“Dah Tak Glamour Kan, Tu Sibuk Nak Nasihat Orang!” – Kak KM Jawab Teguran Menyusu Anak Di ‘Public’

Hiburan

“Dah Tak Glamour Kan, Tu Sibuk Nak Nasihat Orang!” – Kak KM Jawab Teguran Menyusu Anak Di ‘Public’

Baru-baru ini, usahawan sensasi, Liana Rosli atau lebih dikenali sebagai Kak KM menjadi bualan ramai apabila beliau bertindak memuat naik sebuah video di Instagramnya memaparkan diri sedang menyusukan anak di public.

Advertisement

Hal terbabit telah membuatkan dirinya mendapat pelbagai kecaman dari warganet kerana menyusukan anak di tempat awam tanpa menggunakan nursing cover, namun dia sama sekali tidak peduli dengan kecaman yang diterima.

Semalam, Kak KM telah membuka peluang kepada pengikutnya untuk bertanyakan soalan dan antara soalan ditanya adalah berkenaan dirinya menyusukan Cinta Carissa ketika majlis akikah anak keempatnya itu.

Dalam pada itu, ada juga netizen bertanyakan soal seorang rakan selebriti yang menegurnya tentang isu yang sama.

Biasalah kalau dah tak glamour, bila kau nak tumpang populariti Kak KM.. kesian, sedih!

Akibat dari posting Kak KM menyusukan di public itu, ramai netizen menegurnya dan tidak lupa juga penyanyi Liza Hanim yang merasakan perkara tersebut tidak seharusnya berlaku, sebaliknya wanita terbabit perlu menjaga kehormatan sebagai seorang wanita serta ibu.

Kami kongsikan artikel berkaitan pada pautan di bawah.

9 bulan lalu

"Nampak T*tek? Tak Kannnn" - Kak KM Selamba Susukan Anak Di Restoran Tanpa 'Cover' Payudara

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Instagram

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

11 Comments

  1. Anonymous

    February 24, 2022 at 1:15 pm

    Allahuakbar.. btapa angkuhnye kamu.. sekali allah tarik, tersungkur br tau. kesian pd suami yg diam membisu tanpa nasihat. moga2 d beri hidayah

  2. Anonymous

    February 23, 2022 at 2:04 pm

    Famous ker dia ni? sape dia ni? mcm gila glamer jer. Cheap

  3. tecit

    February 23, 2022 at 9:53 am

    die xkisah sbb die nyusu ke xnyusu ke same je nampak gak tekkk.

  4. Anonymous

    February 23, 2022 at 4:11 am

    Suka kak KM ni sbb dia jenis sempoi. Tp since dia record n post anak dia berkemban n tanya soalan lucah, nau’zubillah min zalik.astaghfirullah. terus jd bengang ,dh mcm org takda agama. Member I yg minah salleh non Muslim pun pandai cover tet*k time nk bf baby dia. Itu non Muslim. Minah USA lagi. Ini hmm tak tahuuu lah

  5. No drama

    February 23, 2022 at 12:35 am

    Dia kata takde orang tengok? Couple sebelah tu pun nampak tak selesa. Km ni gila attention ke apo? But memang nampak la macam x betul coz a normal person educated especially akan tahu yang this is not right. U could at least cover urself with a shawl. Brainless much?

Loading...