(Amazing) Gambar dari sudut berbeza

Trending

(Amazing) Gambar dari sudut berbeza

Haa, bila tengok orang yg amik gambar tu posing over macam dalam post lepas, mungkin inilah hasil dari posing over deorang tu.

Advertisement

Mantap beb, bukan sekadar cinta gambar biasa.  Tak payah buat magik , cuma sedikit tonggek (untuk dapat angle baik punya) boleh menghasilkan gambar luar biasa macam ini.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

25 Comments

  1. 888 bonus

    January 5, 2013 at 8:35 am

    hi!,I really like your writing so a lot! percentage we communicate
    more approximately your post on AOL? I require a specialist
    in this space to solve my problem. Maybe that’s you! Looking forward to see you.

  2. Jack

    August 6, 2010 at 6:33 pm

    aku paling nk tegelak yg kepala kuda tuh…lawak betul..wakakakaakka…

  3. Rain

    August 5, 2010 at 11:50 am

    seyes smart……
    nice pic……….

  4. amy

    July 18, 2010 at 9:51 pm

    sume best , hebat n kreatif ..
    gile best photografer dye uh ..

  5. p

    July 13, 2010 at 3:23 am

    nice shot! santek gile sume pic ni, hahhaa