January 11th, 2019

Berkesempatan mengerjakan ibadah umrah bersama suami tercinta dan turut menyambut ulang tahun perkahwinan mereka yang keempat di Tanah Suci, pelakon Siti Elizad berdoa agar dikurniakan rezeki untuk mendapat zuriat satu hari nanti.

Memuat naik foto sedang mendukung seorang kanak-kanak perempuan, kapsyen Elizad yang amat berharap dapat bergelar ibu menyentuh hati netizen.

Rata-rata peminat Elizad di Instagram mendoakan agar hasrat beliau untuk menimang cahaya mata akan dimakbulkan.

Kami juga mendoakan agar segalanya dipermudahkan buat Elizad. Apa yang penting jangan mudah putus asa. Percayalah rezeki itu ada, antara cepat atau lambat.


37 responses to “Dapat Seorang Anak Pun Sudah Memadai Sangat-Sangat – Doa Siti Elizad Di Mekah”

  1. Anonymous says:

    Doa sungguh2 dpn kaabah..aku dah..mmg dapat..Allah maha mendengar

  2. dodi says:

    dia ni buat muka ke..ade tahun ni or end dec 2018 ade drama dalam gerak khas ulg tayang time satu episod si elizad ni berlakon lain gl muka….hidung kemek..ni mancung rahang muka terbentuk….

  3. Anonymous says:

    g laa buat ivf… try byk kali pun xder hal golongan mampu kan… mcm ct tu jgn putus asa… minta wish2 sana sini pun xgune sgt dear kene jgk ikhtiar dgn pakar…. pihak sendiri pun xslow down berlakon.. panas duk umah sendiri aritu baru kuar sepital duk umah sehari sok dah kuar merayap… cer byk kan relax kt umah… insyaallah sume mudah bila bertenang..

  4. joyah says:

    takyah lah ko nak berdoa mintak anak kalau ko masih x tutup aurat..doa ko tu hanya utk kepentingan diri aje sbb nak anak!!!! gi tutup aurat dulu baru terhegeh2 depan tuhan mintak anak!!! aku harap tuhan xmakbulkan doa ko

Loading...