March 14th, 2017

10 Mac lepas merupakan hari paling bermakna untuk Datuk Red dan penyanyi Adira Suhaimi atas kelahiran cahaya mata perempuan pertama mereka, Anggerik.

Kini selepas 5 hari Anggerik dilahirkan, Datuk Red menerusi akaun Instagramnya sebentar tadi telah berkongsi foto anaknya itu dengan orang ramai.

Anggerik tampak cukup comel sekali dengan wajah putih dan gebu sama dengan Adira. Ruangan komen Instagram Datuk Red dihujani dengan pujian.

Wah, geram betul tengok pipi Anggerik yang gebu dan putih tu. Alhamdulillah anak dan ibu sihat dan berada didalam keadaan baik.

reach out

P.S: Pergh!!! Syamel, MASDO, Ernie Zakri dan PITAHATI akan berkumpul di Politeknik Merlimau, Melaka sempena iM4U Reach Out Convention & Celebration yang ke 5 pada 18hb MAC ini dari jam 1.30ptg hingga 6.30 petang. Confirm seronok dan meriah sangat-sangat nie. Lepas itu ada perkongsian hebat serta penuh inspirasi daripada Datuk Jake Abdullah, Ketua Pegawai Eksekutif Astro Radio. Memang rugi kalau terlepas. Sambil berhibur, sambil boleh belajar banyak perkara baru.


Comments are closed.

Loading...