Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Datuk Red Minta Padam Babak Adira Bersentuhan Dengan Lelaki Lain Dalam Muzik Video

datuk red enggan ceraikan adira

Bukan mudah untuk bergelar penyanyi apatah lagi kalau diarahkan untuk melakonkan sesuatu babak di dalam muzik video yang mungkin akan menimbulkan rasa kurang senang orang lain.

Advertisement

Baru-baru ini suami kepada Adira Suhaimi iaitu Datuk Red tidak merestui babak bersentuhan isterinya itu untuk muzik video lagu terbarunya dan meminta pihak yang berkenaan memadam babak tersebut.

Saya kecewa dengan babak bersentuhan itu seolah-olah tidak menghormati saya sebagai suami Adira. Sehari sebelum penggambaran saya sudah beri amaran dan saya dapat tahu mereka tetap buat juga. Sebelum pelancaran saya sudah hubungi Adira dan pengurus agar buang babak tersebut. Tapi mereka tidak layan. Apa mereka rasa benda haram macam itu boleh naikkan Adira semula dalam industri?

Saya bagi tempoh untuk mereka usahakan tapi sampai sekarang masih lagi tiada apa-apa tindakan. Sekarang saya akan usahakan muzik video itu dipadamkan dari Internet selagi ada selagi itu dosa saya berjalan.

Bukan tidak menyokong kerjaya Adira tetapi biarlah apa yang dilakukan ada batasnya. Mungkin boleh sahaja menggunakan selimut sebagai lapik dalam babak tersebut agar tidak mengundang fitnah.

Apa-apa pun, kami harap Adira dan suaminya dapat menyelesaikan isu ini dengan baik.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

35 Comments

  1. Cccc

    January 23, 2019 at 12:59 pm

    Walk away, life is not going to get better with this guy. Typical double standard.

  2. Abcd1233

    January 22, 2019 at 9:52 pm

    Ya Allah. Tiap2 kali tgk gambar laki ni x boleh hadam naper Adira kawin dgn dia. Tu tak bukak mulut lagi. Bila bukak mulut, ya rabbi, buat malu jer. Adira, Adira. Sendiri cari pasal. Kawin dgn dia ni buat apa? Byk lagi yg lebih muda, lebih professional, lebih setia, lebih berjaya, lebih educated, lebih memahami, lebih handsome. Haih.

    • mocha kau bahagia

      January 23, 2019 at 8:49 am

      xpe lah dah jodoh dia. dia boleh terima kita kena la doakan yg baik2. mungkin juga dato red sedang dlm fasa insaf dan ingin jd suami yg baik.

      adira ni cantik. suka tgk dia. putih asli. suara pun maintain sedap walau dah anak 2. nak ckp tu je sbnrnya.

  3. Anonymous

    January 22, 2019 at 8:39 pm

    Kahkahkahkahkahkah

  4. Jangan hisap gam

    January 22, 2019 at 8:23 pm

    Tahu jaga Dosa berjalan ya. Suruh dia Jgn nyanyi, pun berdosa jual suara tu..

  5. Anonymous

    January 22, 2019 at 8:07 pm

    Dahla buaya darat, pastu penipu plak tu..duit org berjuta ko rembat dah bayar balik ke ?

Loading...
To Top