August 30th, 2016

Hangat dilaman forum tempatan iaitu Forum CARI dimana ada pihak yang mengatakan Dato Red telah menceraikan Adira untuk berkahwin dengan Ruhainies.

Ia mencentuskan pelbagai persoalan kerana Adira ketika ini sedang hamil anak pertama mereka.

Namun, Dato Red menerusi portal mStar Online menafikan gosip berkenaan dan menjelaskan beliau tidak akan menceraikan isteri-isterinya semata-mata untuk berkahwin lagi.

Lawak betul, saya sayangkan Adira dan dia pun sedang mengandungkan anak saya, macam mana gosip keluar kami bercerai pula, sibuk betul orang bercakap tentang saya ya. Saya tidak akan buang isteri-isteri saya, tapi kalau tambah saya mahulah.

Berbicara mengenai kehamilan Adira, Dato Red memberitahu isterinya itu mengalami alahan yang agak teruk tetapi Adira tetap berdegil dan masih aktif dengan kerjayannya.

Dia sihat dan sekarang masih muntah-muntah. Saya suruh dia berehat tapi dia degil, sekarang sibuk dengan persiapan untuk persembahan di Festival Filem Malaysia 28 tidak lama lagi.

Kami percaya gosip Dato Red telah menceraikan Adira timbul selepas ahli perniagaan itu membuat kenyataan mahu berkahwin empat sebelum berumur 40 tahun. Agak tidak logik dan kejam juga kalau Dato Red lafaz talak pada Adira yang sedang hamil.

Sumber Berita : mStar Online


Comments are closed.

Loading...