Written by serenity | March 15th, 2018

Untungnya menjadi seorang Datin Paduka Eina Azman. 13 Mac lepas ialah ulangtahun kelahirannya yang ke-23 dan dia telah menerima hadiah istimewa dari suaminya, Datuk Paduka Kaiser Gurmeet iaitu sebuah kereta Mercedes.

Eina menulis:

Hadiah itu diberikan dalam satu majlis sambutan ulangtahun kelahiran Eina Azman yang dianjurkan oleh Kaiser dan antara selebriti yang menghadiri majlis itu ialah Emma Maembong.

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.



Tahniah diucapkan buat Eina. Ramai pengikutnya mengucapkan tahniah dan menyatakan betapa beruntungnya dia mendapat seorang suami yang begitu menyayangi dirinya. Semoga kamu berdua berkekalan hingga ke syurga. – beautifulnara.com



87 responses to Datin Paduka Eina Azman Terima Kereta Mercedes Dari Suami Bersempena Ulangtahun Kelahiran

  1. Anonymous says:

    Mewahnya..mentang2 lah laki ko baik dgn orang2 politik MIC.

    27

    2
    • Pekerja Gomen says:

      Rebecca tengok gambar ni sambil kunyah cili api…

      70

      0
      • mak andam yg terlampau says:

        aku pun rasa nk kasi si rebecca tu panasss. mmm biasalah tu… permainan datin2 di msia. laki you beli apa? you pergi holiday mana? ni handbeg lama ke? laki i beli i jam rolex. laki i nk beli i pulau new zealand…bla bla bla.
        aku da masak sgt perangai datin2 sume ni…

        74

        0
        • Jemah says:

          apa nak di terkejukan pulak. datin dan datuk paduka tu wei. kalau datuk paduka hadiah jam casio atau kereta myvii…hmm terkejut la jugak i sis.

          62

          0
        • Anonymous says:

          Undilah BN-UMNO..parti yg memperkasakan kroni2. Hidup UMNO!

          18

          4
        • Orang Melayu Asli says:

          cuba bayangkan eh kalau datin2 ckp pasal kubur…

          laki aku belikan I kain kapan LV tau…oh laki I belikan kain kapan kat Paris esp made untuk I. Laki I dah tempat lobang kubur I siap dgn import pasir dari Pulau kat Europe sebab I nak pasir lembut. Laki I pulak dah pasang aircon dlm kubur I

          76

          1
        • Breaking News says:

          RESTORAN milik jutawan kosmetik, Datuk Seri Aliff Syukri di Kota Damansara diserbu anggota penguat kuasa Majlis Bandaraya Petaling Jaya (MBPJ) kerana dipercayai meletakkan meja yang menghalang laluan, 8.30 malam ini.

          3

          5
        • Anonymous says:

          Rasanya kalau nak tershow off/panaskan pun, lebih kpd tunjuk hubungan masih ok dan bhgia, bkn harta. Yela kan rebecca tu burukkan eina kat suami siap kata kena buat la apa lah beria2 nak si suami benci kt isteri, ni alih2 bkn kena cerai, dapat hadiah merc adalah hahaha.

          19

          0
        • zuraidamaklampir says:

          undilah pakatan. adam rosly jutawan muda kaya sebab usaha sendiri uolssss muahahaha. ramai anak muda kaya sekarang tapi uols sibuk bising pasal gst? eh mcm pelik

          4

          0
        • sheldonCooper says:

          Kiranya Datin2 ni mmg onkan nama suami jerlah….sikit jer kut Datin yg cari makan sendiri..independent ..yg bina jenama atas titik peluh suami..kiranya husband laa yg bagi semua..

          Patutlaa Datin2 kecoh kalau Datuk kawin lain..muahahhahaaha…

          4

          0
    • kaki cucuk says:

      rebecca islam besday dapat hadiah apa pulak….

      15

      0
    • done bawang says:

      baguslah tu. x kisah kawin campur asalkan saling bahagia membahagiakan. daripada ko pakai yg tudung tpi merobohkan masjid orang..
      ko dah kenapa?!!

      54

      0
      • apadehal says:

        masjid roboh kau pergilah cari masjid lain pulak……Tuhan sentiasa bagi kau pilihan….tanak cari masjid lain kau hadap lah masjid retak seribu tu.

        1

        22
        • Anonymous says:

          amboi senang nya ko cakap. ko ni mesti gang2 izreen penyondol masuk masjid orang melulu jenis redah je…kann?

          21

          0
        • Anonymous says:

          Izreen jugak yg dapat spender dibaling oleh Rita ala2 manja!!! hahahah

          19

          0
      • MissLittleC*nt says:

        i agree…yg non malays pun tahu hormati bini. ko?
        dapat jering setongkol..terus demolish masjid. eeeeww.

        21

        0
        • Anonymous says:

          itu menunjukkan makan babi tidak mempengaruhi minda macam makan dadah. sesungguhnya dadah yg patut haram, bukan babi.

          1

          4
        • Lofa says:

          Mmm…taste pulak i kat datuk paduka….badan teddy bear. And I dont care.

          10

          0
    • Labu says:

      nanti ada akak2 bawang cakap…”eleh…naik bas pun okay..janji sampai”. sambil2 mengunyah2 cupcake mulut terjuih-juih…..

      20

      0
    • Springle says:

      Tak heranlh hadiah kete tu bagi org kaya mcm laki kau tu..kalau laki kau sengkek tiba2 kasi hadiah tu barulh wowww

      #takdengkipunlagisyukur

      4

      5
  2. Anonymous says:

    datuk paduka gurmit tu pandai buat business. jangan la dengki. eina azman ni pun x sombong kalau korang kenal dia. rezeki dia lah…

    38

    0
  3. wekkkkkkk says:

    sebelum ni x ada merceds ke..

    2

    6
  4. Anonymous says:

    eina azman okay. tak kekwat…i like her.

    20

    0
  5. Anonymous says:

    baru 23 ke umur..ingatkan 32 tahun dh

    21

    0
  6. Shhh says:

    aku tk nak komen pasal hadiah dia..dia mmg patut dpt pun. tgklah dkt ig dia…aku puji dia…pasal masak..aku umur dia masih lgi terkial2 kt dapur…byk benda tak tahu…dia bagus ikat perut suami bukan jenis asik makan luar je…org kaya ni rugi kalo tak masak..semua benda ada..nk masak apa lauk apa..beli je..mcm kita ni masak je lauk biasa2..nk beli lauk mahal2 tk mampu..mampu tgk je lah..haha..ok aku dh merapu..cuma satu je..putih kulit muka dia ni..aku mmg tk mampu nk tgk lama2..kkdg nmpk ok..tk berapa cantik sgt pada aku…

    64

    0
    • Anonymous says:

      dia memang suka masak. suka sangat makan petai…..relax dia dia. tak la berlagak mcm retis hollywood.

      22

      0
    • RakyatMarhaen says:

      Betul tuuu..eina ni pandai jaga laki..hello kalau kau satu badan emas pun tapi tak pandai jaga laki ingat laki kau nak stay ke??eina ni dia gunakan duit laki dia pakai masak sdap2..beli baju sedondon satu family utk kuatkan ikatan family..pandai dia..pastu pandai tunjuk sweet2 dgn laki..zaman skg ni uolls jgn sembunyi laki sangat..kena hebohkan kemesraan sikit nanti senyap2 jer last2 dapat madu baru..kalau kau tunjuk mesra dgn laki kau pmpuan lain pun takut dekat dgn laki uolls

      0

      0
    • roro says:

      Masa aku mula tau pasal eina ni pasal afiq muiz dulu tu. Tp lepas kawin ni eina ni pandai jugalah jaga rumahtangga. Bab tu aku puji. Tu pasal laki dia bw melancong, bg kereta. Nmpk la diorg suami isteri syg menyayangi

      0

      0
  7. Kak bawang vouge says:

    jaga la laki ko elok2. jangan duk tayang sangat nanti ada yang nak sambung masjid pulak

    19

    0
  8. Anonymous says:

    mewah. alhamdulillah.

    4

    0
  9. ... says:

    loan 9 tahun ??

    4

    0
  10. Anonymous says:

    takde duit abang melayang.. hahahaha

    6

    0
  11. aminnn says:

    kasi la kekayaan you sikit. teringin jugak…

    5

    0
  12. Springle says:

    Muka putih dia ni boleh smpai ke tua gak?? Umur baru 23 patut natural beauty je lh kn..tak takut melt mcm lilin tu ke??
    Tahniah !! Happy birthday eina

    8

    0
  13. joe says:

    hepi bday eina..moga bahagia bersama suami dan anak hingga ke jannah…amiin

    4

    0
  14. Anonymous says:

    Elok gi hulur.. bantu sikit kak uji yg tgh ssh tu..sama2 dlm industri kan

    4

    3
  15. Damien thomas says:

    Rezeki memasing..itu dah tersurat …tahniah eina azman

    9

    0
  16. kak semah says:

    siapa bilang GST membebankan rakyat? Undi UMNO>…

    4

    8
  17. Anonymous says:

    ok ler tu artis x kekwat, pandai jage laki, sure becca panas hati hehehe bff till jannah katenye

    10

    0
  18. mak cute says:

    berdarah hidung beca tgk…sok2 dia dpt lamboghini plak…datin2 msia ni biasa la…masing2 bsaing x nk kalah…klo update pasal agama bkn men lagi…tgh solat…tgh ngaji…

    7

    0
    • Anonymous says:

      Laki rebbeca tu apalah sangat…takat peguam je. Yg berlagak lebih tu becca je. Tu pun dia extend masjid. Bukan mcm Eina ni…

      3

      0
  19. Anonymous says:

    sebab you tak kekwat…i sokong you. happy bday….enjoy your new car.

    12

    0
  20. anon says:

    sambut besday nape x ajak mak mertua dia n family belah dato…sume family eina jer, gi holiday pun takde bawak mak mertua, mak dia je tukang ikut bontot

    7

    0
    • Anonymous says:

      gaduh kan…waktu kawin mula2.
      kakak si datuk x suka…perli2 apa entah.
      biasa la keling..kalau boleh takmo masuk islam.

      10

      4
      • Mimi says:

        boleh ke kau masuk agama lain? xblh kan. same la mcm org lain jugak. agama mereka penting untuk mereka. Ckp gune Otak sikit. kaum lain bace jugak.

        8

        0
    • Anonymous says:

      Eina kan tak suka mak mertua dia. Katanya keturunan K… konon dia malu lah. Sampai tak bagi suami jumpa mak sendiri padia zzz datin segera ni

      1

      13
    • aj says:

      rase ade family dato paduka jgk dtg….

      1

      0
  21. Anonymous says:

    dapat mercedes siapa tak sayang….

    5

    0
  22. beca says:

    laki kau kaya memang lah ko sayang gilerrr, cuba kalau laki kau miskin or sederhana, nak kau sayang gilerrr mcm ni ….duit je smua nihh

    7

    4
  23. Anonymous says:

    No money no honey??

    7

    1
  24. Mak Senah Sangkabaik says:

    Alhamdulillah… Rezeki masing2. Doa yg baik2, InshaAllah doa yg baik itu akan kembali kpd kita..

    4

    0
  25. Anonymous says:

    suka eina ni humble jer… pandai masak… umur 23 dah datin tak kekok kt dapur… yg makcik2 bawang masa umur 23 reti masak telur jer..

    11

    0
    • wekkkkkkk says:

      bkn semua bwg tak reti mask asam pedas atau semua ..berbagai2 tau tau sejak umur 10 tahun.
      noreh getah, tanam padi, naik moto, cangkul tanah, tnm kacang pun tau tau, pegang cicak, pijak lipas, tgkp katak, kejar ayam kpg ..pun semua boleh lah.

      bkn mcm EL.

      4

      3
  26. Mamasan says:

    Kalau lelaki kaya macam ni mak Elfira mesti approved, bolehlah mamacat tido atas duit.

    8

    1
  27. Anonymous says:

    wow rezeki eina azman ni.
    harap2 bisnes yang halal ya terutama bila berkaitan bisnes dan politik. saling ingat mengingatkan.

    2

    1
  28. aane says:

    laki dia bisnes apa ye?murah bebenau rezeki

    5

    0
  29. atuk sri says:

    cer bagi payung emas..

    1

    0
  30. Pengutuk 1Malaysia says:

    kalau suami dia non malay dah lama tambah bini…
    macam ude dengan sekutu nya…
    mungkin non malay ni jenis setia bini kot.
    selamat lah.

    dah nama melayu kan…

    4

    0
  31. Anonymous says:

    Datin ni pdg depan boleh lah..tapi mengiring..muka kemek..pipi tenggelam.

    4

    4
  32. haihh says:

    laki dia bisnis ape yek..kaya bebenau..

    0

    0
  33. Alia says:

    Hati rebecca tambah sakit laaaa….kesiannn….laki dia dia tak sekaya laki eina ….eina lagi lawa dan tak sombong ..anak2 comie

    2

    0
  34. Nini says:

    Suka ngan bentuk bdn eina ni..harap bole mantain..yalah dia muda lg 23th kau..mmg tgh cantik la.aku dulu umur mcm tu pinggang 25″ je..skrg hmmm 28″..ssh nk kecik dh mimpilh..huhuhu ank bru 2 ..

    0

    0
  35. Anonymous says:

    Ugliest celebrity couple…..

    0

    0

Leave a Comment

Optional