Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Dapat Kejutan Parti Bujang, Kek “Terlampau” Rizman Jadi Perhatian Netizen

parti bujang rizman

Bakal berkahwin tidak lami lagi, pereka fesyen terkenal Rizman Nordin baru-baru ini sekali lagi meraikan hari-hari terakhirnya sebagai seorang lelaki bujang.

rizman

Advertisement

Rizman telah menerima kejutan parti bujang oleh rakan-rakan baiknya yang turut dihadiri oleh pasangan selebriti popular, Fazura dan Fattah Amin serta beberapa pelanggan setia jenama Rizman Ruzaini.

Berkongsi kemeriahan sekitar majlis tersebut di akaun Instagramnya. Namun, apa yang menarik perhatian netzein adalah bentuk sebiji kek seakan payudara wanita.

kek parti bujang rizman

Mungkin niat hanya sekadar gurauan, tidak sepatutnya untuk mempamerkan makanan dengan lucah di media sosial.

Advertisement

kek rizmanparti bujang rizmankek parti bujang rizmanMungkin tidak mahu terus dikecam, Rizman dilihat telah memadam foto berkenaan. Biasalah, bila parti bujang memang lain macam sikit, sebab katanya enjoy sebelum mendirikan rumah tangga.

Sumber Berita : Forum CARI

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

13 Comments

  1. haha

    August 20, 2019 at 5:03 pm

    gila abis budak melayu duk ikot perangai barat,bachelor bachelorets party la,tak mustahil nnti ada party utk virgin buat seks sblum kawen mcm org barat

  2. anonymous

    August 20, 2019 at 3:52 pm

    gay murtadd

  3. Anonymous

    August 20, 2019 at 3:23 pm

    Nara.. sila buat topik Lofa. Tolong staf Utusan!!!

    • Nothing fake ....unlike lofake

      August 20, 2019 at 8:25 pm

      Dah la andartu tu tengah berdoa jodoh di mekah …pas tu bak buat majlis bertunang di zuok ..

  4. eni

    August 20, 2019 at 3:09 pm

    eh bukan dia ni dah kawen? yg tema bollywood bagai aritu saapa? partner dia tu ka

    • Anonymous

      August 20, 2019 at 3:24 pm

      Buat2 tanya pulak.. sengal betul.

  5. faraj beracun

    August 20, 2019 at 2:56 pm

    Aiiikkk biaq betuii.. !! kata ahli umno ada 3 juta,xkn lh ahli sndri xmau bntu syarikat milik umno.kt UM tu kebanyakn pekerja nya melayu n islam.kata nk tlng melayu/Islam.Syarikat sndri pun nk lingkup.tu pun sembang deras macai2 umnopas? Wakaka

    • Anonymous

      August 20, 2019 at 3:29 pm

      Ko merapek pe saitannn?

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top