Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Darah Keluar Dari Mulut Tanpa Henti, Nonny Nadirah Minta Dijauhkan Perkara Pelik

Pelakon dan penyanyi Nonny Nadirah terkejut apabila darah keluar dari mulutnya tanpa henti dengan kuantiti yang banyak secara tiba-tiba.

Advertisement

Perkara itu agak pelik kerana beliau berada dalam keadaan sihat, langsung tiada batuk dan berlaku ketika beliau sedang duduk, tidak melakukan apa-apa. Nonny berkongsi video kejadian aneh itu menerusi akaun Instagramnya semalam.

View this post on Instagram

A post shared by ? Nonny Nadirah ? (@nonnynadirah)

Advertisement

Rata-rata netizen risau dengan keadaan Nonny dan meminta beliau untuk segera mendapatkan rawatan di hospital dan mendoakan agar beliau segera pulih.

Tidak mustahil, tekanan dan cuaca panas boleh menjadi faktor darah tersebut keluar. Apa-apa pun, kami doakan agar Nonny dijauhkan daripada perkara pelik dan tabah menghadapi dugaan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

10 Comments

  1. Mcik bwg

    May 7, 2019 at 9:39 pm

    Tu. Menurut makcik. Bewengs petanda yang sangat baik.
    Teruskan update pada makcik bewengs. Elakkan bertemu Doktor. Jika tidak, hanya jumpa dua. Kali jumaat saja.

  2. Anonymous

    May 7, 2019 at 4:40 pm

    attention seeker lah pompuan ni…
    status: …. xtau
    follower: … g lah check klinik
    nonny: … setuju
    follower: … g check pastu g darul syifa
    nonny: … memang nk buat pun

    aduiiii terdesak sgt attention… padahal sendiri tau nak buat ape.. ckp mcm klinik dah pupus… nara pls next

    • Anonymous

      May 7, 2019 at 6:39 pm

      Setuju weh semenjak pakai tudung kuar tv acah good nk kan perhatian. Sggup upload video dri ko start enjin kete pi lah klinik ke or hospital. If doktor xboleh detect pi lah jumpa perawatan islam. Nie pon msuk ig?.tak boleh brain dgn retis2 gred D nie.

    • Anonymous

      May 8, 2019 at 10:57 am

      level kuar darah camtu still ada masa nak update kat ig n balas komen bagai, kalau aku dah berdesup start enjin gi klinik or hospital yg terdekat, nak w.app kat laki pon x sempat rasenye..ni siap ade me time balas2 komen peminat ekekekeke

  3. babe

    May 7, 2019 at 3:55 pm

    nak ckp penyakit misteri lah tu, buatan orang
    sama mcm si pondan sajat, achey jongang hari tu, demam panas tak baik
    kan cuaca panas…skrg dah baik, penyakit misteri pergi mana? pg shopping ke
    noni pergi cek, x ray buat checkup betul2
    cthnya…kdg kau cek kencing manis ok , sekali kaki berdarah, bru tahu kencing manis dh mkn tulang

  4. luvluv

    May 7, 2019 at 3:06 pm

    tu sebab sekarang musim panas , kering dalam mulut , celah2 gusi … ayah saya prnah kena macam ni … jumpa doctor , nanti dr akan beri tablet hentikan pendarahan ..

  5. faraj

    May 7, 2019 at 2:45 pm

    “tu tk Pelik,” yg Pelik nya Siapa kah awak ni tetiba muncul kata penyanyi & Pelakon….hmmmm

    • Anonymous

      May 8, 2019 at 8:08 am

      Aku plg meluat org yg upload benda2 kotor/jijik cmni dkt socmed. Bodoh. Tak fikir ke ada org xleh tgk darah @ tgh makan ke masa scroll ig/fb. Bangang abadi sungguh.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top