Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Dato’ Aliff Syukri Dikecam Netizen Kerana Aniaya Kucing Miliknya?

Rasanya anda semua tahu baru-baru ini Dato’ Aliff Syukri telah membeli seekor kucing jenis Savannah dengan harga RM30,000.

Hampir setiap hari Aliff akan memuat naik foto ataupun gambar kucing tersebut yang diberikan nama sebagai Dody di akaun Instagram beliau.

Advertisement

View this post on Instagram

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris)

Namun, ada sesetengah netizen yang tidak berpuas hati dengan tindakan Aliff yang mengurung Dody didalam sangkar kecil didalam tandas  rumahnya.

Advertisement

Ini kerana spesis kucing seperti ini aktif  serta liar dan jika ia dikurung mungkin ia akan menjadi sedikit ganas.

Malah ada yang mempertikaikan cara Aliff memberikan makanan kepada Dody.

Berikut antara komen netizen :-

Mungkin juga Dato’ Aliff Syukri masih takut untuk mendekati Dody, tetapi nasihat mereka yang sudah biasa dengan kucing ini boleh dipertimbangkan juga. Memang kucing akan stress kalau dikurung sebegitu, buatlah satu tempat selesa untuk Dody bergerak. Ermm, apa pula komen anda?

PS: Nak shopping raya awal sket? Gaji pun dah masuk kan? Jom Abang Nara nak tunjuk sikit deals yang ada dekat semua butik Voir di Malaysia kecuali di Freeport A’Famosa, AEON Mall Kota Bharu dan Johor Premium Outlets. Mereka sedang mengadakan promosi 50%…perghhh….STOREWIDE pulak tu. T-Shirt hanya RM15 satu, Blouse dari RM29…biar betul ni?! Kejap, ada lagi…selipar dari RM9..pergh..ini memang harga tak masuk akal. Jom kita serbu sama-sama. Jangan nak tunggu lama sangat, confirm size habis nanti. Selamat membeli-belah.

 photo nara_voir_collage.jpg

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top