August 20th, 2019

Bakal berkahwin tidak lami lagi, pereka fesyen terkenal Rizman Nordin baru-baru ini sekali lagi meraikan hari-hari terakhirnya sebagai seorang lelaki bujang.

rizman

Rizman telah menerima kejutan parti bujang oleh rakan-rakan baiknya yang turut dihadiri oleh pasangan selebriti popular, Fazura dan Fattah Amin serta beberapa pelanggan setia jenama Rizman Ruzaini.

Advertisement

Berkongsi kemeriahan sekitar majlis tersebut di akaun Instagramnya. Namun, apa yang menarik perhatian netzein adalah bentuk sebiji kek seakan payudara wanita.

kek parti bujang rizman

Mungkin niat hanya sekadar gurauan, tidak sepatutnya untuk mempamerkan makanan dengan lucah di media sosial.

kek rizmanparti bujang rizmankek parti bujang rizmanMungkin tidak mahu terus dikecam, Rizman dilihat telah memadam foto berkenaan. Biasalah, bila parti bujang memang lain macam sikit, sebab katanya enjoy sebelum mendirikan rumah tangga.

Sumber Berita : Forum CARI

Advertisement

13 responses to “Dapat Kejutan Parti Bujang, Kek “Terlampau” Rizman Jadi Perhatian Netizen”

  1. haha says:

    gila abis budak melayu duk ikot perangai barat,bachelor bachelorets party la,tak mustahil nnti ada party utk virgin buat seks sblum kawen mcm org barat

  2. anonymous says:

    gay murtadd

  3. Anonymous says:

    Nara.. sila buat topik Lofa. Tolong staf Utusan!!!

    • Nothing fake ....unlike lofake says:

      Dah la andartu tu tengah berdoa jodoh di mekah …pas tu bak buat majlis bertunang di zuok ..

  4. eni says:

    eh bukan dia ni dah kawen? yg tema bollywood bagai aritu saapa? partner dia tu ka

  5. faraj beracun says:

    Aiiikkk biaq betuii.. !! kata ahli umno ada 3 juta,xkn lh ahli sndri xmau bntu syarikat milik umno.kt UM tu kebanyakn pekerja nya melayu n islam.kata nk tlng melayu/Islam.Syarikat sndri pun nk lingkup.tu pun sembang deras macai2 umnopas? Wakaka

Loading...