Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Dapat Seorang Anak Pun Sudah Memadai Sangat-Sangat – Doa Siti Elizad Di Mekah

Berkesempatan mengerjakan ibadah umrah bersama suami tercinta dan turut menyambut ulang tahun perkahwinan mereka yang keempat di Tanah Suci, pelakon Siti Elizad berdoa agar dikurniakan rezeki untuk mendapat zuriat satu hari nanti.

Advertisement

Memuat naik foto sedang mendukung seorang kanak-kanak perempuan, kapsyen Elizad yang amat berharap dapat bergelar ibu menyentuh hati netizen.

Rata-rata peminat Elizad di Instagram mendoakan agar hasrat beliau untuk menimang cahaya mata akan dimakbulkan.

Kami juga mendoakan agar segalanya dipermudahkan buat Elizad. Apa yang penting jangan mudah putus asa. Percayalah rezeki itu ada, antara cepat atau lambat.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

37 Comments

  1. Anonymous

    January 14, 2019 at 8:46 pm

    Doa sungguh2 dpn kaabah..aku dah..mmg dapat..Allah maha mendengar

  2. dodi

    January 14, 2019 at 3:26 pm

    dia ni buat muka ke..ade tahun ni or end dec 2018 ade drama dalam gerak khas ulg tayang time satu episod si elizad ni berlakon lain gl muka….hidung kemek..ni mancung rahang muka terbentuk….

  3. Anonymous

    January 14, 2019 at 10:48 am

    g laa buat ivf… try byk kali pun xder hal golongan mampu kan… mcm ct tu jgn putus asa… minta wish2 sana sini pun xgune sgt dear kene jgk ikhtiar dgn pakar…. pihak sendiri pun xslow down berlakon.. panas duk umah sendiri aritu baru kuar sepital duk umah sehari sok dah kuar merayap… cer byk kan relax kt umah… insyaallah sume mudah bila bertenang..

  4. joyah

    January 12, 2019 at 4:09 pm

    takyah lah ko nak berdoa mintak anak kalau ko masih x tutup aurat..doa ko tu hanya utk kepentingan diri aje sbb nak anak!!!! gi tutup aurat dulu baru terhegeh2 depan tuhan mintak anak!!! aku harap tuhan xmakbulkan doa ko

    • Ccccc

      January 14, 2019 at 1:40 am

      You are full with hatred. Don’t wish failure upon others.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top