“Demi Kebahagiaan Aleesya..” – Erra Fazira Kongsi Cerita Kekuatan Lepaskan Penjagaan Anak

Hiburan

“Demi Kebahagiaan Aleesya..” – Erra Fazira Kongsi Cerita Kekuatan Lepaskan Penjagaan Anak

Perkongsian penyanyi dan pelakon popular, Erra Fazira mengenai kekuatan melepaskan anak perempuannya, Engku Aleesya kepada bekas suami, Engku Emran ketika bercerai pada 2014 menjentik perasaan ramai pihak.

Erra Fazira Engku Aleeysa
2 bulan lalu

Benarkan Aleesya Jadi Pelakon, Erra Fazira Tunggu Keizinan Engku Emran

Advertisement

Menerusi sebuah program TV yang dihoskan Amin Idris, aktres jelita itu dilihat cuba menahan perasaan ketika meluahkan perasaannya.

Bukanlah sesuatu yang mudah untuk melepaskan ‘custody’ (penjagaan). Seperti yang kita semua maklum ‘custody’ itu ialah kebanyakannya milik seorang ibu. Pengalaman saya, tak guna jika bagi saya kedua-duanya berkeras, dua-dua berdegil. Akan ada seorang menjadi mangsa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Erra Fazira (@errafazira)

Menurutnya, apa yang dilakukan itu semuanya ialah untuk kebahagiaan Aleesya serta keluarganya dan dia akui dia bukanlah seseorang yang suka menuding jari terhadap orang lain, jika kesalahan itu semuanya boleh diberikan kepada dirinya, dia sanggup mengambilnya.

Advertisement

Erra Fazira dan anaknya

Video dari TikTok @fashaaariana yang dimuatnaik semula di Instagram @errafazira.beautyhq ini sudah mendapat tontonan hampir 19,000 peminat setakat ini, malah ramai warganet yang memuji tindakan yang diambil Erra dalam perkara ini.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

2 Comments

  1. tecit

    October 11, 2021 at 3:30 pm

    risau aku tgk aleesya nak kene duduk dengan family kardashian mesia.

  2. Anonymous

    October 9, 2021 at 1:59 pm

    Tegamak engku emran kan. Dari keputusan tu nampak sgt sapa yg keras kepala and skru loose.huhu

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...