Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Dek Kenyataan ‘Angkuh’ Tentang Isu Rentas Negeri, Netizen Mahu Boikot Neelofa?

neelofa dan pu riz

Kelmarin, selebriti Neelofa akhirnya tampil memberikan kenyataan rasmi berkaitan isu rentas negeri ke Langkawi bersama suaminya, Muhammad Haris pada minggu lepas.

BACA: ‘Saya Tak Nak Ulas Panjang-Panjang’ – Isu Langgar SOP, Neelofa Minta Ruang Selesaikan Secara Profesional

Advertisement

Menurutnya, dia meminta ruang daripada orang ramai supaya dapat menyelesaikan sendiri hal tersebut dengan pihak berkuasa. Malah menjelaskan tidak semua maklumat perlu dikongsikan kepada umum.

Advertisement

Walaubagaimanapun, sebahagian daripada kenyataan Neelofa itu menimbulkan rasa kurang senang netizen memandangkan ayatnya yang kelihatan angkuh.

“Sebenarnya setelah benda ini terjadi, kesan daripada netizen malah kita ditawarkan untuk membuka lebih daripada satu cawangan. Dan terima kasih jugalah kepada anda semua yang memberi free marketing kepada saya dan memberi rezeki kepada saya.”

neelofa dan pu riz

Selepas sahaja kenyataan ini tersebar di serata media sosial, nama ‘Neelofa’ turut menjadi kata kunci trending di laman Twitter. Rata-rata netizen meninggalkan pelbagai komen yang menyelar kata-kata selebriti selain ada yang menyatakan bakal memboikot produk keluarannya.

neelofa diselar neelofa diselar neelofa diselar neelofa diselar neelofa diselar neelofa diselar neelofa diselar neelofa diselar

Apa pendapat anda mengenai hal ini?

SUMBER : Murai
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

24 Comments

  1. anti mek klate

    April 8, 2021 at 9:56 am

    melayu kan apologetik.
    lagi2 bila dilaung BMF BMF.
    sudahnya boikot sendu

  2. Tintong

    April 7, 2021 at 11:05 pm

    Haihh loving shuben yg kononnye ustaz yg berjaya meniqabkan hajah lopa xbg guidance ke sblm hjh lopa bg komen? Hmm nampak gaye lopa yg dominan ni. Sblm kawen nampak mulia sgt. Dah kawen makin teruk.

  3. lopak

    April 7, 2021 at 2:52 pm

    kah kah kah korang ni sembang. dari dulu dia memang syaitan.

  4. saymyname

    April 7, 2021 at 11:30 am

    baru sedar ke dia ni arrogant and opportunist? dah lama kot dia macam ni. she just shows her true colours as always, takde yang pelik pun kalau korang follow dia dari dulu. A LEOPARD CAN’T CHANGE HIS SPOTS, obviously.

  5. Anonymous

    April 7, 2021 at 10:02 am

    niqab is just a symbol. attitude still the same.arrogant

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama