Dato’ Siti Nurhaliza Tercalon 6 Kategori intuned Awards 2011

Hiburan

Dato’ Siti Nurhaliza Tercalon 6 Kategori intuned Awards 2011

Hari ini ialah ulang tahun kelahiran ke-33 Diva Dato’ Siti Nurhaliza. Kami difahamkan yang Siti kini sedang menyambut hari lahir dengan melancong ke kota Dubai bersama suaminya. Perkembangan terbaru kerjaya muziknya,penyanyi tersohor ini telah dicalonkan untuk 6 kategori intuned Music Awards 2011:

Senarai kategori di mana Siti mendapat pencalonan setakat ini ialah:-

Q1. Favorite Artis/band: Siti Nurhaliza
Q3. Best Female Solo : Siti Nurhaliza
Q5. Best Album 2011: All Your Love
Q8. Best MV 2011 Falling in Love – Siti Nurhaliza
Q9. Best Use of Social Media (facebook, twitter, etc.) : Siti Nurhaliza
Q12. Sexiest female singer : Siti Nurhaliza

Advertisement

Peminat yang ingin mengundi Siti, boleh berbuat demikian di laman web intuned (IMA 2011 – The International Music Awards). Undian anda akan membantu mendapatkan anugerah dan memberi publisiti untuk album Inggerisnya dan sekaligus menaikkan nama beliau di persada antarabangsa. Undi jangan tak undi!

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

43 Comments

  1. liera

    January 15, 2012 at 6:52 pm

    ada aku kesah….???

  2. yoyo or je....

    January 11, 2012 at 10:37 pm

    mne la tau tu dia pnye pujaan artis,,,mcm aku biar bnyk ,mne pon trpakse aku kluar kan dmi abg aaron aziz aku ..p,,biar la dia x knal pon skurang2nyer kte bg support kat diorang untk lbih up lg artis malaysia ,,,x ke gitu??,,,dah kalu kat stadium tgk bola rela berhabiskan suara pastu x bleh ape2 pon ,,bleh jatuh skit ade la…berpade2 la yer,,,,m’;[

  3. gigi

    January 11, 2012 at 7:51 pm

    peminat yg fanatik siti ni pelik la…aku rase kalau undi berbayar pon dorang sanggup. padahal time artis buat album pon korang kne beli sendiri jugak.bukan dapat free. kluar duit lagi. pastu nak kehulu kehilir ikut artis gi mane2 pakai duit lagi. buang duit and buang mase je minat artis gile2 ni. lainla kalau artis tu bayar kau bulan2 tuk minat die. get a life la. tak payah nak fanatik sangatla dgn artis2 nih. kau hanya buat dorang kaye. pastu kau dapat ape??..duit asyik xcukup je tiap2 bulan. padahal dok perabis kat artis2 yg kadang tak kenal pun siapa kau.

  4. what the?

    January 11, 2012 at 4:29 pm

    takda orang lain ke?

  5. deycha

    January 11, 2012 at 4:27 pm

    ingt kn mula2 Kpop award coz kt official web nye Kpop dominate the nominations… mcm dh dpt agk spe menang, ok fine…XD

Loading...