Written by Bella | May 7th, 2019

Pelakon dan penyanyi Nonny Nadirah terkejut apabila darah keluar dari mulutnya tanpa henti dengan kuantiti yang banyak secara tiba-tiba.

Perkara itu agak pelik kerana beliau berada dalam keadaan sihat, langsung tiada batuk dan berlaku ketika beliau sedang duduk, tidak melakukan apa-apa. Nonny berkongsi video kejadian aneh itu menerusi akaun Instagramnya semalam.

Rata-rata netizen risau dengan keadaan Nonny dan meminta beliau untuk segera mendapatkan rawatan di hospital dan mendoakan agar beliau segera pulih.

Tidak mustahil, tekanan dan cuaca panas boleh menjadi faktor darah tersebut keluar. Apa-apa pun, kami doakan agar Nonny dijauhkan daripada perkara pelik dan tabah menghadapi dugaan.

10 responses to Darah Keluar Dari Mulut Tanpa Henti, Nonny Nadirah Minta Dijauhkan Perkara Pelik

  1. faraj says:

    “tu tk Pelik,” yg Pelik nya Siapa kah awak ni tetiba muncul kata penyanyi & Pelakon….hmmmm

    0

    10
    • Anonymous says:

      Aku plg meluat org yg upload benda2 kotor/jijik cmni dkt socmed. Bodoh. Tak fikir ke ada org xleh tgk darah @ tgh makan ke masa scroll ig/fb. Bangang abadi sungguh.

      10

      2
  2. luvluv says:

    tu sebab sekarang musim panas , kering dalam mulut , celah2 gusi … ayah saya prnah kena macam ni … jumpa doctor , nanti dr akan beri tablet hentikan pendarahan ..

    6

    0
  3. babe says:

    nak ckp penyakit misteri lah tu, buatan orang
    sama mcm si pondan sajat, achey jongang hari tu, demam panas tak baik
    kan cuaca panas…skrg dah baik, penyakit misteri pergi mana? pg shopping ke
    noni pergi cek, x ray buat checkup betul2
    cthnya…kdg kau cek kencing manis ok , sekali kaki berdarah, bru tahu kencing manis dh mkn tulang

    3

    5
  4. Anonymous says:

    attention seeker lah pompuan ni…
    status: …. xtau
    follower: … g lah check klinik
    nonny: … setuju
    follower: … g check pastu g darul syifa
    nonny: … memang nk buat pun

    aduiiii terdesak sgt attention… padahal sendiri tau nak buat ape.. ckp mcm klinik dah pupus… nara pls next

    16

    0
    • Anonymous says:

      Setuju weh semenjak pakai tudung kuar tv acah good nk kan perhatian. Sggup upload video dri ko start enjin kete pi lah klinik ke or hospital. If doktor xboleh detect pi lah jumpa perawatan islam. Nie pon msuk ig?.tak boleh brain dgn retis2 gred D nie.

      13

      0
    • Anonymous says:

      level kuar darah camtu still ada masa nak update kat ig n balas komen bagai, kalau aku dah berdesup start enjin gi klinik or hospital yg terdekat, nak w.app kat laki pon x sempat rasenye..ni siap ade me time balas2 komen peminat ekekekeke

      11

      0
  5. Mcik bwg says:

    Tu. Menurut makcik. Bewengs petanda yang sangat baik.
    Teruskan update pada makcik bewengs. Elakkan bertemu Doktor. Jika tidak, hanya jumpa dua. Kali jumaat saja.

    3

    0
  6. Nabila kuda says:

    Nabila huda sila educate rakan retis kamu ni …
    Adoi ….. taking bodoh to new level ….

    1

    0
  7. bijan says:

    aku peliknya sempat lagi dia wat video kat tangan penuh darah tu. kalau aku mesti cepat2 lap, capai tudung, g klinik terus. takde masanya nak record video bagai. nampak sangat dalam otak dia ni nak attention je dari pikir pasai kesihatan sendiri.

    1

    1

Leave a Comment

Optional