Written by AbangNara | April 2nd, 2019

Dalam banyak-banyak perkara dalam dunia ini, yang paling merisaukan adalah kesihatan. Pernahkah anda terfikir jika suatu hari nanti, anda atau keluarga jatuh sakit? Berapa ramai antara anda yang menjalani kehidupan seharian tanpa insurans?

axxa insurance

Bayangkan pula, kalau takda langsung insurans masa tuh? Mungkin anda perlu menunggu lama untuk dapatkan rawatan, atau perlu minta belas ihsan orang lain untuk mengumpul duit rawatan. Mungkin pada waktu itu, duit simpanan bank pula memang habis, tak ke mendatang masalah kalau gitu?

Janganlah pula kena tunggu sehingga jatuh sakit baru nak daftar, memang tak dapatlah. Ada juga insurans yang menawarkan harga lebih murah berbanding tiga cawan minuman kopi seharian anda.

axxa insurance

Bukan sahaja anda perlu ada insurans untuk setiap ahli keluarga tetapi anda juga perlu memilih pakej yang komprehensif, paling penting insurans yang kita ambil itu sangat mampu milik untuk menyara keluarga.

axxa insurance

Mujurlah ada insurans AXA eMedic yang menawarkan pakej mampu milik untuk melindungi seluruh keluarga dan sangat berbaloi dengan harga yang murah tetapi dapat perlindungan yang penuh. Senang cerita, insurans yang ditawarkan oleh AXA eMedic memang cukup lengkap.

Antara manfaat AXA eMedic ialah:-

• Tiada had limit untuk tempoh bilik wad, dimana anda boleh menetap di wad selama beberapa hari sepanjang prosedur rawatan dan pihak AXA akan membiayai segala kos, termasuk perbelanjaan bilik dan makanan sebanyak RM250 semalam
• AXA eMedic menawarkan kad perubatan perlindungan sehingga RM100,000 setahun untuk rakyat Malaysia berumur 16 tahun ke 39 tahun dengan hanya bayaran bulananan serendah RM37 sebulan.
• Kad perubatan AXA eMedic juga tidak memerlukan pemeriksaan kesihatan dan boleh dibeli secara atas talian. Tidak perlu membuang masa anda kan?
• Berita yang sangat baik ialah pelan insurans ini boleh dilanjutkan sehingga umur 80 tahun.
• Pergi ke hospital tanpa perlu bawa wang tunai. Jika pergi ke hospital yang tersenarai dalam panel AXA eMedic, anda tidak perlu bayar apa-apa. Hanya tunjuk Kad Perubatan Digital AXA eMedic dan pendaftaran serta proses kemasukan ke hospital akan berjalan lancar.

axxa insurance

Kalau anda boleh minum tiga cawan kopi dengan harga mencecah RM 30 sehari, kenapa tidak daftar sahaja insurans untuk menjamin kesihatan anda dan keluarga serendah RM 37 sahaja! Sekurang-kurangnya dapat diringankan dengan plan insuran AXA eMedic. Tak gitu? Untuk info lebih lanjut, anda boleh layari laman web AXA eMedic.

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

9 responses to Dapatkan Insurans Dengan Bayaran Serendah Harga Secawan Kopi!

  1. Anonymous says:

    manfaat no 1 tu mcm x lojik–kata tiada limit-rm250 semalamankan termsuk makan/minum…
    komen saya:-
    ..ada ke bilik yg single rm200.00 kebawah ?
    (jika share dgn patient lain mgkn ada).
    ..tidak dinyatakan 36 penyakit kritikal ada cover tak?.

    ..rm37.00 tu mmg berbaloi utk cover rm100k /year.
    ..

    • bykkan membaca says:

      1. kebanyakan rate private hospital utk rm200 KE BAWAH dpt share room 2,4, 8 org. Klu rm250 ada lg single room di private hospital. tp xsemua la. kena survey la. rate xsama dohhhhh

      2.msk hospital klu penyakit kritikal mesti la di cover oleh medical card. klu sakit kritikal tp xcover, baik jumpa bomoh. hahahaha… tp kena tau juga sometime kita kena byr dulu and claim kemudian (ikut jenis rawatan dan sop hospital).

      klu kena 36 penyakit kritikal tu mmg xdpt la cash lumpsum. Plan atas tu cerita psl medical card shj. so xda pampasan2.

      3. jgn lurus bendul sgtttt… rm37 tu minimum rate, ikut umur la. lg tua, lg mahal la bayaran. marketing insurance mmg mcm ni. tulis rendah2. nnt dpt quotation harga lain. ikut umur n jenis pekerjaan.

    • apa la says:

      klu sakit pnyakit kritikal mesti la bole guna medical card utk msk hospital. tp pampasan cash xkn dapat la klu kena penyakit kritikal. kena tgk jenis plan la… nk mcm2 kena byr mahal lg la.

      jgn lurus bendol sgt, rm37 tu min harga plan ni. mana2 insurance pun mcm tu tulis murah2. nnt kira ikut umur n jenis n pekerjaan. lg tua lg mahal la byaran bulanan..

  2. nana says:

    Abang nara, hopefully stop la promote insurans company ni. so far experiance dgn company insurans ni tak pernah memuaskan. customer service susah angkat phone, mostly kena paid and claim. ada tu kena decline terus. susah nk dpt cover. jujur ckp better ambil etiqa takaful kad kuning atau great eastern. sebelum beli semua cerita gah, boleh dpt claim full, claim cepat, rate tak naik. penuh janji manis. bila sakit nk claim kemain byk cekadak.

    • ibu says:

      baru nk terjebak ambil sbb murah sgt. tp too cheap for good. dulu ambil insurance under prudential pn 150 monthly. anak2 pn 100 baby, ni murah sgt mesti ada yg dorg x cover.

      • Anonymous says:

        150 tu ada simpanan pendidikan…tak kn x fhm ke kamu..klau umur 1 tahun bermula nyimpan..nnti umur 7 tahun dah ada 4 ribu boleh ambil..klau x nak ambil pun x apa smpai umur 20 tahun anak ko..adalh dlm puluhan ribu..check sja buku insuran tu..tpi aku ni anak dah msuk 3 kali di asunta ok je cover by pru takaful dan memuaskn.

      • apa laaaaa says:

        prudential cekik darah. commission agent la n hidden fee yg mahal. baik ambik takaful malaysia or hong leong assurance. berbaloi.

        rajin2 la survey

  3. luvluv says:

    saya berminat …

  4. ZAMILA ZAHARI says:

    berminat untuk tau lebih lanjut tentang insurans, boleh whatsapp saya di 0122103244. no paksaan. kita boleh jumpa dan present dulu, tuan/puan boleh decide kemudian , ikut keperluan yg tuan/puan mahu. sekarang ni ada harga rendah dan ada harga mahal. betul, sejujurnya kalau harga rendah ada benda yg tak cover. sbb itu ikut keperluan & kemampuan client. jangan paksa. apa2 boleh whatsapp saya ye