Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Dah Tahu Tempat Persembunyian, Polis Bakal Ambil Tindakan Jika Sajat Tak Serah Diri

Susulan penahanan usahawan kosmetik terkenal yang masih dalam pencarian sehingga ke harini, Polis Selangor melaporkan sudah mengetahui tempat persembunyian Nur Sajat atau nama sebenarnya, Muhamaad Sajjad Kamaruzzaman,36.

Sajat Sumber : Instagram Nur Sajat  

Datuk Arjunaidi Mohamed selaku Pemangku Ketua Polis Selangor berkata, tindakan akan diambil terhadap Sajat jika dia tidak tampil menyerah diri.

Advertisement
Datuk Arjunaidi MohamedSumber : Malaysia Kini  

“Kalau dia enggan serah diri, kita akan ambil tindakan.” ujar Datuk Arjunaidi ketika dihubungi.

Terdahulu, Jabatana Agama Islam Selangor (JAIS) telah meminta bantuan pihak polis untukmengesan keberadaan usahawan kosmetik itu selepas dia dilapor menghilangkan diri dan tidak dapat dikesan.

SajatSumber : Google  

Pada pertengahan Februari lalu, mahkamah telah mengeluarkan waran tangkap ke atas Sajat selepas dia gagal hadir ke sebutan kes yang melibatkan dirinya di mana dia telah berpakaian menyerupai wanita sehingga boleh mendatangkan kehinaan kepada agama Islam.

Sejak daripada waran itu dikeluarkan, Sajat telah menghilangkan diri untuk mengelakkan daripada dicekup JAIS.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

3 Comments

  1. Kaila

    March 20, 2021 at 1:56 pm

    Ingatkan balik dpd umrah, perangai elok sikit. Makin teruk. Peluk cium si pak Arab yang gay tu… buat buah dada lepas tu tayang sana sini.. pakai baju mcm tak cukup kain. Elok ker perangai ni? Ni semua musibah cari sendiri. Mak bapak pon satu, demi duit, ikut jer ckp anak. Pergi umrah pakai pompuan. Makcik bersubahat. Insaf lah…. pujuk anak makcik tu ke jalan yang betul. Ingat tuhan… harta dunia ni sementara aje….

  2. anonymous

    March 20, 2021 at 1:26 pm

    semuga lepas ni sajat lebih bijak jaga ahklak jgn lupa diri ,memang kau dah sukses dlm bisnes dan dah terkenal tapi kau lupa diri yg kau tu transgender woman dan islam soo bukan semua perkara kau boleh halalkan .ramai je transwoman yg sukses kat msia ni tapi they’re way smarter and live their lives adequately.Org tak kesah pun sebenarnya kau transwomn tapi kau yg mulakn semua ni so terimalah ur punisment sebab kau aibkan Allah dan islam seperti salah besar kau yg paling bodoh iaitu pergi umrah sebagai wanita

  3. brunes

    March 20, 2021 at 10:27 am

    serah diri saja lah pondan bapok.. kerana ke egoan mu sedunia menderita bala!

    iols still bitter dia ke tanah suci sebagai perempuan dan masih acah victim gitu. pls ko nak pondan tu kau punya pasal tapi hormat agama ok????????? iols tau je banyak pondan tapi tak mendonia dan provoke macam kau anak dajal

Loading...
To Top