Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Dalam Grind* Memang Aku” – Suhaimi Saad Akui Tawar Perkhidmatan Urut Di Platform Cari Pasangan?

suhaimi saad

Semalam kecoh apabila portal BeautifulNara ada berkongsi kisah seorang selebriti lama dilaporkan ada menawarkan perkhidmatan berurut di laman mencari pasangan, Grindr.

BACA: Selebriti Lama Didakwa Tawar Perkhidmatan Urut Di Platform Cari Pasangan?

Advertisement

Terbaru, bekas penyanyi nasyid iaitu Suhaimi Saad sepertinya telah mengakui bahawa dialah gerangan yang disebut di dalam artikel tersebut. Malah dia mengakui ada menawarkan khidmat berurut di aplikasi berkenaan namun tidaklah ke arah songsang.

suhaimi saad

Malah dalam satu entri lain, lelaki ini mengatakan bahawa dia tidak langsung menawarkan perkhidmatan tidak senonoh seperti yang didakwa oleh individu tersebut.

“Kau datang mintak nak isap. Orang tu dah jawab dia tak buat sebab dia tukang urut. Kau balas dengan rasa hampa. Bila dia letak harga, kau pergi tularkan dan cakap dia tawar khidmat isap ko**.”

suhaimi saad

Sepertinya Suhaimi Saad turut membahasakan individu yang menyebarkan itu sebagai seorang yang menghimpun dosa sahaja. Katanya, dia hanya akan semakin naik walaupun cuba dijatuhkan.

suhaimi saad

Pada pendapat korang?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

2 Comments

  1. Dida

    January 28, 2021 at 8:45 am

    Lantaklah suhaimi oi. .orang tegur x nak terima. ..dia ajelah yang masuk syurga
    …vaksin x nak tu x nk ni x nk. .tp isteri bagi menyanyi ..ikotkan suara wanita tukan aurat. ..pelik lah dgn suhaimi nikan. …

  2. Nak isap ke tu

    January 27, 2021 at 8:53 pm

    Pastu nyahhhhhhh?!!!!!!

Leave a Reply to Nak isap ke tu Cancel reply

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top