Written by AbangNara | December 20th, 2013

Kalau sebelum ini, Abang Nara ada keluarkan artikel mengenai Hanez Suraya yang dikatakan meniru stail selebriti lain. Selebriti lain yang dimaksudkan itu tak lain tak bukan si cantik manis, Nur Fazura. Secara jujur, kalau anda melihat gambar-gambar Hanez dan Fazura, memang ada sedikit persamaan antara mereka berdua. Namun tidaklah sampai keliru mana satu Hanez dan mana satu Fazura.

fazura dan hanez suraya

Menerusi Harian Metro hari ini, Hanez Suraya diminta memberikan komen mengenai sindiran Fazura yang kononnya ditujukan kepada dirinya. Kata Hanez:-

Saya tak tahu nak komen dan tak berani cakap lebih sebab saya tak nampak benda itu. Dia tak sebut nama pun dalam sindiran itu, jadi saya tak berani nak jawab. Nanti tak pasal-pasal bergaduh pula.

Saya tidak sempat baca atau lihat kenyataan yang dikeluarkan itu. Seingat saya, kami tak pernah ada masalah sebab hubungan kami okey saja selama ini.

fazura dan hanez suraya

Bagi Abang Nara, biasalah kadang-kadang ada persamaan dalam penampilan dan imej. Mungkin rujukan yang digunakan oleh Fazura dan Hanez Suraya ketika berfesyen adalah rujukan yang sama. Kalau memang sesuai dan tampak menawan dengan penampilan sebegitu, apa salahnya kan? Asalkan jangan sampai tahap tak boleh beza sudah la. Hehehe.
fazura dan hanez surayaP.S: Hebatnya www.esgesee.com ini yang menawarkan fesyen terkini dari Korea secara borong. Kesemua produk adalah “ready stock”, hanya memerlukan 1 hari untuk penghantaran ke Malaysia dan ada menyediakan khidmat dropship untuk para peniaga online. Anda tak perlu ke Kenanga Wholesale City kerana harga yang ditawarkan Esgesee ini lebih murah. Terbaik bukan? Layari www.esgesee.com sekarang jugak!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

68 responses to Dakwaan Tiru Fazura, Hanez Suraya Enggan Komen

  1. Anonymous says:

    cam budak2!!

  2. dhia says:

    dua-dua sama cantik…

  3. shahfir says:

    Betul tue..sokong abg nara…

  4. ila says:

    Whatever lah Hanez Suraya… yg penting Fazura tetap gojes n xclusive… ;-)

    • . says:

      Post nara yg sebelum ni ckp die tiru selebriti lain dalam kepale otak aku cume pike fazura je lah. igt aku sorang je yg perasan. hahaha. muka hanez dgn fazura ade mcm lebih kurang same je. Cantik je dua2. Berbakat lagi. fasyen pon seakan-akan. No wonder lah kan…. yg peminat pon agak2 lah igt idola ko sorang je ke yg boleh berfesyen? fesyen lebih kurang same je pon dah dicakap meniru. pakai fesyen badut baru nak diam agak nye

    • kejadahnya haktuuuuiii says:

      xclusive kat manenye ila oi….bontot pon leper jer si pajura tu….dulu ak rasa bontot dia tu lentik la jgk…skang leper semacam jer

  5. Mia says:

    erm… fazura lagi cun… hehehe

    • Anonymous says:

      bibir hanez pelik

      • miss ynwa says:

        mane bukti fazura ade sindir tu….mane????
        kalau betol iye….
        ko tak payah POYOOOO laa fazura ….ingat ko diva sangat?
        macam kau sorang je gaya kau…entah2 kau pon tiru celeb lain psffff
        takyah nak poyooo sangat k sindir2 orang. MOHON.

        • K.A.A says:

          x nampak sama pon… ntah pape..

        • Cella says:

          Nampak tak hanez tiru tang mane? Kening dia tiru fazura.. Sbb byk2 artis, kening fazura paling lain dgn org lain.. Dia tiru kening, tiru aura , sence of fashion fazura pon dia tiru.. Memang la baju semua org ade bju yg lebih kurang, tpi aura dan sence tu yg dia tiru… Sbb tu kalau tgk gmba hanez kite terbayang fazura… Padahal hanez yg dulu2 punye tak cm ni pon..

        • Anonymous says:

          @Cella
          eleh…macam lah fazura sorang ada kening mcm tu….org lain pun ramai kening mcm tu

        • syed says:

          nmpk je sama,puki lain2.

      • red says:

        aku penah tengok gambar yang dikata cam tiru fazura tu…ada gambar yang hanez senyum muka dia nampak iras2 fazura…tu kot yang org dok kait skali ngan imej…tp heran gak kenapa org dok kait ngan imej sbb imej fazura pon sama je cam retis lain…kot la hanez buat gila pakai cam lady gaga ke, then org kata tiru didie alias…tu boleh la nak diterima…ni pakaian fazura cam retis lain je kot..apa yg nak ditirunya..mungkin gamba tu muka je nampak sama..

        *anyway x minat fazura pon, tp diakui muka dia dlm iklan lux kt youtube tu mmg lawa :-)…

      • pape la says:

        sama kat muka diorg je…nmpak seiras…rasanya masing2 ada style and minat t’sendiri…..

    • aina says:

      ala.. ni pn nk jdkan isu ke… adui la… wartawan pun… agak2 la weh.. kan ade jek org yg lebih kurang same dr segi penampilan, bentuk muka n mcm2 lg…so xyah la nk pertikaikan sgt.. meniru la ape la kan…..

    • Olga says:

      FAKEZURA LAGI CUN OK BYE!

    • Anonymous says:

      betull
      fazura lagi cun…

    • mamabosan says:

      fazura banyak tiru style BLAIR – Gossip Girl, ramai budak pompuan suka tiru blair, hanez pun layan gossip girl jugak, so kalau sama2 suka watak yg sama bukanla tiru fazura, sbb 2-2 pun meniru actress leighton meester tu..