September 23rd, 2020

Mengakui sebelum ini kedua-dua mereka khabarnya sedang menjalin hubungan rapat dan mengenali hati budi antara satu sama lain, namun personaliti media sosial Sharifah Rose dan Aazief Khalid yang juga anak tiri kepada penyanyi nombor satu negara, Dato Sri’ Siti Nurhaliza dikatakan telah tidak lagi bersama.

Dah Tak Ada Gambar Bersama Di Instagram, Sharifah Rose & Aazief Khalid Putus Cinta?

Mereka yang sebelum ini amat mesra di laman Instagram dan juga pernah bercuti bersama ke Phuket, Thailand dilihat tidak lagi mengikuti akaun Instagram masing-masing.

Lebih mengejutkan, hubungan mereka juga mula menjadi buah mulut netizen apabila kedua-duanya difahamkan telah memadam gambar bersama di laman berkenaan.

Dah Tak Ada Gambar Bersama Di Instagram, Sharifah Rose & Aazief Khalid Putus Cinta?

Malah, Aazief memiliki lebih 20 ribu orang pengikut di laman tersebut juga telah bertindak memadam semua postingnya sehingga sifar.

Dah Tak Ada Gambar Bersama Di Instagram, Sharifah Rose & Aazief Khalid Putus Cinta?

Terdahulu, Sharifah Rose yang juga seorang model akui sedang menjalinkan hubungan cinta dengan anak kepada usahawan terkemuka Datuk K.Dah Tak Ada Gambar Bersama Di Instagram, Sharifah Rose & Aazief Khalid Putus Cinta?Sharifah Rose atau lebih mesra dengan panggilan Rose juga mendedahkan beliau juga sudah pun hadir bertandang ke kediaman gah keluarga Aazief ketika sambutan Hari Raya yang lalu dan turut menganggumi keramahan dan kemesraan keluarga kekasihnya itu.

Rose dan Aazief dikatakan mula berkenalan setelah bertemu dalam sebuah majlis tahun lalu dan mula berhubung menerusia ruangan DM Twitter selepas pertemuan itu sebelum menjalinkan hubungan sebagai kekasih.

 


One response to “Dah Tak Ada Gambar Bersama Di Instagram, Sharifah Rose & Aazief Khalid Putus Cinta?”

  1. PakJemOtomotip says:

    kan dah kataaaa…lelaki tak cakap apa2, kau pompuan terhegeh2 jaja cerita..entah2 mamat tu anggap kau ni habuk di celah sudut aje, utk dibuat gentel2 bila bosan..kalau dia suka, dia akan cerita..bukan kau terlebih sudu dari kuah..

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...