Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Dek Kenyataan ‘Angkuh’ Tentang Isu Rentas Negeri, Netizen Mahu Boikot Neelofa?

neelofa dan pu riz

Kelmarin, selebriti Neelofa akhirnya tampil memberikan kenyataan rasmi berkaitan isu rentas negeri ke Langkawi bersama suaminya, Muhammad Haris pada minggu lepas.

Advertisement

Menurutnya, dia meminta ruang daripada orang ramai supaya dapat menyelesaikan sendiri hal tersebut dengan pihak berkuasa. Malah menjelaskan tidak semua maklumat perlu dikongsikan kepada umum.

Walaubagaimanapun, sebahagian daripada kenyataan Neelofa itu menimbulkan rasa kurang senang netizen memandangkan ayatnya yang kelihatan angkuh.

“Sebenarnya setelah benda ini terjadi, kesan daripada netizen malah kita ditawarkan untuk membuka lebih daripada satu cawangan. Dan terima kasih jugalah kepada anda semua yang memberi free marketing kepada saya dan memberi rezeki kepada saya.”

neelofa dan pu riz

Selepas sahaja kenyataan ini tersebar di serata media sosial, nama ‘Neelofa’ turut menjadi kata kunci trending di laman Twitter. Rata-rata netizen meninggalkan pelbagai komen yang menyelar kata-kata selebriti selain ada yang menyatakan bakal memboikot produk keluarannya.

neelofa diselar neelofa diselar neelofa diselar neelofa diselar neelofa diselar neelofa diselar neelofa diselar neelofa diselar

Apa pendapat anda mengenai hal ini?

SUMBER : Murai
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

24 Comments

  1. Oriole

    April 7, 2021 at 9:42 am

    Dah nak masuk bulan Ramadhan janganlah jadi pendengki sesama manusia. Rawatlah sikap busuk hati tu.

  2. Anonymous

    April 6, 2021 at 7:34 pm

    Memeng memeng kau mangkok .. kene kencing n harap dapat kencing manis cheattime …bodoh

  3. Memeng

    April 6, 2021 at 7:22 pm

    Alhamdulillah rezeki neelofa makin luas! Tak sabar nak beli chatime neelofa. Terima kasih yg memberi FREE MARKETING haha. #SupportNeelofa

    • Anonymous

      April 7, 2021 at 9:20 am

      setakat rezeki menipu, hadaplah puas2 selagi boleh. mmg keturunan hadap free marketing. dr mak, anak, kakak adik semua sepesen. muka type mendongak ke langit baguslah pakai niqab tu xdelah org nampak muka riak awak tu. chatime pun mmg nak bankrupt sbb tulah jadi tunggangan penunggang agama ni. hahaha

  4. Anonymous

    April 6, 2021 at 7:00 pm

    Cilake punya pompuan …..kerana dia tempias kat mahreen …
    Hauk …

    • Anonymous

      April 6, 2021 at 7:23 pm

      Kesiannn ko. Ko la yang celaka hahah booo. Neelofa makin kayaa, makin murah rezeki, makin cantik berseri2. Koo? Ko dapat celaka je kikiki

  5. tecit

    April 6, 2021 at 5:42 pm

    contohilah siti nurhaliza. xpenah aku rase dlam career die die behave mcm neelofa ni. wpun berstatus dato’ die siap komen elok2.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top