Written by Bella | June 1st, 2018

Demi kebaikan anak-anak tercinta serta keluarga kedua-dua belah pihak, pelakon Fasha Sandha akhirnya mengambil keputusan untuk berdamai dengan Nora Danish selepas beberapa tahun bersengketa mengenai pelbagai isu.

Fasha juga akan memohon maaf kepada Nora berkaitan luahan hati beliau di Instagramnya ang mendakwa dirinya dihalau daripada sebuah acara fesyen gara-gara seorang selebriti (Nora) enggan melihat kehadirannya di acara tersebut dan mahu menarik diri daripada bekerjasama dengan pihak produk tekstil  popular yang menganjurkan acara berkenaan.

Ini adalah demi kebaikan anak-anak dan keluarga. Isu antara kami berlarutan terlalu lama. Justeru jalan terbaik ialah berdamai dan hidup dalam harmoni. Ia sebab kekeluargaan memandangkan anak sulung Nora adalah abang kandung kepada kedua-dua anak saya. Hubungan anak-anak itu juga sangat rapat.

Jadi, bila fikir balik, sampai bila kami nak bermusuh terlalu lama. Not good for kids to see mothers having problem (tidak baik bagi anak-anak melihat ibu mereka mempunyai masalah). Saya rasa, ia (perdamaian) ialah jalan terbaik. Saya mohon maaf terhadap posting tersebut.

Nora pernah mendirikan rumah tangga dengan Rizal Ashram Ramli  ataupun lebih dikenali sebagai Jejai pada 2006 sebelum berpisah pada 2008. Hasil perkahwinan, mereka dikurniakan seorang anak, Putra Rayqal Ramli.

Selepas itu, Fasha bernikah dengan Jejai pada 2012 dan berpisah empat tahun kemudian. Mereka dikurniakan dua orang anak, Putra Rayfal Ramli dan Putri Raysha Jemaima.

Sumber Berita : mStar Online

37 responses to Demi Anak-Anak, Fasha Sandha Dan Nora Danish Akhirnya Berdamai

  1. Anonymous says:

    Lepas SPRM Kak Jat Lembu…ni next kot.

    27

    -9
    • Hidup Tun M says:

      Kalau BN-Umno x tumbang mesti masih berlagak ni. Baguslah.. semoga terkubur terus Umno.

      51

      0
      • Ayie says:

        Demi anak2 ke…demi wakil2 SPRM? Opssss!!!

        29

        0
        • Anonymous says:

          Dalam surat yang ditandatangani oleh Setiausaha Agung UMNO, Tengku Adnan Tengku Mansor, ia menyebut setelah meneliti kedudukan kewangan, parti ingin memaklumkan yang mana penyaluran peruntukan bulanan kepada pihak Bahagian dan Pergerakan Sayap-sayap Bahagian terpaksa ditamatkan bermula Mei 2018

          16

          0
        • Anonymous says:

          Kenapa hanya baru tidak sampai sebulan kehilangan kuasa, UMNO tiba-tiba sudah jadi miskin dan papa kedana sehingga tidak mampu lagi menyalurkan peruntukan bulanan kepada bahagian dan sayap-sayap?

          22

          0
        • Anonymous says:

          Apakah UMNO tidak mempunyai wang langsung dalam akaun banknya?

          Ke mana wang parti yang dikumpul sejak 60 tahun berkuasa selama ini?

          Adakah hanya pemimpin UMNO saja kaya raya, tetapi parti sebenarnya miskin dan papa kedana?

          19

          0
      • Anonymous says:

        BELUM SEBULAN HILANG KUASA, KENAPA UMNO SUDAH JADI PAPA KEDANA?

        Adakah UMNO sudah papa kedana ketika ini?

        Baru tidak sampai sebulan kehilangan kuasa dalam kerajaan yang dipegang sejak lebih 60 tahun lalu, UMNO kini seolah-olah sudah hilang daya untuk menggerakkan parti itu dengan menamatkan serta-merta penyaluran kewangan bulanannya yang lazim diterima sebelum ini.

        17

        0
      • Anonymous says:

        *Rm700billion hutang kerajaan persekutuan.
        *Rm200b hutang gerenti kerajaan (yg perlu dijelaskan apa jua sekalipun)
        *Rm200b hutang partnership (syarikat2 luar/swasta.
        -Rizab hasil minyak negara Rm480b…dan cukai2 lain masih x cukup nk tampung keseluruhan hutang negara Rm1 trillion. Sebab itulah projek2 besar terpaksa ditangguhkan/batalkan. Malaysia “not in a bad shape” cuma kalau tidak berhati-hati akan bangkrap macam Greece atau Sepanyol. Kalau Najib-BN x turun, hutang2 bakal cecah melebihi 1 trillion lebih teruk dri jepun, singapura atau usa.

        6

        0
    • Anonymous says:

      Tiadakah mereka yang kaya raya itu sanggup untuk menghulurkan derma kepada parti sendiri sedangkan mereka mengaut kekayaan pun atas nama UMNO?

      Kenapa pemimpin yang menerajui UMNO sekarang tidak cuba meminta wang derma yang kononnya daripada Pak Arab yang pernah diterima oleh bekas Presiden UMNO, Najib Razak?

      15

      0
    • Lalang says:

      KESIAN KAN FASHA, DPT PULAK BOYFRIEND BARU SENGKEK, MAT DADAH PULAK TU…..TERPKSALAH FASHA MINTA SURUH OWL GUGURKAN SAMAN 20JUTA!!!! ANDAIKAN FASHA DPT VVIP YG MILIONER, BEST JGK BOLEH FIGHT SI OWL TU…..HMMMMM! FASHA, U PATUT MANDI BUNGA 30HARI 30MALAM, ASIK TAK BERTUAH JE LIFE U!!!….MUDA2 DH JATUH CINTA NGN LAKI ORG, SAMPAI KAN MENOLAK TANSRI2 DATO2 VVIP YG LG BAIK & KAYA RAYA…..DH KHWIN INGAT HAPPY, DPT PULAK MENTUA & BIRAS MCM MAK LAMPIR, LAKI PULAK TAK GUNA…..DH CERAI INGAT HAPPY BOLEH LEPAS DRI MAK LAMPIR…..TUP2 TAMBAH STRESS N MEROYAN PULAK, GERSANG PUN IYA…EKRKRKKEKEKEKE!!!!!!…..BERKALI2 CUBA JALIN CINTA, SEMUA KELAUT, SEMUA LAKI MISKIN JE YG TERPANCING, SEKALI DPT YG BAGUS, USTAZ, KAYA HENSEM PULAK TU, KECUNDANG!!!!!!……LAST2 DPT MAT SENGKEK HOBI MENYABU, EWWWWW!!!!!!!……SERIUS FASHA, U PATUT G UMRAH & BERDOA MINTA BAIK2 KT SANA!!!! BYE

      4

      3
    • baru ah says:

      cilaka2 ni patot tangkap humban masuk jel

      0

      0
    • kak milah says:

      korang semua ni memang hampeh, Tun M bersengkang mata siang malam nak selamatkan negara. korang boleh plak dok suka hiburan lagi. akak hari-hari menangis bila tengok gambar Tun M. Rasa macam dunia ni gelap ja.Haizzz

      0

      3
  2. Anonymous says:

    8

    0
  3. Anonymous says:

    12

    1
  4. Anonymous says:

    6

    0
  5. Anonymous says:

    baguslah..baru reti rasa insaf geng dedak2 ni semua.

    7

    0
  6. Tulip merah says:

    Harap lepas ni FS jaga mulut yea. Selama ni tengok FS yang suka buat hal dulu. Lepastu buat-buat baik sebut anak bagai. ND relax je, FS yang lebih2.

    50

    2
  7. Jamban says:

    Nora … Pak mertua kau mana ….dulu samseng sgt ….. Lani sorok bawah pokok taugeh kut

    19

    0
  8. AINON BINTI AYOB says:

    Nara ni blog politik ker atau pasal artis tanah air???. Ko tlg tapis sikit comment yg masuk…aku masuk sini nak tau pasal artis bukan pasal politik.

    16

    7
  9. Anonymous says:

    Bagus la dah berdamai. Penat la gaduh2 ni..

    3

    0
  10. Hey says:

    Nara ni, dalam banyak banyak gambar FS, gambar yang seksi pulak di upload. Ni kan bulan Ramadhan.

    5

    0
  11. Hey says:

    Nara ni, dalam banyak banyak gambar FS, gambar yang seksi pulak di upload. Ni kan bulan Ramadhan.

    2

    0
  12. Burung Hantu says:

    jaga2 fasha..sprm dan cybertrooper sedang memerhati theyols!

    0

    1
  13. Anonymous says:

    Bagaimana agaknya nasib pemalan dedak parti itu selepas setahun atau lima tahun akan datang?
    Dengan keadaan tiada wang seperti yang ditunjukkan sekarang ini, bolehkah UMNO terus bernyawa lagi untuk menghadapi pilihanraya seterusnya? Atau UMNO memang sedang menuju kematiannya?

    7

    1
  14. Anonymous says:

    Umno/bn dah muflis. Tu la baik sikit dah si ketot tu ..

    4

    1
  15. Yekeni says:

    Boleh berdamai di atas kertas. But in reality, things will never be the same again. They still hate each other’s guts. Period.

    12

    0
    • Ali says:

      Yeke…awak ni kembar diowg ke.tau isi hati. Ke jiran?

      0

      2
    • Yelani says:

      Manusia mmg suka bersangka buruk..contohnya si pengkomen inilah..

      0

      2
    • Anonymous says:

      memang atas kertas lagi better dgn fs nie., engko ingat senang ker nd nak maafkan fs. kalau fs tu ikhlas nak minta maaf, tak yah tunggu kat mahkamah pun, dia dah minta maaf awal2 dah. ini sampai mahkamah dan beri kata dua dgn fs either minta maaf atau saman sebab bukti dah ada. kalau taka da budi bicara nd, dia boleh teruskan jer saman fs. tapi atas dasar anak2 juga kot nd maafkan fs atas kertas.

      dulu fs juga yg buka cerita pernah kena saman dgn nd lepas jejai cerai dgn nd tapi fs cakap tak berjaya kan. tapi fans fs anggap nd kalah kes masa itu sedangkan kita tak tahu pun kes itu ada. so i think sebagai followers kisah mereka berdua dari dulu, memang betul tindakan nd dedahkan akujanji itu, apa2 jadi lepas ini, fs tak akan petik nama nd dan family dia lagi. but skrg fans tak ada modal nak kenakan nd, dorang kenakan suami nd pulak pasal darren kang tu.. as long as nd jatuh, begitulah kiranya

      5

      0
  16. Anonymous says:

    Lepas ni FS sila tapis sikit statement kat media. ND x bagi statement apa pun against FS. Ayoyo.

    10

    0
  17. Bawang putih says:

    Okla dah baik2.Dua2 pun dah tua smpai bila nk jadi mcm budak2 n dua2 pun seorang ibu.Tahniah ND n FS!!

    1

    0
  18. baru ah says:

    cerai ngan jejai kawin dengan dajai

    1

    3

Leave a Comment

Optional