Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Dapatkan Blackberry Curve 9320 Dengan Hanya RM388 Bersama Celcom Hari Ini

Hari Sabtu yang lepas, Abang Nara telah pergi ke Pavilion untuk melihat promosi pembelian Blackberry Curve 9320 oleh Celcom. Abang Nara sampai kira-kira jam 10.10 pagi dan orang ramai telah berbaris panjang yang amat. Mana taknya, Blackberry Curve 9320 yang berharga RM799 boleh didapati dengan harga serendah RM118.

curve

Advertisement

Dan ini adalah wajah pembeli pertama Blackberry Curve 9320 yang khabarnya telah beratur sejak jam 8 pagi. Dia berjaya mendapatkan smartphone ini dengan harga RM88 sahaja. Memang bertuah sungguh.

curve

Kepada anda yang tidak sempat hadir ke Blue Cube Pavilion Sabtu lepas, anda masih berpeluang untuk menjadikan Blackberry Curve 9320 ini milik anda. Dengan pakej-pakej istimewa yang disediakan oleh Celcom, smartphone ini boleh berada di tangan anda dengan harga serendah RM388 sahaja.

curve

Kontrak pun hanya untuk jangka masa setahun jadi bagi mereka yang tidak berapa suka diikat lama-lama, inilah peluang anda. Seperti yang telah diberitahu sebelum ini, Abang Nara memang pengguna Celcom. Selain daripada coverage yang meluas, Abang Nara sukakan Celcom kerana tiada hidden charges yang mengarut seperti telco-telco lain.

curve

Sila dapatkan Blackberry Curve 9320 yang mempunyai dedicated butang untuk BBM di Blue Cube, Celcom Branch atau dealer rasmi berhampiran anda. Hanya RM388 sahaja sekiranya anda memilih pakej yang paling tinggi. More info tentang ini sila layari www.celcom.com.my/smartphones.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

15 Comments

  1. Anonymous

    July 10, 2012 at 5:29 pm

    Tak pernah pakai Celcom, tapi Celcom customer service s**ks! Btw kalau abg nara ni loyal sgt dekat Celcom, dorg ade bagi ape2 ke like talktime rebate ke? Free device ke? My mom pakai almost 10 years pun, Celcom tak penah bagi ape2 to appreciate their loyal customer!

    • X celcom com

      July 10, 2012 at 7:33 pm

      Yup..sangat2setuju..cust service yg amat lembap…red tape bagai..aku rs operator telekom lg bagus

  2. Vina

    July 10, 2012 at 1:09 pm

    ni tactic syarikat telco ja nk suruh org pakai service dorang. mmg la pada zahirnya nampak murah tp kena sign kontrak bagai… kalau mampu ok lah. kalau student toksah la..

  3. Dulang

    July 10, 2012 at 12:41 pm

    Murah konon….sign kontrak tu apa jadah…..time festive season celcom network konpom out…..

  4. atz

    July 10, 2012 at 11:30 am

    kira2 balik lagi mahal la..baik beli bb curve 9320 to baru 700++ then guna package rm20 ja..lgpon nak bbm ja..

    • Anonymous

      July 10, 2012 at 12:00 pm

      exactly. abg nara kaya takpe la..

  5. pisces

    July 10, 2012 at 11:14 am

    la.. seawal 8 pagi je… x de la awal mane pun

    • Rooney

      July 10, 2012 at 11:57 am

      Kau hengat, bayar phone RM 88 terus dapat seketul blackberry tu?

      Sah sah kau kena sain CONTRACT untuk satu atau dua tahun tau !

      Tipu semua ni !!

    • dah iklan ni, bagi la free satu.

    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer

      July 10, 2012 at 4:32 pm

      tk payah lah nk bberry bberry huh !! minah jambu setia ngan HTC minah jambu coolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll…………..terima khaseh aje lah ye thank u….

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama