Written by shahzeeq | March 18th, 2019

Jam sudah menunjukkan pukul 12.30 tengah hari. Perut anda sudah berkeroncong minta diisi. Buka dompet, tup-tup cuma ada RM3. Anda mengucap panjang. Kepala sudah mula pening. Perut makin kuat berbunyi. Apa benda aku boleh makan dengan RM3 je?, persoalan ini menerjah benak anda.

digi rm3

Jangan cuak, jangan menangis dan jangan biarkan perut anda kelaparan. Sekiranya anda pengguna Digi, inilah masanya untuk memuat turun applikasi MyDigi BAHARU.

mydigi

cover-digi

Sepanjang bulan Mac ini bersempena meraikan 3 juta pengguna aktif applikasi MyDigi, anda boleh mengenyangkan perut dengan pelbagai tawaran makanan/minuman pada harga RM3 sahaja. Antaranya:-

1. Burger King WhooperJr
digiSambil sebelah tangan pegang burger, sebelah tangan lagi boleh pegang handphone dan layan movie kat Netflix. Tak cukup data nak streaming? Beli je menerusi applikasi MyDigi pada harga RM3 untuk 3GB. Best kan?

digi

2. Sekotak 4 Cream Puffs dari Taste Better

cream puff

digi

Ha, tengah syok layan Cream Puff tue, jangan lupa pula bayar bil bulanan Digi korang. Bukak je applikasi MyDigi dan boleh buat pembayaran secara terus. Sekali tekan semua boleh setel. Pantas, mudah dan selamat!!!

4. Aiskrim Mini Moo Froyo

digiTiada yang lebih menyamankan daripada menikmati satu cup aiskrim Mini Moo Froyo ketika cuaca panas-panas sebegini. Harga sebenar RM10 tue. Memang bertuah jadi pengguna Digi kan?

digi

5. Blended Drinks dari Vinegplus

digi

Kalau anda dahaga sangat-sangat, Blended Drinks dari Vinegplus ini adalah terbaik untuk menghilangkan kehausan. Kalau applikasi MyDigi tak bagi promosi, korang kena bayar RM10 tau. Dah jimat RM7 dah. Sambil minum, jangan lupa untuk check penggunaan data, baki data, SMS dan call history anda menerusi applikasi MyDigi. One click je semua boleh diakses.

digi

BONUS: Print 60 keping gambar anda dengan Photobook

digi

Dengan RM3 juga, anda boleh mencetak 60 keping gambar yang selama ini tersimpan di dalam handphone pada saiz 4R. Tawaran awesome dari Photobook ini bernilai RM25.20. Jumlah penjimatan adalah lebih dari RM20. Inilah masa terbaik untuk buat album gambar anda!!!

digi

Selain boleh beli macam-macam dengan RM3 sahaja sepanjang bulan Mac ini, Digi juga menawarkan diskaun sebanyak 30% untuk para pengguna applikasi MyDigi. Aiskrim Swensen’s ada, minuman popular Chizu ada, roti Honzu pun ada dan macam-macam lagilah. Pilih je mana satu korang nak.

digi

Maka sepanjang bulan Mac ini, sekiranya anda cuma ada RM3 di dalam dompet anda, buka sahaja applikasi MyDigi dan dapatkan pelbagai promosi best. Jangan lupa untuk check out MyDigi Rewards yang telah diperbaharui. Semua ini ekslusif dan special hanya untuk pengguna Digi sahaja. Maklumat lanjut di SINI

Semoga anda bakal berjimat deng an promosi terbaru MyDigi Rewards!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

5 responses to Dalam Dompet Cuma Ada RM3? Jangan Risau Sebab Ini 5 Juadah Yang Anda Boleh Nikmati Dengan Duit Sebanyak Itu

  1. wah..menarik jugak ni. duit digital lagi senang nak guna, tapi pastikan henfon tak habis bateri la.hehe

  2. Q says:

    GST xyah byr ke admin?

  3. Anonymous says:

    Nonsense semak dgn iklan yg x berguna