Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Dengan RM31,500 Orked Bridal Akan Selesaikan Segala Persiapan Perkahwinan Anda

orked bridal

Ok ini kisah benar bukan kisah tipu. Semua orang pun tahu kahwin memang guna banyak duit. Kadang-kadang cecah RM50 ribu ringgit. Nak katering lagi, nak ambil gambar lagi, nak pelamin lagi. Macam-macam ada. Alhamdulillah Abang Nara dah selamat kahwin dan dah setel semua. Tapi persediaan perkahwinan memang sangat-sangat memeningkan. Itu satu kenyataan.

Advertisement

orked bridal

Jadi macam mana cara taknak kasik pening dan still boleh save budget? RM31,500 memang nampak banyak tapi Abang Nara percaya ianya sebenarnya sangat berbaloi dan lebih menjimatkan. Lagi-lagi untuk anda yang suka garden wedding, pakej daripada Orked Bridal ini memang sangat terbaik. Pelamin, baju bersanding, kek, makanan, make up, kameraman semua benda dah ada. Tak payah nak pikir-pikir.

orked bridal

Cantiknya ~~~~~~~~~~ Ok Abang Nara tahu itu perkataan yang sedang keluar dari mulut korang kan? Sebab itulah Abang Nara cakap pakej ini berbaloi. Cantik gila, nampak elegan dan kehandsomeman dan kecantikan pasangan pengantin akan bertambah berkali-kali ganda pada hari tersebut. Mak bapak korang tak yah pening kepala dan korang pun happy. Tak gitu?

orked bridal

Advertisement

Info lanjut sila baca di Facebook Orked Bridal dan boleh baca entri ini sepenuhnya untuk melihat lagi beberapa keping gambar majlis perkahwinan anda yang bakal disediakan oleh OrkedBridal.

orked bridal

orked bridal

orked bridal

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama