Written by AbangNara | August 5th, 2014

Apa yang ditakuti oleh pasangan bercinta/bertunang akhirnya terjadi jua kepada Dazrin Kamaruddin dan Amyra Rosli. Sepatutnya bergelar suami isteri pada hari Jumaat ini bersamaan 8 Ogos 2014, majlis pernikahan mereka telah pun dibatalkan. Punca pernikahan dibatalkan terpaksa dirahsiakan. Kemungkinan untuk mereka memilih tarikh baru untuk bernikah itu ada, namun ia bergantung kepada jodoh mereka berdua. dazrin kamaruddin dan amyra rosli tak jadi kahwin Sebelum ini pertunangan Dazrin dan Amyra telah menjadi sedikit kecoh apabila pelakon lelaki tersebut dilihat bergambar mesra dengan Ramona Zamzam. Namun Ramona sendiri telah tampil dan membuat penafian yang dirinya menjadi orang ketiga dalam hubungan Dazrin dan Amyra. Terang ibu Amyra mengenai pembatalan majlis ini:-

Pernikahan yang sepatutnya berlangsung pada 8 Ogos ini dibatalkan dan tidak akan menjadi kenyataan atas persetujuan bersama. Maaf kami tidak dapat berkongsi punca pernikahan itu tidak menjadi kenyataan, sebaliknya berharap semua pihak menghormati hal peribadi yang membabitkan keluarga kami. Mengenai jodoh mereka berdua, kami serahkan kepada ketentuan takdir. Hanya itu yang dapat saya katakan ketika ini.

dazrin amyra Semoga pembatalan ini hanya berbentuk sementara dan mereka akan mengikat tali perkahwinan jua suatu hari nanti. Takziah kepada Dazrin dan Amyra atas berita sedih ini. Semoga anda berdua tabah. Info asal Berita Harian. P.S: Tesla model S

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

32 responses to Dazrin Kamaruddin & Amyra Rosli Tak Jadi Kahwin Jumaat Ini

  1. musang says:

    ade aku kesah..lntakk aa jdi ke x..x nk thu pon

    0

    0
    • blurkk says:

      ingatkan cinta monyet budak2 je yang kejap jadi kejap tak jadi.. orang dewasa yang matang pun gitu juga rupanya..

      0

      0
    • nooriesz says:

      Kesiannye.. bygkn la semuanye da prepare pastu x jd kawen..

      P/s : Xnk tau pun ko sibuk gak nk komen kt cni.. xfaham btul..

      0

      0
    • ketty says:

      sya xkenal pon drg ni sape..kdg2 artis tak kesah pon kalau org nk tahu ke tak..bukan drg pon yg tulis article ni….kalau tak kesah tu xyah lah baca terus…

      0

      0
  2. space says:

    Mcm dhia ramadani betul..
    Karier pnjng lg.xyh kawen lgla..kita kekurangn pelakun perempuan lawa2 mcmni lani

    0

    0
    • diva says:

      dhia pun bole……….. Nia Ramadhani la

      0

      0
    • Musang king says:

      Mmg mcm nia ramdhani tapi version yg tak cantik sgt. Ape yg kekurangan pelakon pmpuan cantiknya amyra ni tak la hot mana pun muka pmpuan melayu biase je kot. Hot lagi Anzalna Uqasha dgn ramona! Tu baru true beauty!

      0

      0
      • joyah says:

        ape yang hot nye kat ramona ? setakat muka jerawat bagai .

        0

        1
      • lala says:

        anzalna?lawa mmg lawa..tp berlakon sorry..x best lgsg tgk die berlakon..tgk cita ‘jauh dari cinta’ tu..xtau la mcmana dia boleh dpt pelakon utama

        0

        0
  3. nia zam zam says:

    Tak der duit la tu nk kawin..

    0

    0
  4. hope says:

    kalau x nak tahu buat per komen…. baca suda…..

    0

    0
  5. Kucing Hitam says:

    Tak hensem lalu dazrin ni

    0

    0
  6. sukati aku nk komen apa says:

    entah2 yg prmpn da dpt yg lebih kaya x…bergambar dgn ramona cuma alasan utk dia
    biasa ler ada rupa. dazrin tu ape la sgt. berlakon pun ke laut

    0

    0
  7. Anonymous says:

    amira ni cantek, tapi wajah die nampak garang

    0

    0
  8. xpenting pon says:

    artis suam2 kuku .. xnk tau pon jd ke x korg nk kawen .. kawen la klu ade jodoh .. abg nara pls jgn update lg psl dorg ni sbb xminat ..nextt plssss

    0

    0
  9. Anonymous says:

    baru nk nikah dh mcm2 halangan…sok kalau dh kawin takut x kekal lama jer…lantak ko le jadi ke x…y pasti aku x minat si dazrin ni…k.baiiii

    0

    0
  10. Anonymous says:

    aku klau tengok dazrin ni berlakon…rasa nk SEPIT jer rambut dia..rimas aku tengok…

    0

    0
  11. Anonymous says:

    ni budak zamzam punya pasl la … perempuan sial!!!!!!!1

    0

    0
  12. Julia j says:

    Nsib baik tk jdi kwin elok sgt le si amyra ni queen control gile. Org dlm industri smua dah prasan Dazrin mmg kene control sejak cple dgn amyra. Shooting ntah kemane life ntah kemane sikit2 kne gi tgk kan si mira. Move on je lah Daz amyra dah lama dpt ikan yg lbey besar kau je yg taktau dok tegedik syg kan Mira jugak. Psl kes gmbar shisha dgn ramona pun nak kecoh, alasan mira je tu, mcm production smua taktau prangai ramona tu mcm mana, dgn budak tingtong tk reti nak duduk diam tu pun nak jdi issue! Boooooooooo amyraroslisupporters!!! Move on je la Daz kalau Ada jodoh tak kemananya. To amyra slmat bebahagia bsama kekasih baru smpai masa tuhan nak tnjuk langit tggi rendah kau akan kena blk ape yg kau buat kat dazrin!

    0

    0
    • minah jambu idop umno ! merah biru says:

      emmmmmmmmmmm patut la dorang tk jadi kawinnnnnnnnnnn rupa2 Nye si amyra ni suka control mateair rupa nyeeeeeeeeeeee ! syukur Alhamdulillah dorang tk jadi kawin kalau takkkkkkkkkkkkkkkk terok si dazrin kena control ngan si amyra ! silap silap nanti lepas kawin dia tk kasi si dazrin berlakon ngan lain artis pompan cuma boleh berlakon ngan diaaaaaaaa si amyraaaaaaaaaaaaaaaa aje !! helo dazrin u jangan pikirkn sangat tentang perkahwinan u yg tk jadi tu ! u kuatkn semangat dengan berlakon ok ! buat happe u nk harapkn si amyra yg suka control tu ! nantiiiiiiiii u nk buat ape2 pon tk boleh asek asek kena tanyeeeeee aje ngan si amyra tu ! u nk kena ucapkn syukur Alhamdulillah pada yg maha berkuasa….pasal u dh terlepas dari si amyra ni …….lov uuuuuuuuu !

      0

      0
  13. Ramli says:

    Amyra ni comel tpi belakon nye hampehhhh

    0

    0
  14. Mira syg abg says:

    Dazrin oh apakah kebangangan mu itu?! Tidakkah kau tahu amyra telah begitu lama bermain kayu 3 di blakang mu! Lepaskan saja perempuan sebegitu nak..

    0

    0
  15. Heidi says:

    Nampak sgt amyra relax gile n dazrin sengsara. Ksian dazrin. Awal2 engkorang kapel aku dah bley agk mende ni akn jadi.. Amyra cume gune kau utk naik lah bahlol! Dah naik dah dpt mcm2 dia babai la kat kau! Tu pon tk phm lagi??

    0

    0
    • kacang says:

      famous sgt ker Dazrin tu sampai kau ckp Amyra guna dia untuk naik ????
      sape Dazrin tu ??

      0

      0
      • kacang kuda says:

        mmg le dazrin tu lagi up dari amyra!
        cite jodoh dia dgn scha tu ape?
        die menang champion fear factor msia tu ape?
        buduss. ngkao yg tktau
        mmg amyra tu tkde org knal smpai le lpas dia dah kapel dgn dazrin

        0

        0
    • ais kepal says:

      kau mana tahu amyra relax..dazrin sengsara ??? kau jiran rumah dorang ker ??
      kalau betul dazrin sengsara… pehal pulak si jantan yg terlebih sedih. Dazrin tu ada buat something wrong ker ? dihantui rasa bersalah lah tu….tu yg sengsara sgt kot.

      0

      0
  16. badang says:

    dah puas main…doggy apa bagai..kawin x jadi…hampas bg org lain

    0

    0
  17. […] Berita pembatalan perkahwinan Dazrin Kamaruddin dan Amyra Rosli yang sepatutnya berlangsung Jumaat ini sememangnya mengejutkan orang ramai. Iyerlah, hanya tinggal 3 hari sahaja lagi. Sudah tentu segala persiapan telah dilakukan, banyak wang ringgit yang telah dilaburkan dan jemputan telah diberikan. Pastinya bukan senang untuk membuat keputusan sebegini, namun Abang Nara pasti mereka berdua sudah fikir semasak-masaknya sebelum memutuskan untuk membatalkan perkahwinan. […]

    0

    0
  18. […] Berita pembatalan perkahwinan Dazrin Kamaruddin dan Amyra Rosli yang sepatutnya berlangsung Jumaat ini sememangnya mengejutkan orang ramai. Iyerlah, hanya tinggal 3 hari sahaja lagi. Sudah tentu segala persiapan telah dilakukan, banyak wang ringgit yang telah dilaburkan dan jemputan telah diberikan. Pastinya bukan senang untuk membuat keputusan sebegini, namun Abang Nara pasti mereka berdua sudah fikir semasak-masaknya sebelum memutuskan untuk membatalkan perkahwinan. […]

    0

    0
  19. […] Berita pembatalan perkahwinan Dazrin Kamaruddin dan Amyra Rosli yang sepatutnya berlangsung Jumaat ini sememangnya mengejutkan orang ramai. Iyerlah, hanya tinggal 3 hari sahaja lagi. Sudah tentu segala persiapan telah dilakukan, banyak wang ringgit yang telah dilaburkan dan jemputan telah diberikan. Pastinya bukan senang untuk membuat keputusan sebegini, namun Abang Nara pasti mereka berdua sudah fikir semasak-masaknya sebelum memutuskan untuk membatalkan perkahwinan. […]

    0

    0