Saya tak tahu dia budak baik atau tidak. Saya tak tahu hal sebenar kerana orang boleh cerita macam-macam.

Berbicara mengenai perancangan Zahirah dan Aiman yang ingin bertunang, Zainol berkata mereka harus mendapatkan restunya terlebih dahulu.

Memandangkan saya masih hidup, of course the right thing to do kena minta restu ibu bapa. Kalau dua-dua restu, ok. Kalau dua-dua tak restu tak ok. Kalau salah seorang sahaja yang restu pun tak ok juga.

Terdahulu, Aiman sudah bertemu dengan ibu Zahirah dan pertemuan itu berjalan dengan baik. Ibu Zahirah juga seakan merestui hubungan cinta pasangan ini apatah lagi melihat anak perempuannya itu cukup bahagia disamping Aiman. Mungkin lepas ini Zahirah boleh bawa kekasih hatinya itu bertemu bapanya pula. Lebih mengenali dan siapa tahu boleh dapat lampu hijau untuk bertunang.

Sumber Berita : mStar Online

37 responses to Dengar Macam-Macam Cerita Tentang Aiman, Kena Dapat Restu Saya- Zainol Macwilson

  1. Mabuk Ustazah Janda says:

    Poyor la kau ni. Cakap macam la kau tu baik sangat. Cuba cermin diri tu dulu perangai macam mana. Kau ingat anak kau Angelina Jolie ke der?

  2. kepohsikitje says:

    Tak masalahnya sekarang dia ni pehal? nak tumpang glam ke sebab dah sendu buat travel agency hahahahahahahdahfohafh.. biaq pi lah depa tu nak bercinta ke apa.. bkn mcm hang.. bercinta dgn bini org ustajah tu lpstu cerai mak zahirah.. mak zahirah relax je.. keycohslfhsdhhg

  3. niras says:

    tahun depan katanya zainol ni bakal bertunang dengan rose yatimah punya mak iaitu neng yatimah..tul ke?

  4. whateverrr says:

    x payah skema sgt la pakcik…kang x pasal2 anak pakcik jadi mcm patiah..nak ke?

  5. Anonymous says:

    alang2 cerewer dan memilih pakcik pinang saja
    1. PU Abu
    2. Ashraf Muslim
    3.Ude Wahid
    4. Akill Hayy
    5. Dato Red
    6. Norman Hakim
    7.Romiang
    8.Dato Bung
    9.Joy watie
    10. laki Coco
    11.laki Fiza Elit
    12.laki anzalna
    13.laki Elfira
    14.laki Nellydia
    15. penat senarai ramai lagilah pakcik yang boleh tumpang senang dan boleh kongkong untuk anak pakcik seorang mereka sangat setia sanggup buang anak dan isteri mau bini baru. yang penting anak pakcik ada income.

  6. Anonymous says:

    aloh laaaaa….bagi pula restu anak mung hang pegang2 peluk2 dengan Aiman…poyo la pakcik

  7. aku says:

    alahai anak pakcik pun macam macam cerita jugakk
    igt aiman tu ada family s ke ?
    mohon ibu aiman pun perlu check juga bakal menantu tu
    baru adil !

  8. gg says:

    alamak aii ayah die ni pon.. mcm anak kau baik sgt je.. jgn nk memilih sgt lah pakcik oi.. kang x de org nak lgsung kang ko kecoh lg.. adehhh..

  9. aiman jate says:

    ala pkck pun da tua2 bcerai sm mak si zahirah.. restu je la pkck dr dorg buat pkara x elok nti .. pkck ni klu baik dr awl jaga mak si zahirah elok2 ..ank2 pkck kt australia da dpt bpk baru lg baik kot ..sekian tazkirah ari isnin

    • mirabirah says:

      kan. mcm dia baik sangat. tapi demand lebih2 kat anak2 mcm dia sorang ayah yang bertanggung jawab. I HATE THIS KIND OF FATHER!

  10. Ros says:

    senangnye keje nara-copy dari rotikaya. gosip2 sendu cam 2 ekor ni pun ditibainye sekali.

  11. Anonymous says:

    nmpk tak pakcik gmbr putih tu—rapat benar pokcik..x kn pokcik x fhm.
    nmpk tak pakcik gmbr aiman baju biru tu..punyalah suka anak pakcik sampai terangkat kaki..itu tandanya dia dilamun cinta pakcik…
    jdi anak pakcik kemaruk aiman kemaruk zahirah..restu jelah pakcik..nnti bertukar2 psgn..org kata x manis dah.

  12. songkla says:

    Baik restu je..jgn memilih sgt anak dh kepit sana sini tu..bagi menikah cepat2 benda baik..jangan nk poyo sgt..dulu kau pun curang ngn mak zahirah..kawen ustajah perlis last2 cerai jugak……….mak zahirah dh restu and family Aiman pun dh restu aiman dh bwk jmpa family masa besday aiman hr tu. kau je poyo

    • entah says:

      eh bapak dia dah cerai ke dgn ustajah tu?or ko maksudkan dia cerai dgn mak zahirah?bkn ape, aku geram dgn bapak zahirah ni dulu.main cinta dgn ustajah curang dgn bini.perasan hot tua2.pulak ni over dgn kisah cinta anak.sibuk nak ckp anak org baik or tak.mcmlah aiman tu tak ada mak bapak.eh mak zahirah tu sdh ada pengganti ke?klu ada pengganti baguslah.kesian dia dlu dtinggalkn bapak zahirah krn ustajah gatal.

  13. Popo says:

    Memilih sgt la pkck zainol nieh. Yes, I know nk kan yg terbaik utk anak tp ada sajalah benda nk komen kan. Andartu kang anak daro ko tu.

  14. Lulu says:

    Alaaa zahirah pun bukan baik pun perangai sanggup sailang boyfriend sepupu sendiri. Yg aiman tu pulak cair kena goda adehhhh sesuai la korang

  15. mak c kina says:

    alamak semak plak aku baca statement bapak dia ni…nak control buat apa..ank dah suka kan..habis semua artis yg kawan dgn ank ko, ko rejek..ko nak ank ko khwn dgn ank raja ke?
    kira dah bagus la dia kwn dgn aiman tu,kalau diai kwn dgn ank raja,nmpk naw la ank ko himpit ank raja tu..
    ke nk jd mcm cite cinta non grata tu..bapak paksa ank khwn dgn dato, semata nk duit ank menantu?

  16. whattttt says:

    hmm..dah mula dah pakcik ni bukak mulut……aku nk tunggu ja benda jadi cam dengan zul dulu.hadoi.takyah la nak cakap kat media. cer cakap terus ngn anak ko. duhh..tua2 pun tak cerdik.

  17. Mokde says:

    dia je yg nak check anak org…org x pyh check anak dia

  18. aku says:

    aku rasa mana ada lelaki bujang baik sgt..nakal sikit sikit pun biasalah..anak pompuan ko pun bukan terperuk dirumah nak yang suci bagai

  19. Anonymous says:

    Poyo naw pkcik ni..sdap mlut je ckp xtau baik ke x aiman tu..abis ank2 pkcik baik sgt ke??yg adik zahirah no 3 tu makin lg kena pegang sana cni nga mt saleh..da ke pkcik tgur???ni la org ckp..kuman sberang laut nmpk..gajah dpn mata x nmpk!!

  20. Aku sebatang kara says:

    Pakcik sondol cikgu ni takde keje ke?

  21. Anonymous says:

    bagus zahirah ni.. x eja nama mcm bbnu hijabster zaheera konon malu ada h blkg

  22. Noname says:

    Ada yg bujang..x banyak kontroversi …
    Mcm2 pula ya..

Tinggalkan Komen Anda Di Sini