June 1st, 2018

Demi kebaikan anak-anak tercinta serta keluarga kedua-dua belah pihak, pelakon Fasha Sandha akhirnya mengambil keputusan untuk berdamai dengan Nora Danish selepas beberapa tahun bersengketa mengenai pelbagai isu.

Fasha juga akan memohon maaf kepada Nora berkaitan luahan hati beliau di Instagramnya ang mendakwa dirinya dihalau daripada sebuah acara fesyen gara-gara seorang selebriti (Nora) enggan melihat kehadirannya di acara tersebut dan mahu menarik diri daripada bekerjasama dengan pihak produk tekstil  popular yang menganjurkan acara berkenaan.

Ini adalah demi kebaikan anak-anak dan keluarga. Isu antara kami berlarutan terlalu lama. Justeru jalan terbaik ialah berdamai dan hidup dalam harmoni. Ia sebab kekeluargaan memandangkan anak sulung Nora adalah abang kandung kepada kedua-dua anak saya. Hubungan anak-anak itu juga sangat rapat.

Jadi, bila fikir balik, sampai bila kami nak bermusuh terlalu lama. Not good for kids to see mothers having problem (tidak baik bagi anak-anak melihat ibu mereka mempunyai masalah). Saya rasa, ia (perdamaian) ialah jalan terbaik. Saya mohon maaf terhadap posting tersebut.

Nora pernah mendirikan rumah tangga dengan Rizal Ashram Ramli  ataupun lebih dikenali sebagai Jejai pada 2006 sebelum berpisah pada 2008. Hasil perkahwinan, mereka dikurniakan seorang anak, Putra Rayqal Ramli.

Selepas itu, Fasha bernikah dengan Jejai pada 2012 dan berpisah empat tahun kemudian. Mereka dikurniakan dua orang anak, Putra Rayfal Ramli dan Putri Raysha Jemaima.

Sumber Berita : mStar Online


37 responses to “Demi Anak-Anak, Fasha Sandha Dan Nora Danish Akhirnya Berdamai”

  1. baru ah says:

    cerai ngan jejai kawin dengan dajai

  2. Bawang putih says:

    Okla dah baik2.Dua2 pun dah tua smpai bila nk jadi mcm budak2 n dua2 pun seorang ibu.Tahniah ND n FS!!

  3. Anonymous says:

    Lepas ni FS sila tapis sikit statement kat media. ND x bagi statement apa pun against FS. Ayoyo.

Loading...