August 7th, 2017

Amboi, amboi, amboi Datuk Seri Vida. Memang kalau tengah angau bercinta lain macam jadinya kan? Tapi Abang Nara percaya kekacakan dan kehenseman jejaka Eropah yang berjaya “mencuri” hati Datuk Seri Vida memang betul-betul setanding dengan David Beckham. Lebih menarik Datuk Seri Vida dan jejaka Eropah ini telah pun bertemu pada Hari Raya Aidilfitri yang lalu. Amboi Datuk Vida. So fast and so furious sungguh. Kenalah cepat kan laki hensem nie ramai peminat iye tak? Hehehe.

vida

Abang Nara pasti pertemuan antara mereka berdua ini amat bermakna dan penuh debaran. Boleh jadi cinta pandang pertama. Namun begitu Datuk Seri Vida tidak tergesa-gesa untuk menjalin percintaan selepas trauma kerana telah gagal dalam perkahwinan sebelum ini. Kata Datuk Seri Vida:-

Kami sudah mengenali satu sama lain beberapa bulan. Sebelum ini kami hanya bercakap di telefon, tetapi Hari Raya ini saya menjemputnya untuk datang meraikan di rumah saya. Dia mempunyai segala-galanya, kacak, mata kelabu, rambut perang, muda, bergaya dan seorang ahli perniagaan.

Saya fikir dia adalah setanding dengan David Beckham. Saya enggan tergesa-gesa kerana saya masih trauma dari perkahwinan terakhir saya yang tidak bertahan lama.

vida

Abang Nara percaya Datuk Seri Vida pasti akan membuat keputusan yang terbaik untuk dirinya. Biarlah berkawan dulu, kenal hati budi masing-masing sebelum melangkah ke hubungan yang lebih erat. Apa pun Abang Nara doakan yang terbaik buat Datuk Seri Vida. Semoga bertemu jodoh dengan lelaki yang benar-benar memahami anda. Good luck and all the best. Sumber Astro Awani.


Comments are closed.

Loading...