January 18th, 2019

Selain Haneesya Hanee yang dikecam kerana berhibur di kelab malam dan meneguk arak, dua lagi peserta Dewi Remaja yang turut berada dalam video kontroversi itu juga menjadi bualan hangat netizen.

Antara yang turut menerima kecaman ialah Erni Nurshahira ataupun lebih dikenali sebagai Ernisha. Rata-rata netizen terkejut dengan penampilannya seksi berbikini dan memakai topi di kelab malam tersebut

Ada netizen yang mengatakan beliau seorang yang hipokrit kerana Ernisha di dalam pertandingan Dewi Remaja tampil dengan imej  seorang gadis yang sopan santun dan memakai tudung.

Semalam tindakan tatatertib telah dikenakan terhadap ketiga-tiga Dewi Remaja yang terlibat dalam kontroversi itu. Gelaran Dewi Remaja 2018/2019 Haneesya ditarik balik manakala Ernisha dan Fazreen pula tidak lagi dibenarkan menggunakan gelaran finalis Dewi Remaja untuk karier mereka pada masa akan datang.

Sumber Berita : Twitter 


68 responses to “Dalam Dewi Remaja Pakai Tudung, Masuk Kelab Seksi Pakai Bikini – Netizen Kecam Ernisha”

  1. Eliesa says:

    Satu DUNIA dah tengok size tetek dia. Sebelum ini orang clubbing je dapat tengok free.

  2. MOHD HAFIZ = says:

    lofa or sbelum2 ni punye dewi pun clubbing. tggal dieorg lucky sebab instagram and fb tak de istilah viral2 lg

  3. DIVA AA says:

    SUNDAL BERTUDUNG PALING BINATANG,
    MENYALAK REAL ANJING

  4. #matilajugak says:

    Bila tudung itu adalah fesyen… kadang tu pelik juga.. bila tengok mak bapak sibuk pakaikan tudung kat kanak2 umur 2 dan 3 tahun. takut pasal kiamat dah dekat….belum baligh pon budak tu….kesian…kecik2 dah buat stim rambut

Loading...