Written by Bella | April 3rd, 2017

Sebut sahaja nama Datuk Seri Vida, pasti seluruh rakyat Malaysia mengenali pengasal kosmetik ini.  Vida bukan sahaja merupakan seorang ahli perniagaan terkenal tetapi beliau juga boleh dikatakan seorang wanita yang cukup mementingkan keluarganya. Semua itu kita boleh lihat menerusi rancangan The House 2 yang lalu.

Namun, kami agak terkejut ketika mendengar berita yang mengatakan beliau dan suami, Fairuz Ahmad Zainuddin kini sudah tidak sehaluan sudah berpisah.

Dikala semua orang ingin mengetahui situasi rumah tangganya sekarang,  Vida bagaimanapun enggan memberikan sebarang komen lanjut mengenainya atas beberapa alasan peribadi.

Saya belum mahu membuat sebarang kenyataan berhubung perkara itu. Sampai masa nanti, saya akan maklumkan kepada semua. Syukur kerana saya bahagia bersama anak-anak dan sayang-sayang (peminat) saya yang sentiasa berada di sisi.

Berita tentang keretakan rumah tangga Vida mula diperkatakan sejak dua minggu lepas. Namun, keadaan menjadi lebih hangat apabila Vida hadir ke festival Mood Republik hanya bersama anak-anaknya tanpa kelibat suami.

Datuk Seri Vida bernikah dengan Fairuz pada Januari 2014 dan ia merupakan perkahwinan kali ketiga buat wanita itu.

Sumber Berita : BH ONLINE

3 responses to Datuk Seri Vida Sudah Berpisah Dengan Suami?

 1. loklak says:

  anak dato x pakai quputeh ke

  1

  0
 2. hakak cun says:

  xnk komen lebih2..takut jd pd diri sendiri :(

  1

  0
 3. minah jambu suka sahara yaakop says:

  kalau selalu aje problem ngan laki n tak sehaluan ambek aje jalan perpisahan atau bercerai aje ..idup sendiri lagi bagus daripada ada laki kalau sakitkn hati..lov u datuk vida..

  1

  0