Written by AbangNara | August 19th, 2013

Penerbit dan pengarah filem, Datuk Yusof Haslam, 59, dikejarkan ke Hospital Tawakal di sini setelah rebah di rumahnya kira-kira pukul 9 pagi ini. Menurut anaknya yang juga seorang pengarah dan pelakon, Syamsul Yusof, keadaan ayahnya masih belum diketahui kerana pihak hospital memerlukan sedikit masa bagi mengenal pasti masalah kesihatan pengarah tersebut.

yusof haslam sakitSemoga keadaan Datuk Yusof Haslam tidak serius dan cepat sembuh. Sama-samalah kita doakan. Apabila ada perkembangan terbaru, akan Abang Nara kongsikan bersama anda semua. Info asal Utusan Malaysia.

11 responses to Datuk Yusof Haslam Dikejarkan Ke Hospital Selepas Rebah

 1. Anonymous says:

  semoga semuanya baik2 aje… amiiin…

  0

  0
 2. ucu says:

  lepas raya ramai yg masok hospital …………

  0

  0
 3. puyat says:

  semoga cepat sembuh…

  0

  0
 4. bukan peminat filem yusof haslam says:

  too much lemang rendang ketupat ke uncle? have a good rest there, jgn lupa makan ubat & hopefully you’ll get well soon..

  0

  0
 5. TENGAH TEPI says:

  lepas raya ramai masuk wad..kena tukar cara pemakanan org kita pasni..x berapa sihat dah..

  0

  0
 6. audrey hepburn says:

  Mak saya dulu pun lalui pengalaman sama, tapi lebih teruk sebab kencing berdarah campur nanah. At last, terpaksa bedah buang sebelah buah pinggang sebab dah rosak teruk.

  Jaga pemakanan betul-betul, kena minum air masak 2-3 liter sehari sebab air sangat penting untuk organ-organ dalaman berfungsi dengan baik. Kurangkan minuman manis. Tak rugi pun tak minum minuman manis. Sekali sekala boleh.

  0

  0
 7. SH says:

  Datuk Yusof Haslam dapat berehat dan menjana ilham untuk filem terkini. Orang kreatif ni tidak akan pernah berhenti berfikir dan sentiasa mencari idea-idea baru walau dalam apa jua keadaan. Selamat berehat, kembali sihat dan dapat idea hebat.

  0

  0